- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz
aischylos #42005 üzenetére
Ezt a 2-3 hónapot új óránál sose értettem. COSC minősített szerkezeteket se pár hónap bejáratás után állítják/tesztelik...
Viszont mechanikus óránál szerintem nem érdemes 24 óránál sűrűbben nézegetni a pontosságot, de inkább 2-3 naponta érdemes nézni, hogy pontosabb képet kapj a különböző mozgásból, pozicionálási hibából adódó működésről/pontosságról.
-
BAti77
aktív tag
válasz
aischylos #42000 üzenetére
Hát' nem tudom...eddig három fajta ETA-hoz volt szerencsém Tissot-ban: 2824, 2836, Steinhart-ban: 2893. Mindegyik 10mp./nap alatt dolgozott bőven, főleg új korában...
Az azért elég gáz, -szerintem- ha egy Certina-t újonnan egyből meg kell nyitni és szabályoztatni... -
törölt tag
-
Skimaster
senior tag
válasz
aischylos #41887 üzenetére
Szíve joga a többségnek olyant hordani,ami eredeti,de nem erről szólt a hozzászólásom,és arról sem,ki minek akar látszani.Pontosan az olyanokkal van baj,mint te,aki lenéz bárkit bármiért!Főleg egy óráért!Valaki ezen a szinten érzi jól magát!Én nem nézek le senkit azért,mert nem igazi óra van a kezén....nekem nem hamis óra van a kezemen,de ha az lenne,akkor sem azért,hogy vagányabb legyek.....ettől a többnek látszani effekttől estek hasra....nagyon gyerekes....mint az oviban,kinek van eredeti matchbox-a.OMG
-
flexxx2
őstag
válasz
aischylos #41840 üzenetére
Viszont 70es években minden szinte leállt ott, csak a 90es években kezdték újra elővenni a régi werkeket (kvarc miatt ugye). És itt nem lehet rohamléptekkel haladni. Múltkor olvastam hogy az iwc 4 évig fejlesztette egy "sima" chrono werket.
Amúgy kvarc és svájc, és egy japánról se tudok ami ilyet tud (ha mégis akkor megkövetem magam):
[link]
A kvarcnál sincs értelme a 1/1000-nek, nemcsak mechánál ha te nyomod a gombot. -
-
-
Gabor970
addikt
válasz
aischylos #41752 üzenetére
Az elektronikában sosem hivnak litium akksit kapacitornak, ez egészen bizonyos.
Jópár eladó darabot szoktam látni vaterán, ahol felhivják a figyelmet, hogy cserélni kell az energiatárolót.
8e a csere? Abból 16 alkalommal cserélek elemet. háááát... ha az óra értékének egyharmada - fele a javitás, az már nem a filléres kategória.Amúgy én nagyon szeretem ezt a (hasonló az enyim, csak elemes) szerkezetet. Klassz pontos, nem baj, hogy ébreszt, még a zónaidő is lehet hasznos. Az enyim is 13 éve teszi dolgát. Bár most ránéztem a sorozatszámra, az alapján három évet várt vevőre a boltban?? 7-es az első szám, és kétezerben lett véve. Ezek szerint 1997-es???
-
Ra3
őstag
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
aischylos #41666 üzenetére
Okok.
De a zemberek 90%-nak az hogy ki van téve a bót tetejére hogy órásmester, egyet jelent a biztonságérzettel..
(ja, hogy apró betűkkel le van valahová írva, hogy semmiért nem vállal semmilyen felelősséget?? sajnos a magyar nagyon árérzékeny állatfaj, ha Pista Bá' kiírja a kapujára, hogy órásmester, és fix 2000 forintért bármit megold, akkor automatice odaviszi, és utána kiakad, hogy milyen tróger melót végeztek a vekkerén..)
Van itt pár oldallal visszább olyan rémtörténet, amiben a T. Mester wd40 fújta ki a nagypapa 100 éves csörgős Moljináját, mindezt ákciósan 1800 forintért..
-
-
válasz
aischylos #41651 üzenetére
Az lesz. Ma reggel összeraktam és se kép se hang, úgyhogy megint gyorsan kivettem belőle az elemet. Így utólag nézegetve erős a gyanúm, hogy a sok kosz, vízkő meg minden, ami egy sportórát ér, lerakódott a tömítés körül, és mivel azt nem takarították ki rendesen, ezért nem is sikerült visszazárniuk. De! ezután kizárólag szakszervizbe fogom hordani elemcserére.
-
-
Reverting
őstag
válasz
aischylos #41106 üzenetére
Nagyobb zafir, uveg hatlap, 22mm szij, ritkabb...
Day,... Nekem ennyivel "tobb", de mar ezt mindenki megirta...
Es igen ahogy Tomi irta kicsit jobban hasonlit az omegara...
Gyorben meg van par darab... Katt
young78:
Tenyleg Tomi neked milyen omegad van? Napi szinten hasznalod? Megnezhetem majd? -
atko67
csendes tag
-
fiktív1
tag
válasz
aischylos #40681 üzenetére
Hehe, én is mindig keverni szoktam, ugye az IT...
Aztán nézem, hogy milyen hülye találatokat dobott ki a gogol..
Bati!
Neem, nemigen.,, Pont a vaskos, világítóval teletömött markerek és az eredeti mutató-formák nyerték meg a tetszésemet, ha az lenne az új custom, akkor is az tetszene. Sajna nekem az új, fogszerű indexek sem tetszenek a régebbivel szemben. -
atko67
csendes tag
válasz
aischylos #39747 üzenetére
Igen ennek is lehet nevezni,de ezt a jelzőt minden olyan autóra mondják ami a drágább kategóriát képviseli.
És általában azok mondják rá akiknek elérhetetlen ,és a cipőjük mellett járnak,de titkon azért Ők is szívesen páváznának az adott típussal.Mindegy hogy az Audi ,BMW,vagy Merci.
Szerinted nem így van?Egyébként ilyent nemcsak Hamer-ből építenek.Nemrég voltam Romániában és ott találkoztam sokfélével a hegyekben .Volt köztük Suzuki Vitara is meg Mitsu is.
-
sir_mook
csendes tag
válasz
aischylos #39438 üzenetére
Anno Casio 20 baros órával (műanyag tok, fém hátlapot 4 csavar tartotta) szauna majd hideg víz,, megint szauna megint hideg víz. És bírta
Igazából annyira olcsók ezek az Invicták hogy ha baja lesz nem fogom sajnálni. Ha pedig bírja a napi gyűrődést akkor külön öröm lesz. (szándékosan nem fogom tönkrevágni- de használni vettem) -
BAti77
aktív tag
-
Empsepo
senior tag
-
Empsepo
senior tag
válasz
aischylos #39158 üzenetére
Ha ilyen szintű a hasonlóság az azért érdekes.
Itt nincsenek jogok vagy mittomén?
Ezek a Meistersinger-ek amúgy egyre bejövősebbek: [link]
Gyönyörű darab.
Más.
Érdekes az Óramagazin hozzáállása a dolgokhoz.
A mostani számban egy Citizen Eco-Drive is felbukkan, csak azért mert fekete mindene... [link]Ugyanakkor az oroszokat teljesen mellőzik, pedig szerintem egy-egy orosz ( szovjet ) óra megérdemelné, hogy írjanak róla egy órákkal foglalkozó magazinban.
-
Mariner
tag
válasz
aischylos #39135 üzenetére
Szerintem semmi gond nincsen azzal, ha saját maguk esetleg csak összeépítenek másoktól megvett alkatrészeket kész órának. Magyar dolgozó, magyar munkahely, fizetéssel stb. Inkább ezt vegye az ember (ha az igényeinek megfelel), mint egy kínait, nem jobb minőségben és nem is olcsóbban. Az áraikat átfutottam, meglepően olcsók. Ha csak az önnállóan létrehozott produktumot (saját tervezésű és gyártású tok, ugyanilyen werkkel)tekintjük órának, akkor azt hiszem itt nem sokunknak van órája...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest