- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
válasz
Coyote2000 #7877 üzenetére
Abban egyet értünk, hogy a rendszergazdálkodás nem életcél (számomra legalábbis nem). Abban viszont nem, hogy ugródeszkának nem jó. Mint írtam, pályakezdő vagyok, én egyelőre örülök, hogy egyáltalán van lehetőségem a végzettségemhez közel álló állás betöltésére. A későbbiekben szeretnék saját vállalkozást, de jelenleg se tapasztalatom, se pénzem nincs rá. Valahol mindent el kell kezdeni.
-
sasa311
veterán
válasz
Coyote2000 #7877 üzenetére
Err, a rendszergazdába nincs lehetőség?
Ismerem az egyik nagy "szeretetszolgálat" (direkt nem írok nevet) ex - rendszergazdáját, mostmár máshol dolgozik, hát had ne mondjam mik mentek ott és mekkora pénzeket lehetett leakasztani meg "elszámolni"...
Iskolába valószínűleg télleg lópikula, de ha bekerülsz egy "nagy, pénzes" helyre ahol a főnöködnek fingja nincs a témához akkor .. khmm.. vannak érdekes dolgok ott is.
-
shteer
titán
válasz
Coyote2000 #7761 üzenetére
A bajnokot leköpködik a gyerekei és elhagyja a felesége, amikor a vízhűtés miatt szétbarmolja a hűtőszekrényt - de miéééért? ))
-
nygma
addikt
válasz
Ez tetszik....
-
bullseye
addikt
válasz
ez nem Oldman egy régi botrányírása?
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Coyote2000 #6827 üzenetére
persze a kölcsönös becsület alap lenne!
de ha már a kedves ügyfél azt mondja(hiszi magáról) hogy érthozzá és ráadássul el is rontja a dolgot akkor ne hogy már neki álljon feljebb, de ha még is akkor jó hogy leoltom pöchendien.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Coyote2000 #6822 üzenetére
ha te asztalos vagy fogsz házat építeni(tegyük fel hogy nem faház..)?
-
válasz
akiben látja az ember a szándékot, hogy megpróbálja megérteni azzal nem beszél senki se flegmán, hanem megpróbálja legjobb tudása szerinte elmagyarázni neki. aki úgy kezdi, hogy én sose fogom ezt megérteni, és hiába mondod neki, h "de nem bonyolult" azzal jó hogy tele lesz az ember töke
aki nem próbál meg okoskodni, hanem belátja hogy nem ért hozzá, és nem szól bele hülyeségeket, azzal mindjárt más dolgozni, mint aki beleokoskodik, és azzal is tele lesz az ember hócipője, és ha reggel 8-9-kor egy ilyennel kezdesz, akkor el van szabva az ember egész napja és meg lehet érteni, hogy ingerültebb... (jó az is igaz, h szerencsétlen júzer honnan tudná, h már reggel felb*szták az agyam és nem rá vagyok dühös) -
Mr X
veterán
válasz
Szerintem semmi sértő nem volt abban a hsz-ében.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Coyote2000 #6820 üzenetére
Igen, az én szüleim is igy nyomják. Nem is az "idősebbekre" gondoltam, mert sajnos vannak fiatalabbak is, akik igy tesznek...
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Coyote2000 #4109 üzenetére
Nos, tizenvalamennyi éves számtech pályafutásom alatt én is találkoztam ilyen jelenséggel.
Sok ilyen eladó már nem eladó azóta. Mi itt ebben a topikban (biztos olvastad) általában vagyis talán 99,9%-ban a ''nem normálisan kérdező'' vásárlókról ill. okoskodókról írogatunk.
Mi sem vagyunk százas emberek, pusztán minket megillető ''hangnemért'' küzdünk.
Na, meg ha van állat vevő, azt tuti leírjuk, hogy okuljon belőle mindenki. Nem csak számtech oldalon... mindenhol.
Peace
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest