- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
stargazer #5331 üzenetére
Ezen kívül - "WOL: nagyon egyszerű. vezérlőpult/hardver/WOL eng. majd pl. androidos ds finderrel már ébresztheted is." - mi kell még, mert nekem a DS Finder nem találja a NAS-t.
Találtam olyan leírást, miszerint a routeremnek tudnia kellene ARP Binding-et, de elsőre nem láttam a menüjében ilyet. Nálad van esetleg? Ha igen: milyen routered van?
más.. találtam egy toolt, ami állítólag a NAS-ról ébreszt fel gépeket a hálózaton.. ez viccesen hangzik..
A linkje : -
devil-k
nagyúr
válasz
stargazer #5304 üzenetére
Nem kellene problémát okoznia.
Bár azt nem írtad le, hogy milyen pl. a jelerősség? A ház egyik végében van a router a másikban a NAS és a harmadik végében a laptop (vagy bármi más)?
És azt sem írtad le, hogy milyen a típusa a NAS-nak.
Illetve eddig volt-e gond ilyesmivel? -
Proxy2
aktív tag
válasz
stargazer #5118 üzenetére
Egy lehetséges megoldás, a kamerák (axis, vivotek tuti) tudnak olyat, hogy van rajtuk bemeneti kontaktus, ezt risztásként tudja érzékelni a synology.
Be lehet álítani a Felvételkészítési ütemezés-nél, hogy riasztás esetén rögzítsen.
Ha ezt a bemenetet a riasztó rendszernek adjuk, akkor csak akkor kapunk értesítést ha a riasztó rendszer szerint is kapnunk kell. -
mike99.hu
csendes tag
válasz
stargazer #5077 üzenetére
A Surveillance Station-ról én is eddig csak jókat halottam. De ugyebár próbálnom eddig nem sikerült.
De holnap érkezik a demo kamerám, akkor majd okosabb leszek.Az nem lehet kifogás, hogy azért nincs mert elvenné a sávszélességet. Nem tudhatják milyen sávszélességgel kapcsolódok a netre... A lehetőség legyen adott és akkor el lehet dönteni hogy kinek mi a fontos.
Az email értesítés ha mindig jön (tehát ha akkor is mikor én vagy másik családtag itthon van) akkor egy idő után már nem fogok ránézni. Mert ha sokáig 100-ból 100 olyan ami "téves" akkor értelmét veszti.
Abszolút nem lenne lehetetlen vizsgálni hogy be van-e jelentkezve az a 2-3 mobiltelefon közül bármelyik a hálózatba...
-
mike99.hu
csendes tag
válasz
stargazer #5059 üzenetére
Én is most rendeltem egy Foscam kamerát, hogy élesben tudjam a program lehetőségeit tesztelni.
Eléggé elszomorít hogy a hazai forgalmazó szerint csúcs szuper kameramegfigyelő programba nem lehet ilyen számomra magától értetődő funkciókat beállítani.
Azt se lehet mondani hogy ez csak egy mellékes szolgáltatása a NAS-nak hisz elkérnek 15 e Ft/db licenszdíjat a 2. kamerától ami azért valljuk be nem kis összeg egy tök átlagos 6-8 kamerás rendszernél.
Ha bárkinek van az üzemeltetésből adódó tapasztalata a Surveillance Station-al azt is szívesen veszem. Ne kövessek el az elején néhány olyan hibát amivel mások már megküzdöttek és figyelmeztetnek rá előre. :-)
-
Patice
Topikgazda
válasz
stargazer #4967 üzenetére
Ehhez szerintem megcsinálod a user felhasználónevét + jelszavát. A jogosultságainál tudod megadni, hogy mely mappát láthassa és melyet nem.
Engedélyezed neki a Video Station használatát. Használat előtt esetleg fel is rakhatod neki előre és kiteszed az ikonját.
Így csak ahhoz az egy mappához lesz jopgosultsága és csak Video Station-höz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest