- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delfi
tag
Ki ne találd már, hogy a prosztó viselkedés normális.
Eleve hozol egy példát, ami nem is hasonlít arra, mint amit én írtam. Én ugyanis azonnal és személyesen mentem volna érte.
És ha azt írja az első válaszában, hogy már van érdeklődő, az egy korrekt válasz. A kioffolás nem az. -
Ami gond lehet a jövőben hogy a filerendszer ext4 jelenleg, az új javasolt pedig btrfs, ami kell pl VM-ek futtatására, ABP-hez stb. Érdemes lenne elgondolkodni esetleg az új lemez, új telepítés módszerben vagy az adatok mentése+új telepitésben. A lemez költözéssel megmarad az ext4 sajnos.
btrfs-el lenne snapshot, replikáció, tömörítés lehetőség is.
-
-
cigam
titán
Okoskamerák? Mert akkor egyszerűbb lenne ftp kapcsolatot beállítani, és a kamerákra bízni a mozgás detektálást, de a folyamatos felvétel sem foglal túl sok helyet. Attól függően hány napot/hetet/hónapot akarsz megtartani.
Plusz a WiFi-t gyorsan átalakítanám vezetékes kapcsolatra. Egy WiFi zavarót bagóért kapni már.
-
Szpisti
addikt
Lassan 3 éve van nekem sebesség problémám, egy 212J-vel... 27-28MB/s fölé csak nagyritkán ment, nem derült ki, hogy mitől függött, de most már csak 11MB/s-el tudok felmásolni rá, pedig nem változott semmi, nem lett mozgatva, stb... Lehet, hogy le kell cseréljem, pedig a tudása bőven megfelel az igényeimnek...
-
törölt tag
Ezzel nem is vitatkoztam. Régen én is nézegettem adatokat ezzel kapcsolatban, elég nagy a szórás. Illetve ugye az is benne van a pakliban, hogy más vinyó más sebességen vagy több tányérral egészen más rezonanciát generál, amit a ház jobban vagy rosszabbul tolerál.
De néma hdd nincs, nagyon halkak akadnak, olyat viszont csak 2.5-ösben láttam ami mellett este tudtam aludni, mert szinte teljesen kussban volt. egy normális, mély morgása seek közben jellemzően a 3.5-ös vinyóknak van, hol több hol kevesebb.
Mondjuk pont rednél nem hiszem hogy ez faktor kéne legyen, eleve olyan környezetbe szánták, ahol a zajszint mint olyan szinte mindegy.
-
sbazsi
veterán
Nem, nem néztem végig mind a 3000 kemarát.
Az egész egy nagy félreértés. Kérdeztem, hogy melyek a legolcsóbb kamerák, amiket kezel a rendszer, és erre bigdady írta, hogy mit használ. (nem azt, hogy a legolcsóbb)
Aztán néztem a supportált listát, és valahogy csak a drágábbakra sikerült rákeresnem.
-
sbazsi
veterán
Szerintem kicsit mások az igényeim.
Szóval alapvetően nem létkérdés a rögzítés. Persze ha van olyan kamera,10-15k körül, amit jól kezel a synology, akkor hurrá. Ha nem, akkor csak látom a telefonon/tableten/gépen a kamera képét.Amennyire eddig láttam, 50 alatt nincs olyan kamera, amit támogat.
Javíts kí, ha nem kutattam eléggé.Mondhatni fordítva ülök a lovon, mert ha találok 10-15k körül olyan kamerát, amit kezel a synology, akkor veszek egy egy tárhelyes nast a célhelyre. ha nem, akkor csak látom, hogy mi történik ott.
Másképp nézve:
Egy DS115J gyárilag két kamerát kezel. Ez kb 30eft.
Veszek hozzá egy vinyót. 5-10eft
2db "nem kompatibilis" kamera. 20-30eft.
Legrosszabb esetben megvan 70-ből. de mivel türelmes vagyok, "lövök" használt nas-t, vinyót, szóval inkább 50.Ha veszek 1db kompatibilis kamerát, nast, hdd-t, az 90. ha kettőt, az 140.
szerintem nem mindegy. -
Gsx-rr
veterán
Olvastad a kérdezőt?
Igaz nem írta ,hogy megvannak-e a kamerák és ha megvannak akkor milyenek.
És ,hogy 200.000.- a határEgy 214+ és bele kettő 3terrás Red már 200.000.- és akkor hol a kameraliszensz?
És még a kamerák.
Átlagos Nas alatt Amit legtöbben használnak 50.000.- köröl gondoltam. Az szerintem gyenge egy ilyen feladatra.Sanya: ezt fejtsd már ki ,hogy miért nem? Pont mindenki itt a fórumon is azt mondja ,hogy 1 kategória.
Patice: tudom ez is gyenge pont régi Mjpeg Apexis kamerák. A kültérit le is cserélem.
-
Gsx-rr
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest