Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.12.07)
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveke6
csendes tag
válasz
KlinkerDR
üzenetére
szia!
(Nem vagyok szakértő)
Ha a kis méret a gond...
nézd meg, hogy a pipa ki van-e szedve:
Médiaszerver -> Böngészési beállítások -> "Kisfelbontású képek továbbítása az eredeti képek helyett" check box-nál.Ha a miniatűrök felbontása a gond...
Vezérlőpult -> Médiaindexelés -> Konvertálási beállítások -> Miniatűrök beállításainál tudsz választani "Normál minőség" és "Jó minőség" között.üdv: i
-
törölt tag
DS214play-em van, asus ac56u routerrrel és upc nettel.
Quickconnect működik tökéletesen, de sehogy sem tudom más módon külső hálózaton keresztül elérni a nas-t, se a vpn se az ssh nem működik. VPN szerver a nason, port forward a routeren beállítva, statikus ip, stb. semmi.
Az upc-s router nincs bridge módba állítva (azt újabban az upc-től kell kérni telefonon, mert egy firmware frissítéssel kiszedték ezt az opciót a router menüből), lehet hogy ez a gond?Más kérdés: létezik a dsm browseres felületére terminál alkalmazás? Van néhány cucc, amit egyszerűbb lenne néha command line-ban futtatni, pl. filebot, de ezt jelenleg csak a belső hálózaton ssh-val tudom megoldani, ha quickconnect-en keresztül lépek be akkor alapból nincs ilyen lehetőség.
-
Casoli
őstag
válasz
Casoli
üzenetére
Még egy fontos kérdésem hadd legyen. 6 slotos a NASom, elkezdtem összerakni az SHR kötetem 5db HDD-ből. Ugye szabály, hogy az induló HDD-nél kisebbeket majd nem lehet a kötethez társítani. Tehát kezdtem két db 1.5TB-s lemezzel. Mi van ha a következő 3TB-s lesz amit a tömbhöz adok, lehet majd még később 1.5TB-s darabot hozzárakni az SHR tömbhöz? Mert ez ugye már kisebb mint a legutóbb hozzáadott 3TB-s HDD. A kérdés, a kezdeti HDD-nél nem lehet kisebb lemezt hozzáadni, vagy a közben hozzáadott HDD választékból?
-
válasz
Casoli
üzenetére
A teljes adatvesztést kizárnám, hiszen ilyenkor újraszámolja a paritást és szétosztja úgy az adatokat, hogy ami eddig a két lemezen volt, az mostantól három kapacitásán terül szét. Értelem szerűen csak azt a "csíkot" bukhatja az ember, ami éppen kiírás alatt volt az áramszünet idején. A többi (elméletileg) megmarad.
A biztonsági mentés mindig ajánlott...
-
Casoli
őstag
Sziasztok!
Adott egy NAS, SHR-be füzve két 1.5TB-s HDD-vel. Most adok hozzá éppen egy ugyanilyen kapacitású merevlemezt, ami szerintem egy napig el fog tartani, amíg szoftveresen helyreteszi. Mi van ha eközben elmegy az áram? Teljes adatvesztés?
-
Mankó
veterán
Szert tettem egy Synology 412+-os nasra. Jelenleg egy 500-as winyó van benne, de majd 3 Tb-ra cserélem és fokozatosan fogom bővíteni.
Sok kérdésem lesz, majd ne harapjátok le a fejem! Egy Zyxel 310-ről váltottam, szóval full új lesz nekem a téma.
Jelenleg ott tartok, hogy kireseteltük és villog a Status led. Semmit nem kaptam hozzá csak a tápot, meg egy Cat 5e kábelt. Kicsit eligazíthatnátok, hogy most merre tovább! -
momoxp
tag
Ez a jó.
Kár hogy a 212j-m-ből nem tudom ezt teljesen kihasználni.
-
jakkrisz
csendes tag
Az alapfelállásom, hogy mobile hotspot csatlakozik a routerre wifivel, majd a routerről (gigás) LAN kábellel az eszközök.
Amikor torrentet töltök le, akkor a számítógépre dugom a telefont. Ilyenkor elsőbbséget élvez és a telefon internetét használja, nem a hotspotot. Azért csinálom ezt, mert a telefon internetje korlátlan, míg a mobile hotspot nem.
Azért nem tudom használni a torrentet NAS-on (bár szeretném), mert akkor a hotspotot használná a letöltéshez és az nem korlátlan. Ezért ez a kompromisszumos megoldás, egyenlőre.
A vissza seedeléssel nincs gond, mert valamiért 1-2 kbyte/s megy vissza (ezt sem értem miért, pedig korlátlanra van állítva) és a visszatöltés nem mennyiséghez, hanem időhöz van kötve, ezt az adatforgalom meg elmegy a hotspoton még.
Amikor sz.gépre töltök le, akkor 12 megával jön telefonon. Amikor csak annyit módosítok, hogy a NAS-ra mentsen (ugyanaz a torrent), akkor 3.6 mega. Ha szűk a keresztmetszet, akkor NAS-ra letöltéskor miért tudok a letöltés mellett még 40 megával másolni a gépről a NAS-ra?
-
Madwe
nagyúr
válasz
jakkrisz
üzenetére
Miért nem a nason torrentezel akkor?
Ha a gépről futtatsz torrentet a nasra, akkor első körben a routeredtől wifin megy az adat a gépedhez, majd a gépedről megy az adat a nashoz. Egyrészt a géped egyszerre tölt le s fel is, i/o képességei lehetnek szűk keresztmetszet, másrészt a routereden is feleslegesen duplikálsz adatforgalmat.
-
jakkrisz
csendes tag
Amennyiben gépen torrentezek és a a NAS-t állítom be mint könyvtárat a torrentnek, akkor miért 1/3-a a letöltési sebességem, mintha a gépre menteném? Alapból 50 mega a másolási sebességem.
-
-
pomk
őstag
Sziasztok!
Tegnap próbáltam átmásolni egy filmet a NAS-ról egy külső HDDre közvetlen USB kapcsolaton keresztül.
Elfelejtettem felírni, de kidobott egy hiba kódot is. A file mérete 7,6 Gb, elképzelhető, hogy a probléma a
FAT32-es másolási korlát lépett fel? -
KlinkerDR
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni egy hozzáértőtől hogy adott egy Syno 215j összekötve egy Samsung Ue46F6500 tv-vel.
A tv a NAS-on lévő képeket csak kis felbontásba jeleníti meg.
Ez miért van?
Rendszer DSM 5.2 -
whoever70
tag
ha feltöltök, vagy torrent letölt valamit, nincs mód arra, hogy automatikusan megjelenjen smart tv-n, ne kelljen mindig manuálisan a médiafájlok újraindexelését elvégezni?
-
-
tomika
aktív tag
válasz
Proxy2
üzenetére
Nem tudom, hogy natolt-e. A Diginet nem ad routert.
Multibit: én is abból indultam ki, hogy a routerrel van gond, de 3 féle routerrel sem tudtam beállítani úgy, hogy menjen. A telekomos cisco és az 1und1-os fritzbox (a másik NASom) routerrel meg nincs probléma.
Az előző hsz-ben lévő screenshoton látszik, hogy aktív a port fwd. Nem tudom mit lehetne még állítgatni.
-
-
Proxy2
aktív tag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Elkészítettem egy nevem.myds.me synology DDNS-t, azzal is működik!
-
tomika
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Diginettel?
Van egy DS215j NASom. Egy Telekomos lakásban, Telekomos routerrel gond nélkül működik, távolról a Synos DDNSel simán el tudom érni.
Szeretném a NASt áthelyezni egy másik lakásba, ahol viszont Diginet van. Ott képtelen vagyok beüzemelni a NASt.
Odáig eljutok, hogy a DDNS működik (nslookup OK, Syno honlapján is befrissül rendesen a külső IP), hálózaton belul a NAS a belső IP-vel elérhető. Viszont a külső IP-vel vagy DDNSel nem: se hálózaton belülről, se kívülről.
Szóval belső hálózatról belső IP-vel működik, külső IP-vel és DDNS-el nem.
Külső hálózatról külső IP-vel és DDNS-el nem megy.NAS fix IP-vel beallítva, firewall ideiglenesen kikapcsolva, a routeren port forward beállítva.

Tracert úgy látszik el sem jut a routerig.
Ha visszaviszem a routert a Telekomos lakásba, ott rögtön működik minden. Sajnos a Telekomos routerrel nem lehet a Digis nettel tesztelni. Amúgy már 3 routerrel próbálkoztam (Tp-link, Vargalex, Linksys), port fwd beállítva stb, és egyikkel se jutottam tovább.
Kezdem azt hinni, hogy a probléma a szolgáltatónál van.
Találkozott már valaki ilyennel?
Ötlet, hogy mi okozhatja még a problémát?
üdv -
Proxy2
aktív tag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Nem értem a kérdést.
Esetleg arra gondolsz miért nem a synology DDNS szolgáltatását használtam?Nem xpenology, ez most egy 215j, de xpenology-n is kipróbáltam.
Ki próbálom synology DDNSel is. -
FAQtyA
tag
Lentebb írtam, hogy 3 fős cégnek reszelem a synology-t, de nem tudom eldönteni - a bőség zavarában, hogy mivel oldjam meg a feladatot, így szeretnék tőletek némi támogatást kérni. Melyik a "legideálisabb" "legbiztonságosabb" megoldás. Irodából és távolról is el kell érni az adatokat. Közös mappákba dolgoznak (xls, doc, pdf, stb). Tesztelés gyanánt eddig próbálgattam a Cloud-ot és a WebDAV-ot. LAN oldalon gondolom legegyszerűbb hálózati meghajtóként elérni, bár a fentiek tekintetében nem biztos, hogy ez a jó. Ti hogyan használjátok, vagy hogyan használnátok? Köszi!
-
Proxy2
aktív tag
válasz
Proxy2
üzenetére
Na jelentem működik!
Egy free changeip.com-os DDNS névvel csináltam és működik.
1, Tehát csináltam egy free fiókot a changeip.com oldalon.
2, A Vezérlőpult > Külső hozzáférés > DDNS részen hozzáadjuk az elkészült fiókot
Így:
Ezzel megoldva hogy az mindíg a külső IP-nkre mutasson.
3, Ugyan itt a Speciális fülön megadjuk a changeip-n regisztrált domain nevünket így:
4, Létrehozzuk a tanusítványunkat.

5, Tanúsítvány exportálása gombbal létrejön egy archiv.zip fájl, ezt mentsük el azon a gépen ahova majd a tanúsítványt akarjuk importálni.
6, Comagoljuk ki a zip fájlt, a tartalma ez lesz:
7, importáljuk a ca és a server tanúsítványokat, a "Megbízható legfelsőbb szintű hitelesítésszolgáltatók" tanúsítványtárba:
Ezután én meg a varázsló által javasolt tárolóba is importáltam a tanúsítványt biztos ami biztos alapon.
8, csatoljuk fel WebDAV segítségével a nas-t:
Kész!
Ha hibák vannak a leírásban, elnézést iPad-el készült, ahol nem könnyű a szerkesztés a PH!-n.
-
whoever70
tag
https://192.168.0.100:5001/webman/index.cgi
bejelentkezéssel nekem a http pirossal áthúzva van, gondolom nem biztonságos így, mit kellene beállítanom jól, hogy ne így legyen, sajna nem értek hozzá
-
McAdam6
aktív tag
válasz
Arolotifar
üzenetére
Valami nem ok ezzel a frissítéssel, belassult a nas (214). Másnál jó ?
-
-
Proxy2
aktív tag
válasz
Doky586
üzenetére
Írtak itt is többen hogy akár a gyári is jó, csak nem a Windows varázslós tanúsítvány import kellett, a fontos legfelsőbb tanúsítvány ként kell importálni.
De nekem a startssl.com tanúsítványa vált be, igaz saját domain névvel, évi 10$ megér nekem, no nem a tanúsítvány, hanem a domain név. -
jakkrisz
csendes tag
Nem jutottam sok mindenre a Szolgáltató eszközével. Nem is router, hanem egy mobile hotspot ahol a módot nem tudom változtatni
A dd-wrt firmware alapbeállítását nagyon nem módosítottam, csa a 2.4-es antennát állítottam át Clientre.
Ha valakinek lenne türelme és átnézné a neki privátba a routerem beállításáról készített screenshotokat , azzal lehet gyorsabb és könnyebb lenne.
-
-
FAQtyA
tag
válasz
Patice
üzenetére
Én is a próba felé hajlanék, de a bogár a fülemben azt mondja, hogy ha a vas megadja magát, akkor az ext4-es diszkek átpakolhatók bármelyik synology-ba, és az felnyalja a rendszert. De ha a btrfs-t használom, azt csak néhány új vas tudja kezelni. Emiatt lehet mégis az ext4-et kéne választanom? Szerinted?
-
jakkrisz
csendes tag
Köszi az infót. Most melozok, holnap megpróbálom, ha lesz idom. Valóban egy Telenoros Huawei mobil wi-fi-s routerem van, ami DHCP-vel adja a Asus nagy routeremnek a netet ami osztja tovább. Dd-wrt-vel van megoldva.Közben kiderült hogy a pingelés azért nem ment, mert a Telenor routeren tiltva volt a ping.
-
Madwe
nagyúr
válasz
jakkrisz
üzenetére
Ha jól értem a szolgáltatói modemed router is és azon is portforwaldolsz de van egy rendes routered is? ha így van, akkor a szolgáltatói modemet állítsd át bridge módba router módból - két router csak ritkán kellhet pl alhálózatok miatt s nem árt ha tudja az ember mit csinál

Azt h ezt hol tudod megtenni függ attól is milyen modemed van, a upc-nél pl a felületén a rendszer - switch mód útvonalon találod.
Gondolom a rendes saját routereden állítottad be a neked tetsző dhcp tartományt, foglalásokat stb. Ha ez így van mostmár minden rendben lesz - ha nem így volt, azon állítsd be még mielött a modemedet bridgebe teszed. Eddig jó eséllyel pl a modemed is dhcp szerverként is üzemelt, ez már kapásból nem jó s valahol ott kereshető a problémád is
Meg lehetne oldani 2 routerrel is, de macerásabb sokkal.Ezek után már elég csak a saját routeren belőni a port forwardokat s minden rendben lesz!
-
Proxy2
aktív tag
válasz
jakkrisz
üzenetére
A 80-as port és az 5000-es a sima HTTP felületéhez kell, e helyett az 5001 -es port a javasolt, természetesen álítsd is be hogy a HTTPS felületet használja.
5005 es 5006 a WebDAV-hoz kell, itt is én az 5006-ost hagynám meg, mert az a HTTPS alapú.
Ha megmondod milyen szolgáltatásokat akarsz akkor megírjuk melyik portok kellenek.
Vagy itt megtalálod.Ha dupla nat van a két router miatt azt érdemes rendbe tenni!
-
metron
tag
válasz
Doky586
üzenetére
@Doky, @varszegig
Koszi a valaszokat. Nincs NAT-olva a Digi netje. Felhivtuk oket.
Kiprobaltam mar mindent, lehet a router port forwardja vacakol.. Ugy tunik be van allitva, be is volt, mukodott is. Most meg nem. De egy olcsobb engenius router.
Lehet csere es jo lesz.. Meg nem tudom, mert 1000+ km-re vagyok a helyszintol es nincs szakerto supportom
-
-
-
FAQtyA
tag
válasz
jakkrisz
üzenetére
Bocs, hogy belekotyogok... Ugyan ezen problémába futottam bele én is. Nekem T-s kábeles home getway-em van, ami után lóg egy router. Megcsináltam a szükséges port forward-ot a belső routeren, de nem akart működni a dög. Erős töprengés után jöttem rá, hogy a szolgáltatói eszközön is kell forward a belső routerem felé. Utána hasított minden. Lehet nálad is ilyen gond van.
-
FAQtyA
tag
Sziasztok!
Hozzáértő segítséget szeretnék kérni, én "kuka" vagyok linux tekintetében. 2 lemezes Synology telepítésénél akadtam el. Ha jól értelmezem az eddig összeszedett információkat, akkor a RAID 1 és az SHR, kb. ua. Javítsatok ki, ha nem így van. Ami a gondom, hogy melyik fájlrendszert válasszam: ext4, vagy btrfs. Az ext4 RAID-ről tudom, hogy katasztrófa helyzetben egy Ubuntu live alól tudok róla fájl szinten menteni, ezt ki is próbáltam, gyönyörűen működik. De sajnos még nem volt időm ezt a btrfs esetében is tesztelni, viszont haladnom kellene. Persze azt nem tudom, hogy egyébként működik-e a dolog. Sok hasznos újdonsággal bír a btrfs, de nem tudom elég stabilan tudja-e. Mit javasoltok? Első sorban felhőcske funkciót látna el a NAS, jelenleg 3 felhasználós cégben, hogy bárhonnan elérjék a sok-sok doksit, amiket közösen termelnek. (xls, doc, pdf, stb.). Igaz pont ezen okból lenne előnyös a btrfs.
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
Madwe
nagyúr
válasz
jakkrisz
üzenetére
Ha itt belépsz a ddns-es accountoddal, akkor zöld pötty van a hozzáférésednél? A dsm-ben is le tudod ezt ellenőrizni a külső hozzáférésnél a vezérlőpultban.
-
Madwe
nagyúr
válasz
jakkrisz
üzenetére
Ha a saját wifiden vagy, akkor "kintről" a külső ip címedet beírva nem fogsz visszatalálni jó eséllyel, a külső hozzáférést mindig külső kapcsolattal ellenőrizd

Ha kinti hálózaton megpingeled a synology.me-s címedet akkor jön válasz? első körben ezt derítsd ki, mert ha igen akkor valóban a portforward meg hasonlóakkal kell babrálni, de ha nem akkor a ddns beállításokkal lesz a gond, vagy pl natolt hálózat mögötti ip címet kapsz az ispdtől.
(#21720) Darko_addict Lehet lett új szomszédod, több wifi lett a környékeden s az zavarja a hálózatodat pl
Milyen egyébként a 2 router? n-es legalább? -
jakkrisz
csendes tag
válasz
Doky586
üzenetére
Elírás történt. Már közzététel után javítottam. Kivettem NAS-ból a portokat. A ruterből is töröltem az Udnp-ből és manuálisan beállítottam őket a Port forwarding-ba.
Hálózati böngészőbe begépelve a ...synology.me gazdanevemet a router wan Ip-címére visz.
Mobilon böngészőbe beütve tölt egy jó darabig, aztán semmi.
-
Darko_addict
őstag
Oké srácok, teljesen világos! Eddig nem is sejtettem, hogy így működik a dolog, ha Windows-on keresztül indítom a másolást.
Még egy, hátha tudtok rá valamit mondani: egy ideje, ha a gépemről töltenék fel valamit a NAS-ra, az előbb leírt összeköttetésen keresztül, sokszor leesik 0-ra az átviteli sebesség. Valami megváltozott, mert azelőtt ezt nem csinálta. Ha tippelnetek kellene egy dologra, mi változhatott meg? Mint írtam, csak egy ideje csinálja, de nem tudom felidézni, módosítottam-e valamit.
Köszönöm!
-
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Darko_addict
üzenetére
2 módon lehet "gyorsítani.
1. Pendrive-ot a PC-be dugod és TC-el NAS-ról PD-ra másolsz.
- Szűk keresztmetszet lehet a hálótat...2. PD-ot a NAS-ba dugod és a File Station-nel másolsz.
Mindkét esetben fontos a PD írási sebessége és a használt USB szabvány fajtája ( 2.0 vs 3.0 )
Mod : Most látom csak, hogy a 2 db router NEM kábellel van összekötve....
Akkor a 2. megoldás a nyerő.
-
Multibit
nagyúr
válasz
Darko_addict
üzenetére
A felesleges adatutaztatást kerüld el, mert az nagyban lassítja a másolást! Ha a két router között csak wifi-s kapcsolat van, az gáz az adatforgalom szempontjából. Ha NAS-ra kötött háttértárra/háttértárról (pen, HDD) akarsz másolni, esetedben a File Station vagy az MC a leghatékonyabb eszköz.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Darko_addict
üzenetére
Nem, sajnos olyankor feleslegesen utaztatsz adatokat - nas feltölt pc letölt, pc feltölt nas letölt a pendrivera. Total Commanderben próbáld meg még h ott indítod el a folyamatot, az sokkal jobb értékeket ad nálunk wines másolás esetén is amikor nasról nasra teszünk dolgokat.
-
Friss update érkezett: 5.2-5644 Update 5 [link]
-
Multibit
nagyúr
válasz
Darko_addict
üzenetére
A Win10-es géped wifi-n kapcsolódik a routerhez?
Amikor Windowszal másolsz feleslegesen járatod a másolandó adatokat: NAS -> PC, PC -> NAS, NAS -> pendrive. Ha mindezt a bizonytalan wifi-vel teszed, még rosszabb a helyzet! -
jakkrisz
csendes tag
Hali!
Synology NAS-al kapcsolatban kérném segítségeteket.
Ismerkedem a rendszerrel és van 1-2 dolog az elején , amivel elakadtam.
1. OSX-en szépen látom a NAS-t a Shared alatt, ha rámegyek akkor köteteket feltudom csatlakoztatni. Ellenben hogyan kell csatlakoznom OSX alatt a NAS-hoz, hogy ne kelljen felcsatlakoztatnom minden megosztott kötetet, hanem mappaszerűen lássam őket. Melyik a legjobb csatlakozási fajta OSX alatt?
2. QuickConnectet engedélyeztem. Synology fiók beállítva. Megkaptam az ID-t, a webböngészőhöz a linket, amin eltudom érni mobilon.
A külső hozzáférésnél synology.me hozzáadva, állapot normál. EZ-internet lefuttatva, hálózati környezet ellenőrzése piros felkiáltójel, többi jó, végigmenve Port beállítás, DDNS pipa. WebDrav engedélyezve.DSM alatt viszont, a router beállítás fülnél a csatlakozás ellenőrzésénél nem sikerülteket dob kimindenhez.
Valamit kihagytam? Hogyan tudom elérni, hogy külső appal elérjem? Nem a synology appokra gondolok, hanem olyannal, amivel ftp-vel, vagy Webdraval tudok.
Köszi
-
-
Darko_addict
őstag
Hali!
DS213
Régebben csak akkor játszotta ezt a NAS (sőt, még most is), mikor az én gépemről WiFi-n keresztül próbáltam valamit a NAS-ra juttatni, de most a pendrive fizikálisan benne a NAS első USB portjában és a másolási sebesség ugrál 1,25MB/s és 0 Kb/s között.Kicsit furcsa, idegesítő, abszurd és sorolhatnám a szinteket, amiken végigvergődtem, míg eljutottam oda, hogy megint írjak nektek.
A másolást az én Windows 10-emen keresztül indítottam el (copy & paste).

Miért lehet ez? Most mindjárt megszakítom és megpróbálom a másolást elindítani a webböngészőn keresztül, belépve a NAS interface-ébe, de kicsit macerás és lassú az odáig eljutás, Win-en keresztül pikkpakk megvan.
U.I.: Az előbbi módon indítva a tevékenységet 12-14MB/s között másol. Ha van valami ötletetek a Windows-os másolás nehézségére, kérlek mondjátok el nekem.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest