- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
PhoenixK #69723 üzenetére
Alap lenne, hogy nem frissül le magától!
Ugye a < 2 GB ramos eszközök ezek amiknek van 2GB -os alternatívájuk (BTRFS supportal)amikről most leszedték a "véletlen" rákerült lehetőséget. Lehet, hogy egy hiba miatt (ugyan az a szoftver ment ki hasonló hardverű eszközökre mert kényelmesebb így) volt ez DE ha már hibáztak azt undorító így kezelni. Még ha csak migrálva is vagy bárhogy, valaki az adatait fel tudta tenni, sem lenne kicsit sem korrekt ez a megoldás. Mert pont az ilyen eszközöket vásárlók azok akik nem fognak + HDD-ket elővenni a fiókból de pláne még egy Synot venni (főleg ezek után), hogy az adataikhoz hozzá férjenek a Syno javaslata szerint.
-
Patice
Topikgazda
válasz
PhoenixK #69603 üzenetére
A köztes lépések szerintem feleslegesek...
1. Mented az adatokat (max 2TB) az új 6TB-osra, hogy legyen külső mentésed (USB-n).
2. Kiveszed a második lemezt, rinyálni fog, hogy összeomlott a kötet, de amúgy az adataid olvashatóak maradnak.
3. A kivett lemezt leformázod és külső lemezként erre is készítesz egy mentést az adatokról, beállításokról.
4. Csinálsz egy gyári reset-et a NAS-on egy lemezzel. Ez a lemez lehet az egyik 2TB-os vagy a 6-os is. A rendszer felállása után betöltöd a konfig mentést és visszamásolod az adatokat.
5. Beteszed a második lemezhelyre az egyik 2TB-os vagy a 6TB-os lemezt. Megformázod külön kötetként (Basic) és használod.
6. Örül. :) -
nyikszi
őstag
válasz
PhoenixK #69603 üzenetére
Így
Én úgy csináltam, hogy volt egy 4 TB-os lemezem. Mellé tettem egy 6 TB-os lemezt, arra az adatokat átmásoltam. A rendszert átköltöztettem, kivettem a 4 TB-ost és a másik 6 TB-os mellé beraktam egy másik 6 TB-ost, így két külön köteten van összesen 12 TB. A rendszer költöztetése volt a problémásabb, de 3 nap alatt csak sikerült mindent a helyére tenni.
-
-
arn
félisten
-
myl
csendes tag
válasz
PhoenixK #60721 üzenetére
Beállítottam mind a portokat, mind az UPnP-t, de sajnos továbbra is semmi.
Screenshotok:
Ami még eszembe jutott és nem írtam le az elején, az az, hogy Digi 1000-es nettel van etetve az AC65P router, és ami fontosabb a szolgáltatói router pedig bridge módba van téve. Nem tudom ez számít/segít-e valamit, de biztos ami biztos leírom.
-
Lasersailing
senior tag
válasz
PhoenixK #60632 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a gyors választ!
Most találtam egy beállítást: "Nem használt alkalmazások altatása", ezt kikapcsoltam, lehet ez megoldja? Bár most ugye 5 perce futtattam a DS Photot, így ez nem reprezentatív teszt, meglátjuk...
Borisz: újraindítás már volt, mióta ezt csinálta és nem hagyta abba, sajnos -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest