- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
válasz
Ereshkigal #7321 üzenetére
Próbáltam a Dune Imperiumot meg a Scythe-ot digitálisan játszani, de rájöttem, hogy nem nekem való ez a formátum.
-
Tristis
őstag
válasz
Ereshkigal #7092 üzenetére
Oké, the a Monopoly BGG komplexitás értéke 1,6, a 7 Csoda párbajé 2,2, a Korokon át-é pedig 4,44... azért ez már jelentős különbség.
-
goccer
aktív tag
válasz
Ereshkigal #7087 üzenetére
Azért elég komoly ugrás lenne a TtA a Monopolyhoz képest
-
válasz
Ereshkigal #7041 üzenetére
Szerencsére csak 3 hozzászólást kell visszaolvasnod.
-
mike1334
veterán
válasz
Ereshkigal #6757 üzenetére
Magában. Nem uncsi, csak kicsit hosszú volt nekünk. Mostanában 30-60 perc a sweet spot, csak azért meg nem tartanánk meg, hogy ott legyen a polcon (ma pont ezért eladtuk az Agricola Hobbi változatot, amit nagyon szerettünk, de egyszerűen nem került az asztalra, így legalább játszanak vele..).
-
Izland`
tag
válasz
Ereshkigal #6645 üzenetére
Sziasztok!
3 hülye kérdés ehhez a kuponos témához:
- Ha valami csak emiatt vett egy Blikk nőket, akkor, kibontotta mielőtt kifizette volna, (gondolom fóliában van) vagy pedig megvette az újságot, és majd ismét bement a boltba?
- A Tescoban a pénztárnál jelezni kell, hogy van egy kuponlódunk, vagy mi alapján fogja elszámolni?
- Ha egyszerre több társasjátékot veszek, akkor egy kupon 1 vásárláshoz jó, vagy pedig társasjátékonként egyhez? -
Mexbacsi
tag
válasz
Ereshkigal #6649 üzenetére
Köszönöm!
Közben találtam kiskegyedet, abban is vannak kuponok. Sajnos, amit szerettem volna nem volt, csavargódal. 18000-ből még lejön 20%, csak a polcon egy darab sem volt.
Lőttem pár képet a hatvani tescoban, hátha segít.
-
Mexbacsi
tag
válasz
teljesen hülye vagyok ehhez, de előttem van a blikk nők advent vagy mi ebben egy darab kupont nem találok.
-
tepenzed
őstag
válasz
milyen komolyabb játékokat láttál?
-
Mexbacsi
tag
válasz
köszi az infot
-
motoflug
őstag
válasz
Ereshkigal #6303 üzenetére
Kizárt! Tuti nincs ra 120ezer weboldal.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Ereshkigal #6080 üzenetére
Érdemes lehet szürkeboltokban is körülnézni, mert pl. a Wingspan volt bundlizva (több játék egyben, pár € -ért) és úgy kevesebb mint fele ennyiért lehet megszerezni (feltehetően) a régi maradékokat. Persze némi rizikóval is jár, mert nem fehér forrás.
Játékok "Árukeresője": gg.deals, hasznos Steames kiegészítő: Enhanced Steam (ami pl. kiböki azt is, hogy volt -e bundlizva egy játék és ha igen, hányszor).
Egyébként szerintem jó dealt csináltál összességében, köszönöm szépen a tippeket!
Bocs az OFFot, de csak társasjáték topikban vagyunk, nem feltétlen ismeritek ezeket a trükköket, ezért jól jöhetnek amikor összetalálkozik a digitális világ a materiálissal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest