- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
f8enter #17482 üzenetére
Ha Download Station-t használsz és iOS-es kütyüd van, akkor csak a DS download appot szedd le az AppStore-ból. Ha rámész egy torrent oldalra, majd a torrent letöltésére, akkor feldobja a DS download appot, és ott be is rakja egyből a kliensbe, így nem kell RSS-t állítgatni.
Ez a jobb megoldás, mivel RSS nem mindegyik oldalon van. -
bosa
tag
válasz
f8enter #12508 üzenetére
A megoldás:
Kiveszed az egyik lemezt, leformázod ntfs-re, usb rádugod nasra majd mindent kimentesz.
A benne lévő lemezre csinálsz egy újratelepítést ahol shr nélküli kötetet hozol létre ha megvan akkor adat visszamásol az usbről.
Utolsó lépés belerakod usb lemmezt majd ebből csinálsz kötet2 shr nélkül.
Örülsz a dupla tárhelynek.MrCsiT: nem tudom hol akadtál el én a Te helyedben adminnal feltöltenék mindent majd a jogokat utólag állítanám be.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
f8enter #12514 üzenetére
Szerintem ez nem müxik mert azonnal megkezdené a tömb helyreállítását.
Ha van a raid tömbön kívül biztonsági mentésed, akkor meg lehet próbálni.(#12512) rolcsie:
Két dolog valószínű.
Van valami hibája a lemeznek, vagy a merevlemez ház.
Ha ez az összeállítás már ment nálad stabilan, akkor ellenőrizni kellene a lemez smart értékeit.
Ezt megteheted egy asztali pc-n, vagy megteheted ez alapján Sajnos a syno sz@rik az usb lemezek biztonságára.
Ezt én megtenném mindenképpen.
Ha ezt most állítottad üzembe akkor lehet hogy az usb ház nem tettszik neki. (Sk tapasztalat) -
Patice
Topikgazda
válasz
f8enter #5387 üzenetére
Igen. Használom.
A miniatűröket csinálja a nas. Ez foglalja le ennyire. Ha gyorsabban akarod, hogy ez meglegyen akkor használd a PC-den a Synology Assistant-ot. Ha ezzel töltöd fel a képeket a photo mappába akkor a PC-n készülnek el a kis képek is.
Amúgy volt már erről korábban is szó.
-
-
Patice
Topikgazda
válasz
f8enter #5315 üzenetére
Ha nehezen megy magyarul a DSM kezelése akkor átrakhatod angolra is, csak beállítás kérdése. (Én is angolul használom, mert a külföldi leírások sokkal jobbak a magyarnál és így könnyebb ugyan azokat a dolgokat megcsinálni rajta.)
Amit te szeretnél így ebben a formában nem támogatott.
Ami nekem eszembe jutott megoldásként az a lemezcsoport (Disk Group) létrehozása. Mielőtt partíciókat, köteteket (Volume) hoznál létre először a két HDD-t lemezcsoportba rendezheted, mondjuk RAID0-val.
Ha ez megvan, akkor ezen a lemezcsoporton hozol létre több kötetet (Volume) a neked megfelelő méret megadásával. Mondjuk csinálcs két 600 GB-os kötetet, majd a maradékból egyet.
A két 600 GB-os partícióból az egyikre rakod a fontos cuccaidat, a másik 600-asra pedig beállítasz egy (akár időzített) biztonsági mentés (Backup) feladatot a DSM megfelelő pontjában.
Így meglesz két példányban a fontos adat, maradék területre meg mehet a többi.
Esetleg itt van egy kis segítség angolul.
-
Rick4
félisten
válasz
f8enter #5298 üzenetére
Ami olcsó, az újonnan 10K-ért egy fsp nano 600-as, nekem kettő is van, teszik a dolgukat.. Se usb, se más, csak két aljzat konnektoroknak. A nas-ban meg beállítod, hogy induljon újra áramszünet (ez akkor érdekes, mikor már lemerült a szünetmentes, de később jön vissza az áram).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest