- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazoltan
csendes tag
válasz
AxBattler #277564 üzenetére
Nekem volt Garmin Fenix 7, utáltam, most egy Suunto Race van amit imádok. A Garmin pulzusszenzora pontosabb, de tényleg ne várj tőluk sokat. Télen futásnál mindkettő blődségeket mér, hiába tudnál pulzustartomanyok alapján edzeni ha 20-30-cal is többet/kevesebbet mér. A csuklón mérős technológia ennyit tud.
-
lazoltan
csendes tag
válasz
AxBattler #277557 üzenetére
Szerintem a Casio méltatlanul le van maradva a sportra szánt órák piacán, ebben sincs GPS.
A csuklón mért pulzus pontossága nagyon esetleges, a hideg, meleg, izzadtság mind befolyásolja, edzésmunkát nem tudsz rá igazán alapozni, mindenképpen kell a mellkaspánt.Különben nagyon jól néz ki.
-
lazoltan
csendes tag
Páromnak van egy bőr szíjas Roamere, szerintetek lehet valamit kezdeni a felületi kopással, felújítani, vagy csere? A felülete kopott, úgy nézem, anyagában még rendben lenne. A csere lenne nyilván a legjobb de a beszerezhetetlennek tűnik.
-
lazoltan
csendes tag
-
lazoltan
csendes tag
válasz
Quartz51 #260007 üzenetére
Pedig csak 1 éves. A szervizben először visszatették a mutatókat, elhoztuk, majd meg aznap megállt. Visszavittük, cseréltek szerkezetet, de a hóba 1 hét után visszatért. Szerintük ez egy finommechanikai szerkezet, erősebb kézmozdulattól is leeshetnek a mutatók.
Nagyon nem álltam bele, mert tényleg van már egy új.
Mondjuk az órás hozzáállása nem volt valami szimpatikus, úgy csinált mintha Rolex alatt nem szívesen nyúlna semmihez, a csupa Quartz swatch-csal és Pulzarral teli kirakat között -
lazoltan
csendes tag
Szerintetek mennyire normális, hogy egy 60k Ft körüli (nem tudom a werk típusát) Fossil Quartz krono segédszámlapjáról csak úgy leesnek a mutatók miközben az egész szerkezet megáll, az óramutatók pedig lötyögni kezdenek teljesen átlagos irodai használat mellett? Nem esett le, nem flexeltünk vagy kalapáltunk benne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest