- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bLaCkDoGoNe #5133 üzenetére
Szerintem a kulcs az, hogy mennyire kell hozzáértőnek lenni, a csatlakoztatáshoz, ha alkatrész, ha nem kell hozzá leírást mellékelni, akkor magyar se kell, ha viszont önnállóan is használható darab, akkor jó, ha hozzáférhető a leírás magyarul is. Ha nincs, a vevő figyelmét fel kell erre hívni, hogy ne vegye meg, ha nem boldogul magyar leírás nélkül, így megelőzhető a probléma. Alkatrészcserénél inkább beviszem a gépet én is, mert akkor nincs azon vita, hogy otthon nem ment, bent meg megy, bár így is szívtam már ezzel. Ha megcsináljuk benn a cserét, inkább számoljon rá egy félórát, órát a bolt, minthogy 30km-ről autózzak újra a boltig, ha valami nem megy.
-
Olcsi
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #2672 üzenetére
Elég rosszul vontad le a következtetést, ugyanis szinte egyáltalán nem járok ilyen boltokba. Kb évente 3x, ha bemegyek.
Igazából engem csak az általánosítás zavar. Nyilván vannak hülye barom vásárlók. Mindenhol vannak. Ugyanúgy, mint bunkó eladók. De milyen szép is lenne a világ kedves és segítőkész (nem nyomulós) eladókkal, illetve türelmes, okos és átgondolt vevőkkel... Szóval ez most a ''mindenki nézze a másik szemszögéből a dolgokat és változtassuk meg együtt a világot, hogy könnyebb legyen mindenkinek'' hozzászólás akart lenni. -
Djuree
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #2678 üzenetére
bocs, nem tudtam hogy van aqua totyik is (oda emúgy benéznek az aqua-ás eladók?)
-
Shadows
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #2672 üzenetére
én a képedet eddig dámatáblának néztem LOL és sorry
-
Shadows
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #2266 üzenetére
Igen, adott lett volna mint pl az usának is mert ő is gyarmat volt ugyebár és az alárendeltségből lett ami most mi is lehettünk volna de elkurtuk nem kicsit kib@szottul mint pl most de mindegy........
mert szétoffoltuk a topicot kérjük közösen a modot hogy takaritson mert így elég off lett
[Szerkesztve] -
3psilon
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #2266 üzenetére
Beza. És az amicsik se olyan gazdagok ám... a magas G(D/N)P a multik miatt van. Ott is sok a hajléktalan, meg ha jól tudom, a TB rendszer sincs a topon. Az adók jó részét meg hadseregre és efféle kutatásokra költik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest