- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
Konfigurálni nem kell általában, mert a config-okat, linkeléseket meghagyja törlés után is a rendszer. Majd ha újra telepíted, akkor minden a helyére köt.
Ezt mind manuálisan SSH-n keresztül is megtudod csinálni, ha feltúrod a struktúrákat / linkeléseket.Én eléggé beleástam magam amikor lemezt bővítettem, mert nálam nincs RAID, tehát másolgatni kellett mindent. Szög egyszerű, ha megtalálod az összefüggéseket.
Készítettem magamnak vázlatpontokat, de ezt még finomítani kéne, hogy mondjuk publikálhassam laikusoknak is, hogy ne vágják tönkre a rendszert, amikor csak Ctrl + C, Ctrl + V-zik a parancsokat, anélkül, hogy bármi lenne a fejükbe, hogy mi is fog történni.
Ha van erre igény, akkor megpróbálok időt keríteni rá. -
Gery0505
aktív tag
Sikerült megcsinálni a DDNS-t, olymódon, hogy a Synology Account eszközök menüpontból kijelentkeztettem a NAS-t, ez törölt minden hibás adatot. Innen meg újra tudtam csinálni. Viszont a bejelentkező felület nem jön be, ha beírom a DDNS-t. Azt írom be, hogy gazdanév.synology.me mit kellene még beállítanom, hogy jó legyen?
-
Gery0505
aktív tag
[link] Ezt próbáltam beállítani ami itt a leírásban szerepel, pontosan végigkövettem a leírást, sikerült a hitelesítése is a gazdanévnek, de hiába írtam be a böngésző címsorába az 5000-es vagy az 5001-es portcímmel, nem jelent meg a bejelentkező oldal, csak azt írta ki, hogy probléma van a hálózattal, vagy mit, már nem emlékszem pontosan. Aztán töröltem az egészet, és azóta semmilyen gazdanevet nem tudok beállítani, nem fogad el semmit. A tanúsítványt is nagy nehezen megtaláltam, hogy lehet törölni, ez úgy néz ki sikerült is. Már ott tartok lassan, hogy újratelepítem az egész DSM-et. Az a baj, hogy nagyon kezdő vagyok a témában, és nagyon nem értek hozzá.
-
maci25
aktív tag
Ds cam van a telefonon de azon nekem még rendszergazda fiókkal sem meg a dolog.Minden más igen: a képernyő felső részen értesítés, hogy xy kamera smart eseményt észlelt ,
Windows-on is csak rendszergazda fiókkal bejelentkezve a felugró ablakos. Riasztási hang lejátszása, meg még pár dolog megy normál fiókkal.
Patice -írta, hogy neki minden ok. Nem tudom mit rontok el. Lehet aki régen állította be annak most is megy.......
Akinek van rá lehetősége , kipróbálná nála megy e az jó volna. -
gyugyo79
addikt
Az Astrometa dvb-t része még biztos bekapcsolható csak el kell indítani a VS -t és a Beállítások -DTV - Speciálisnál - A DTV funkció tiltása elől ki kell venni a pipát.
Legalábbis azokon a modelleken amin 4.4.59 -es kernel van (pld.: apollolake procikkal szerelt NAS -ok). Az betölti a Drivert amit így utána a TH tud már használni. XPenon ez egy kicsit bonyolultabb mert (mármint a kernel és a NAS verzió ugyede egy uname -r megmondja ) De egy próbát megér azon is mert akkor nem kell varázsolni a fenti leírással aminek gyanítom nem sokan vágnak neki.
-
gyugyo79
addikt
Felhasználói kezdőlap: Minden felhasználó kap egy saját mappát a beállított köteten /homes könyvtáron belül.
Az FTP -hez annyi köze van, hogy ha ez be van állítva akkor a speciális beállításoknál be tudod állítani, hogy ide FTP -zen be és ez legyen a gyökér könyvtára ami azt jelenti, hogy nem tud kilépni belőle csak azt látja ami azon belül van.
De ugyan úgy beállítható egy könyvtár is ftp gyökér könyvtárnak DE csak NAS gyökérkönyvtárat (min olvasási joga legyen az FTP -hez használt Usernek).
Tehát amit szeretnél azt csak úgy lehet, hogy be mountolod azt az alkönyvtárat egy ilyen könyvtárba. Vagy átmásolod amit szeretnél, hogy elérjen.
Régebben működött, hogy a fájlba amibe letárolja a ftp gyökérkönyvtár elérését le lehetett szűkíteni alkönyvtárra de legutóbb amikor néztem már nem működött sajnos.
-
tobias40
veterán
Azok nekem se volt eddig,csak ötletelek..
Ok,de eddig sem állítottam be semmit és ment szépen.
Melyik routerben kell nyitni a portot jelen esetben?A huawei-ben ami a "fő" router vagy az asusban (2. router)ami eddig is dolgozott rendesen,én nem nyitottam rajta soha portot eddig emiatt.
-
gyugyo79
addikt
Azt nem tudom megmondani mert nincs már 5.2 -es Synology amihez hozzáférésem lenne
Lehetőségek :
Letöltöd a te processzorodhoz valót és az spk -ból kimásolod az INFO -fájlt (pld.:total commander) megnyitod egy rendesebb txt editorral (pld.: Notepad++)
Ha a Synology verziód és a processzor nem egyforma (Xpeno) akkor azarch="noarch"
legyen és afirmware="5.2-0000"
a 6.2 helyett és nézd meg felmegy e így természetesen mented és vissza másolod a módosított INFO -t az spk -ba.Vagy megkéred a csomag készítőjét, hogy van e neki elrakva egy régebbi csomag.
Vagy keresel (pld.:google) régebbi csomagot máshol.
Vagy kimásolod a package könyvtárat (a processzorodnak megfelelő spk-ból) és a scritp könyvtárba lévő telepítő scriptből kinézed és a helyére másolsz mindent és utána futtatod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Légies iPhone halvány színei
- Kuponkunyeráló
- Nyaralás topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Socket AM4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest