- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dkess
őstag
válasz
Lanash #58362 üzenetére
Itt a topikban keress rá erre: DDR3L . Avagy esetleg a DDR3 -ra, de csak azért, mert sokan pongyolán írnak - így több találatot kapsz.
Egyébként hivatalosan ez megy bele: DDR3L (1,35V) 1600 MHz - max. 8 GB összesen (azaz max. 2*4 GB).
A találatokból, melyek gyakorlati tapasztalatokról számolnak be látni fogod, hogy akár 16 GB (2*8) is menni szokott a 1866 MHz -esekből is.
Egyébként a 2 GB -os verziót vagy a 6 GB (2+4) -os verziót szeretnéd bővíteni és mennyivel?
-
nor.bert
csendes tag
válasz
Lanash #58280 üzenetére
Én nem ismerek, de ez nem jelent semmit.
Van valami különös oka, hogy nem akarod a photo mappát használni? A telefonnal készített fotókat csak akkor menti a mappába egy erre a célra kijelölt almappába, ha azt bekapcsolod (én inkább csak erre használom) és ettől függetlenül több almappát is létre hozhatsz a photo mappán belül különböző jogosultságokkal. Ezen kívül a telefon egyéb mappáit is szinkronizálni tudja a NAS-ra. -
nor.bert
csendes tag
-
válasz
Lanash #58237 üzenetére
Ez sokminden lehet. NAT mögött vagy, szűrik a mostani torrent portodat vagy egyszerűen kicsi a feltöltésed és túloldali kliensek inkább a nagyobb feltöltéssel rendelkezőket preferálják és/vagy nincs sok letöltő a torrenthez.
Én előfizettem Prémiumra az általam használt trackeren. Illetve ugyanazon a trackeren nem is a feltöltés mennyiségét nézik már évek óta, hanem a seedelés idejét (48 órát kell benntartani), az is beállítható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- LG LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Túra és kirándulás topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest