- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
tegnapi telefon:
- notebook-okkal foglalkoznak?
- igen foglalkozunk
- és olyannal is, ami nem előre összeállított?
- mire gondol konkrétan?
- hát én megmondom, hogy mire van szükségem, és maguk összeállítják, összeszerelik.
- ilyen lehetőség nincs notebook-oknál, de ha megmondja, hogy milyen elképzelése van, akkor megnézzük, hogy milyen típus felelne meg önnek
...
még egy darabig győzködött, hogy neki egy pesti cég tud ilyet, de az messze van és nem akar addig elmenni
próbáltam meggyőzni, hogy ilyenre nincs lehetőség
...
- azt tudom, hogy videókártyát nem lehet bennük cserélni, ezért abból valami jobb kellene...
- jó, akkor mondjon egy felszereltségi igényt és megnézzük, hogy milyen típus jöhet szóba...
- celeron 410-es vagy 420-as proci, legalább 512 ram, dvd-író, legalább 60as vinyó és X1600-as vga és 15-ös vagy inkább 14-es kijelzővel
- ilyen összeállítással nem fog menni, mert ezzel a VGA-val nem szerelnek celeronos notebookokat.
- hát igazából nem szeretnék egyelőre drága gépet venni, ezért is gondoltam, hogy valami gyengébb procival vennék egy jobb VGA-s gépet, mert ugye azt nem lehet késöbb cserélni, és késöbb, ha lesz pénzem és úgy látom, hogy kell az erősebb proci, akkor veszek bele egy nagyobbat.
...
javasoltam neki pár notit, amik x1600-al voltak felszerelve, de sokallotta az árát és közölte, hogy neki nem kell egyébként sem bele webkam, kékfog, infra, kártyaolvasó...elég csak egy SD olvasó, nem kell, hogy mindenféle kártyát tudjon olvasni.
Az ajánlott notik azért nem voltak jók, mert sokkal kevesebbet akar rákölteni...számszerint max. 200k-t
Tegnap ez volt a csúcspont, kiment bennem a biztosíték...
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Politika
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest