Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
tegnapi telefon:
- notebook-okkal foglalkoznak?
- igen foglalkozunk
- és olyannal is, ami nem előre összeállított?
- mire gondol konkrétan?
- hát én megmondom, hogy mire van szükségem, és maguk összeállítják, összeszerelik.
- ilyen lehetőség nincs notebook-oknál, de ha megmondja, hogy milyen elképzelése van, akkor megnézzük, hogy milyen típus felelne meg önnek
...
még egy darabig győzködött, hogy neki egy pesti cég tud ilyet, de az messze van és nem akar addig elmenni
próbáltam meggyőzni, hogy ilyenre nincs lehetőség
...
- azt tudom, hogy videókártyát nem lehet bennük cserélni, ezért abból valami jobb kellene...
- jó, akkor mondjon egy felszereltségi igényt és megnézzük, hogy milyen típus jöhet szóba...
- celeron 410-es vagy 420-as proci, legalább 512 ram, dvd-író, legalább 60as vinyó és X1600-as vga és 15-ös vagy inkább 14-es kijelzővel
- ilyen összeállítással nem fog menni, mert ezzel a VGA-val nem szerelnek celeronos notebookokat.
- hát igazából nem szeretnék egyelőre drága gépet venni, ezért is gondoltam, hogy valami gyengébb procival vennék egy jobb VGA-s gépet, mert ugye azt nem lehet késöbb cserélni, és késöbb, ha lesz pénzem és úgy látom, hogy kell az erősebb proci, akkor veszek bele egy nagyobbat.
...
javasoltam neki pár notit, amik x1600-al voltak felszerelve, de sokallotta az árát és közölte, hogy neki nem kell egyébként sem bele webkam, kékfog, infra, kártyaolvasó...elég csak egy SD olvasó, nem kell, hogy mindenféle kártyát tudjon olvasni.
Az ajánlott notik azért nem voltak jók, mert sokkal kevesebbet akar rákölteni...számszerint max. 200k-t
Tegnap ez volt a csúcspont, kiment bennem a biztosíték...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest