- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
válasz
TimeCenter #51401 üzenetére
Teljesen felesleges ezzel riogatni az embereket. Egyrészt nem olyan sűrűn mennek tönkre, másrészt 20.000 Ft-ból megvan a csere. Ez az összeg talán elég két szervizre az automatánál, az olcsóbb helyeken, szóval ugyan ott vagy, cserében a kvarc sokkal pontosabb, gondozásmentesebb.
-
t-bali3
senior tag
válasz
TimeCenter #51380 üzenetére
Azért írtam, hogy állítólag, mert egy mondatban írja egy számomra ismeretlen média. Sajnos a Bulova weboldalán még nem található ez a típus, kíváncsi vagyok ott mit írnak majd. Bár felesleges rajta rugózni, mert a hagyományos kvarcoknál pontosabbak, tetszetősek és elég jó árúak is ezek az órák, szerintem.
-
ans
aktív tag
válasz
TimeCenter #51367 üzenetére
Klassz! Egy igazi replika.
-
t-bali3
senior tag
válasz
TimeCenter #51367 üzenetére
Szép lett
-
t-bali3
senior tag
válasz
TimeCenter #51364 üzenetére
Nálatok néztem ki, de most sajnos nem potenciális vásárlóként, csak, sima óraszeretőként
Egyedül az fáj benne, hogy nem zafírüveges, de nagyon jól mutat élőben. Ja most nézem, ezt Te is megemlítetted
Talán ez a kép jól adja vissza milyen is élőben.
-
Tonus
csendes tag
válasz
TimeCenter #51160 üzenetére
köszi a választ ,és esetleg használtan hozzá jutni ?
-
Tonus
csendes tag
válasz
TimeCenter #51157 üzenetére
Certina DS Podium Pedro de la Rosa Limited Edition elvileg csak 710 et készítettek belőle
-
Tonus
csendes tag
válasz
TimeCenter #50891 üzenetére
Köszi
-
Sungoo
addikt
válasz
TimeCenter #50460 üzenetére
Az EF-129-re kacsingatok én is.
Ennek az átmérője koronával annyi?
-
teratti
senior tag
válasz
TimeCenter #50453 üzenetére
Persze a mechanikus óráknál nagyobb erőhatások lépnek fel csak a Certina DS Podium órámban 7 köves quartz szerkezet van ezért csodáltam, hogy abban semmi nincs.... No, mindegy köszönöm....
-
teratti
senior tag
válasz
TimeCenter #50268 üzenetére
Nagyon köszönöm.....
-
Ra3
őstag
válasz
TimeCenter #49746 üzenetére
na köszi, akkor jól saccoltam az árakat
nem tudtam hogy már kapható nálunk is.
a régebbi aviatorokat néztem, de annyira nem jöttek be, viszont ezek az újak nagyobbak, meg a számlap is kicsit retrósabb, jobban tetszik. -
Zozzer888
addikt
válasz
TimeCenter #48603 üzenetére
A technológia tetszik, az óra maga nem az én ízlésem. Pedig nagyon sok, "bejövős" Citizen van
-
Ra3
őstag
válasz
TimeCenter #47887 üzenetére
Nem rosszak, nézegettem ezeket is, de nem találtam olyan színkombinációt ami igazán bejött volna, plusz a számlap se igazán tetszik. Az újak közül meg kettőt is tudnék választani kapásból.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
TimeCenter #47887 üzenetére
Ez nagyon szép, de vajon nem kezd el hamar kopni a tok?
Ja és még annyi kérdés hogy ez az eco drive valójában mi? Kvarc? Mechanikusnak nem hinném.
-
Empsepo
senior tag
válasz
TimeCenter #47459 üzenetére
Írhatnál valamit nekünk, hogy hogy vált be a Bulova Precisionist amit hordasz manapság!
Mik a tapasztalatok?
Ha van negatívum, azt is írd le! -
Sungoo
addikt
válasz
TimeCenter #47459 üzenetére
Értem, köszi. Az általam linkelt típust gyártják még? Egyszer úgy is összejön rá.
-
TripleB
senior tag
válasz
TimeCenter #47353 üzenetére
Az első nekem nagyon bejövős, rágóta nézegetem, csak nagyon nagy a madár csuklómra...
-
Sungoo
addikt
válasz
TimeCenter #47353 üzenetére
Ha a tudást nézzük, miért hosszabb egy százassal például ennél?
-
Zozzer888
addikt
válasz
TimeCenter #46883 üzenetére
Köszi
!
-
Hadi
tag
válasz
TimeCenter #46850 üzenetére
Kár, pedig nagyon tetszik a design
Ti 100-150k körül milyen órát ajánlotok? Fő szempontok:
-ne kelljen elemmel szarakodni többet
- legyen rajta stopper
- elegáns és egyben sportos legyen
- zafir üveg -
dionaea
őstag
válasz
TimeCenter #46886 üzenetére
Hát köszönöm a választ. most nagyon reménykedem a rossz elemben
szerdán kaptam vissza órástól. Lehet vissza küldöm neki. Ez pech.
Csak egy nighthawk-ot kellett volna vennem -
Zozzer888
addikt
válasz
TimeCenter #46858 üzenetére
TimeCenter! Ha már írtál, zaklatnálak egy kérdéssel
Szeretném megkérdezni, hogy a Casionál hogy van a garancia? pl.: erre a modellre azt írják, hogy 1 év Casio garancia, de ez érvényes itthon is? Ki lehet ezt valahogy deríteni?
Köszi
-
Bati0501
őstag
válasz
Köszönöm szépen a segítséget!
Legjobban a Fossil tetszik,ez a stílus jön be.Pedig már sikerült lebeszélnetek a Fossilról.
Tudom,h nem vagyok egyszerű eset.
Már én is unom,h nincs semmi.Vagyis van,csak itthon nincs.Persze ebben benne van,h Seiko-kat néztem főleg,pedig nem direkt ezekre kerestem rá,csak vhogy mindig oda lyukadtam ki.
Casio vmiért annyira nem szimpi.Már van egy egyszerű Casio órám,semmi baj nincs,egy teljesen egyszerű óra,de vhogy nem szimpi nekem a márka.Most a búvár órákat nézegetem.Amit kapott lorcsi,az már nekem is tetszik azóta,mióta órát keresek,csak mellette megtetszettek a búvár órák is.Tudom,mondhatni két véglet.
Még egyszer köszi,még szenvedek egy kicsit és remélem találok vmit.
Esetleg olyan órát is tudsz,ami nincs fent a honlapodon?Empsepo: Igen,Young-al PÜ-ben már beszélgettem,TimeCenter-el pedig egy párszor a topikban.
Wg5113:
Igen,én is szeretek keresgélni,csak az fárasztó már,h olyat nem találok,ami több szempontból(ár-kinézet-szerkezet-honnan lehetne megvenni-látatlanba kell megvenni)is megfelelne.
Arra én is kíváncsi vagyok,h mi lesz belőle... -
Empsepo
senior tag
válasz
Ezeknek az automatáknak a szerkezetéről mit lehet tudni?
Ez a Citizen saját szerkezete ( Miyota )?Milyenek a tapasztalatok ezekkel kapcsolatban?
(#46859) Wg5113
(#46861) Reverting
Ja értem!
Csodálkoztam is, hogy hirtelen ilyen órát akarsz venni! -
Ra3
őstag
válasz
TimeCenter #45612 üzenetére
nekem ez jön be, ugyenezeket tudja, zafír, titán és eco-drive:
-
trassher
addikt
válasz
TimeCenter #45612 üzenetére
Nem az én stílusom de amúgy szép darab.
Olvastam van itt Fortis Colors tulaj. Nézegettem őket és nyárra szívesen beruháznák egyre. A kérdésem csak annyi hogy mennyire vízállóak, strapabíróak ezek az órák. Nem búvárkodni kell természetesen de ha egy sima strandolás, jet skizés nem gyilkolná le annak örülnék.
-
aischylos
tag
válasz
TimeCenter #45296 üzenetére
Nagyon jó kis elemek azok, tízből ha 2-3 rossz csak.
Viszik, mint a cukrot.
Van líthiumos is, abból az öt darab 230 Forint. -
ZiD
tag
válasz
TimeCenter #45123 üzenetére
Jesszus de gyönyörű
-
Deer76
aktív tag
válasz
TimeCenter #45084 üzenetére
Egyelőre e 2 között vacillálok:
Persze, mivel szegedi vagyok, majd meglátom milyet kapok errefelé.
-
aischylos
tag
válasz
TimeCenter #45084 üzenetére
Az a második nagyon pofás darab.
És ennyiért még a zafír szélvédő is belefért! -
busman
veterán
válasz
TimeCenter #45076 üzenetére
Nem igazán jönnek be a képek...
-
csabulaxi
senior tag
válasz
TimeCenter #44611 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
Flo87
csendes tag
válasz
TimeCenter #44508 üzenetére
Nem ért az üvegbe semmi ez biztos, és nem is mindig késett! Nem fikáztam a márkát egyébként csak inkább svájcit vennék helyette ennyire egyszerű!!!!
-
Flo87
csendes tag
válasz
TimeCenter #44506 üzenetére
Nem jeleztem, mert ugye az már nem rendeltetésszerű használat közben bekövetkezett meghibásodás! Egyébként nem látszódott az órán semmi csak, olykor olykor késett 15percet 20percet mikor mennyit de volt olyan amikor pontosan járt!
-
törölt tag
válasz
TimeCenter #44453 üzenetére
Uj Citizen modellek is jonnek? Mintha 1x irtad volna, hogy lesz par uj 2014-ben
-
WiZARD
addikt
válasz
TimeCenter #44430 üzenetére
Azért a Precisionist órákon elférne a zafír ilyen árak mellett. (nagyobb baj, hogy a design se igazán tetszik, pedig a szerkezet szimpatikus)
-
aischylos
tag
válasz
TimeCenter #44434 üzenetére
Egy ismerősömnek van, aki pontosság mániás.
Állítása szerint havi 3-4 másodpercet mászik el. -
aischylos
tag
válasz
TimeCenter #44430 üzenetére
Ha a Preci nem teljesíti az évi 10 másodpercet, akkor mi van?
-
Ra3
őstag
válasz
TimeCenter #43748 üzenetére
Köszi, szerintem ez nekem így teljesen megfelel, csak azért járok ennyire utána mert a marketingje jó a dolognak, de kicsit befürödtem a pvdvel is (igaz ott nem nagyon jártam utána), bár igazán azt sem nem bántam meg, mert azóta is tetszik, csak kicsit több odafigyelést igényel.
Néztem a kerámia tokozást is, de ott elég kicsit a termékpaletta, és amik vannak nem igazán tetszenek. -
Ra3
őstag
válasz
TimeCenter #43386 üzenetére
Az olyan órák mint ez, ahol a lünettán körben ott vannak a városnevek akkor jó eséllyel működnek nálunk is ha Párizs pl. szerepel rajta?
Más: ezek akkor csak a pontos időt veszik a rádiójelből, a dátumot az öröknaptár alapján állítja be?
Csak azért kérdezem mert nekünk van egy rádiós falióránk (digitális), az írja a dátumot is, és nem kellett beállítani, lehúzta magától. -
CsLacy
újonc
válasz
TimeCenter #43323 üzenetére
Üdv Timecenter!
Küldtem privit, mert nem szeretnék részrehajló vagy reklám vadásznak tünni.
Köszi CsLacy
-
ronin s8
senior tag
válasz
TimeCenter #43323 üzenetére
Jó jó, de akkor mit használsz a fémszíj megnevezésére? Valami értelmes alternatíva esetleg...?
-
csaba8804
csendes tag
válasz
TimeCenter #42697 üzenetére
Köszönöm a választ. A te kérdésedre válaszolva: jelenleg nem viselek órát, ezért szeretnék most venni egy minőségit. A belinkelt darab nagyon tetszik, annyira, hogy hajlandó lennék egy kicsit megerőltetni magam pénzügyileg, de azzal, hogy nem lesz képes szinkronizálni magát egyetlen atomórához sem a környéken eléggé lelomboztál
. Én egy kicsit utánajártam a dolognak és azt találtam, hogy a Citizen órák Európában a németországi (Mainflingen) atomóra jelét veszik, ami majdnem lefedi Európát, tehát működnie kellene, nem? Ja és a letölthető használati utasitásban ezt a bejegyzést találtam: "This watch receives radio signals transmitted in the USA and Germany for specific timezones only".
-
Bati0501
őstag
válasz
TimeCenter #42498 üzenetére
De a második fél ettől még igaz,ugye?
Tehát,h azért vettek vissza ennyire,mert nem térült meg a befektetésük? -
Pé
senior tag
válasz
TimeCenter #42496 üzenetére
Na tessék. Ezt nem tudtam. Jönnek fel mint a talajvíz
(#42495) atko67
Köszi, néztem. Most egy nagyobb projektre gyúrok, de jövőre szerzek egyet. -
Bati0501
őstag
válasz
TimeCenter #42496 üzenetére
A Seiko 2009-ben $100-árt költött,2011-ben meg ~6-ot?
Ennyire nem érte meg az a nagy befektetés,ezért inkább ennyire visszavettek?Nem nőttek meg annyira az eladásaik,h ez megérje? -
aggleány
addikt
válasz
TimeCenter #42428 üzenetére
Válasz is.
-
aggleány
addikt
válasz
TimeCenter #42401 üzenetére
Itt már találtam egy pár szimpatikus példányt.
Mindjárt megnézem őket közelebbről is. Köszi.
Ra3
Nem rossz.
Nem tudod, hogy pontosan mekkora?
-
ronin s8
senior tag
válasz
TimeCenter #42183 üzenetére
Igen, a Bulova élen járt ebben, de pl. az Omegának is jelentős fejlesztései voltak ekörül. Egy időben más cégek is próbálkoztak: Universal, IWC, stb. A kvarcok árnyékában ment a süllyesztőbe ez a technológia is. Túl drágának bizonyult, és zajosan működött.
Mondjuk a pontosságával nem volt gond.
Azt meg tudjuk, hogy ma minden cég a tradícióra gyúr. Egy-egy ilyen újra kibocsátás nem több, mint reklám.. -
ronin s8
senior tag
válasz
TimeCenter #42158 üzenetére
Voltak korai próbálkozások. Többen rámozdultak a témára.
-
Sungoo
addikt
válasz
TimeCenter #42092 üzenetére
Kollégának seastar 660 van, az jelzi. Gondolom abban is G10 van, ha tévedek, bocs.
-
Empsepo
senior tag
válasz
TimeCenter #42111 üzenetére
Ezt most nem értem, de mindegy.
Mára üdv Nektek!
-
Empsepo
senior tag
válasz
TimeCenter #42098 üzenetére
-
Reverting
őstag
válasz
TimeCenter #42098 üzenetére
Vagy veszel bele 13-15ert ujat... lasd en
Es Dzsana beleszerkeszti
-
raggg
senior tag
válasz
TimeCenter #41876 üzenetére
Ez pontosan melyik
Casio... Citizen? Nagyon mutatós.(szerk)
-
Real_Necro
veterán
válasz
TimeCenter #41876 üzenetére
Kicsit komor ez a fekete/ezüst kivitel képről, de lehet csak a mostani órám miatt vagyok így elszokva tőle:
-
Real_Necro
veterán
válasz
TimeCenter #41869 üzenetére
Újabb hasznos infó.
Létezik amúgy olyan bevonattal ellátott óra, melynek mutatói több ideig fénylenek, vagy ez kb mindegyik típusnál egyforma?
A Citizenek linkjét szerintem indexen pont Tőled kaptam. A kronográfosra próbáltam rákeresni, hátha akad valami videó, de nem találtam.
Régebben (5 évvel ezelőtt) nagyon tetszettek a Seiko coutura-k, most a solarokat is néztem, csak furcsa, hogy ezekről sem nagyon találni infót. A Seiko honlap alapján jelenleg ismertebb órái meg egy vagyonba kerülnek.
Tegnap szerettem volna eljutni egy óraboltba személyesen is megnézni pár típust, csak sajnos nem jött össze. Ellenben hétvégén mindenképpen megyek tapasztalatszerzésre, mert a korábban említett Casiokat is meg szeretném nézni.
Még egy kérdés. A zafír üveg mennyivel több védelmet nyújt a sima ásványi üveggel szemben? Jelenlegi órámon egy fémrács miatt sajnos az üveg közepe 2 helyen sérült. Igaz, cserélhető, 5eFt-os ajánlatot kaptam Lehel térnél anyagárra.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
TimeCenter #41818 üzenetére
1972 Hamilton pulsar: first all-electronic digital watch was also the first to use a digital display
ez is szép volt. -
ronin s8
senior tag
válasz
TimeCenter #41810 üzenetére
A Movado az annyira jó márka (volt), hogy a Zenith-tel közösen fejlesztette ki az El Primero-t...
-
Dzsana
senior tag
válasz
TimeCenter #41817 üzenetére
Nem, a szép idõk akkor voltak, amikor a Tissot-ban Tissot szerkezet, a Certinában Kurth Ferères szerkezet volt!
-
Dzsana
senior tag
válasz
TimeCenter #41815 üzenetére
A 70-es évek elején sok gyártó csőd közeli helyzetbe került. Többek között a Tissot is majdnem bezárt, végül a Certinával közösen ment a Swatch group-ba. Ekkor vásárolta fel a Doxát is a Synchron csoport, és ment a levesbe a Movado. Egyébként inkább a 80-as évek volt a kvarc órák arany kora.
-
Dzsana
senior tag
válasz
TimeCenter #41810 üzenetére
A vintage órái igen, de az óraipar 70-es évekbeli válsága őket sem kerülte el, és eladták a 80-as évek elején. Azóta beállt a divatórák sorába, a Hillfiger Tamások közé.
-
BAti77
aktív tag
válasz
TimeCenter #41762 üzenetére
Hát' ez van...
, de azért köszönöm a segítséget!
-
válasz
TimeCenter #41754 üzenetére
Már melóhelyen vagyok,most nem tudom megnézni a számokat a hátlapon.
Azt én is tudtam,ne merüljön le soha az óra,amikor sütött kinn a nap,elég sűrűn kiraktam-pl.ma is.(amúgy olyan havonta) -
aischylos
tag
válasz
TimeCenter #41760 üzenetére
-
aischylos
tag
válasz
TimeCenter #41763 üzenetére
Mesélj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
BAti77
aktív tag
válasz
TimeCenter #41647 üzenetére
Szia!
Egy kollégámat egy ilyen G-9300GY-1ER érdekelné. Láttam a típust árulják. Beszerezhető ez a változat nálad, és ha igen, mennyiért? -
csabulaxi
senior tag
válasz
TimeCenter #41645 üzenetére
Átnéztem az oldalatokra és lehidaltam, hogy van nálatok ez a gyönyörűség.
Nyami.Szerintem van benne digitális iránytű, de Nálatok nincs a felsorolásnál.
De kár , hogy most szarul állok anyagilag, egy ilyennek nagyon örülnék.
-
fa4hu
őstag
válasz
TimeCenter #41627 üzenetére
Műszakilag teljesen jó tartalmúak, de félek, designban nem fog neki bejönni.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
TimeCenter #41456 üzenetére
ebből a négyből a certina az ami nekem tetszik. a bulováé túl van csicsázva. a citizen búvár nem rossz, majdnem vettem egyszer egyet!
-
aischylos
tag
válasz
Ennyi pénzért a Bulovában csak nem egy méregdrága Miyota belső ketyeg?????
-
Reverting
őstag
válasz
Vagy orient vagy seiko... es diver...
De meg majd eldontom...
Certina Diver mar uton van...
-
ronin s8
senior tag
válasz
TimeCenter #41368 üzenetére
Ugyanezért. Azért, hogy kicsit svájci is lehessen.
A kérdés szvsz túlmutat a rugógyáron. A svájci luxusórák nagy profitot termelnek, ezt a Citizen is látja. Terjeszkedik.
-
ronin s8
senior tag
válasz
TimeCenter #41365 üzenetére
Szép óra. Mit kellene látni rajta?
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
TimeCenter #40932 üzenetére
Eszméletlen jól néz ki ez a Bulova
-
trassher
addikt
válasz
TimeCenter #40941 üzenetére
Köszi, jövő héten szerintem szétnézek majd.
-
trassher
addikt
válasz
TimeCenter #40939 üzenetére
A Hilfiger viszont tetszik kép alapján csak élőben nem tudom hol nézhetném meg debrecenben. 1-2 nagyobb bolt van csak itt.
-
trassher
addikt
válasz
Nem nyert
Más: Detomaso órákról vélemény esetleg tapasztalat valakinek?
-
Pé
senior tag
válasz
Ebből melyik fér bele a 60 ezres keretbe?
-
flexxx2
őstag
válasz
TimeCenter #40493 üzenetére
Igen, én is így láttam. De a hátlapba be van ütve hogy sapphire. USA példány, és az 5 év alatt kapott az üveg és egy karc sincs rajta.
-
s157
csendes tag
válasz
TimeCenter #40569 üzenetére
TimeCenter,
Köszönöm! A belinkelt típust én is néztem, de ennek a Titán változata kellene... Akkor itthon a BY0050-58A helyettesíti az AT8050-53E-t? -
ronin s8
senior tag
válasz
TimeCenter #40496 üzenetére
Értem.
Én fenntartásokkal kezelem ezeket a gyártókat. Nem azért, mert nem lennének jók, sőt nagyra tartom őket, de minden óránál korreláció van az ár és a minőség között. Plusz ismerem a japán mentalitást, jártam náluk párszor. Mosoly, mosoly, de egy szint alá nem mennek. Patika mérlegen ki van egyensúlyozva az ár és a belefektetett munka. Ráadásul az egész világot a gyarmatuknak tartják azáltal, hogy megveszik a tudást, a munkát. Teljes őszinteséggel hazudnak.Nekem japán: Grand Seiko. A többi nem... Még azok a Seikok sem, amik valóban Japánban készülnek.
-
BAti77
aktív tag
válasz
TimeCenter #40499 üzenetére
Akkor bocs, de BL sorozatot írtál, abba meg a másik kettő is bele tartozik.
Nem értem az üzletfilozófiájukat
... pedig a driverek közül messze ez a legjobban eltalált amit eddig láttam.
-
BAti77
aktív tag
válasz
TimeCenter #40497 üzenetére
Én meg erre írtam: "A BL sorozatot az európai központ nem szereti, nem zafiros."
Nekem is bejön...
(max. az USA-ból.
)
-
BAti77
aktív tag
válasz
TimeCenter #40489 üzenetére
Hát' ez érdekes, mert ez is zafír...
Nekem BL5257-54L órám volt (persze USA-ból), ami az 5250 zafíros változata... -
törölt tag
válasz
Aha, ertem
Ez akkor is eleg pofasan nez ki BL1250-55E kepekrol nezve eleg utos
Ehh mindegy, orat eloben kell nezni -
ronin s8
senior tag
válasz
TimeCenter #40490 üzenetére
Erre azért ne vegyél mérget. Túl olcsók az alap Citizenek, Seikok, Casiok, Orientek ahhoz, hogy japánok legyenek. Hidd el, ezek kínaiak...
-
flexxx2
őstag
válasz
Nekem van egy ilyenem és zafir:
BL5250-53L. -
B42 ISS
csendes tag
válasz
TimeCenter #40485 üzenetére
Ez nekem is nagyon tetszik, egyetlen kifogásom vele, hogy egy ilyen kategóriájú órába már simán zafír üveg illene. Mert egy ilyen szép órát ha megvesz az ember és egy hét után véletlenül odaüti valamijaz, az nagyon bosszantó tud lenni. Ettől már jóval olcsóbb órákba is zafírt raknak, nem értem, hogy az ilyen 150 ft feletti kategóriákat már miért nem úgy szerelik
...
-
törölt tag
válasz
TimeCenter #40485 üzenetére
AT9010-52E, BL5470-57L, BL8000-54L, BN0090-52E, CA0500-51L, + meg 1-2 van ami bejon de ezeket nem lattam hazai szinten. Vagy csak en vagyok vak es elkerultem ezeket.
Victorinox orakat nem linkelek de ott is van par szepseg
Arban is elfogadhatoak lennenek ezek a Citizen-ek szerintem de ha nincs akkor nincs. -
BAti77
aktív tag
válasz
TimeCenter #40482 üzenetére
A saját óráihoz biztos, de az exportált werkeket más tokozó cégeknek...
-
törölt tag
válasz
TimeCenter #40483 üzenetére
Ez szep, de ez mar nem az en kategoriam arban
Citizen Signature 300m Diver BL 1250-55E (lejar a szerk ido mire mindet megtalalom) de ez pl. eleg szep meg szerintem.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
TimeCenter #39700 üzenetére
Szolárium is megfelelő?
-
aischylos
tag
válasz
TimeCenter #39701 üzenetére
Capacitor battery, így még szebben hangzik. 8-)
http://www.batterybob.com/product.asp?intProdID=752530
-
szaszlaci
addikt
válasz
TimeCenter #39683 üzenetére
Nem akarok okoskodónak tűnni, de:
"a kondenzátor főleg akkor megy tönkre, ha hagyják teljesen lemerül"
A kondenzátor kisül, és biztosan nem megy ettől tönkre, akkumulátor lesz az. -
csabulaxi
senior tag
válasz
TimeCenter #39685 üzenetére
Én örülnék, ha egy ekkora, nagynevű cég tulaja, képviselője nem egy ilyen rettegő képű avatárral jelenne meg. Magabiztosságot, mosolyt várnék, vegyél példát young kollégától! Nem bántani akarlak.
-
törölt tag
válasz
TimeCenter #39685 üzenetére
Legalabb 10E HUF-nal tobbre szamitottam. Ez igy nem is veszes
-
törölt tag
válasz
TimeCenter #39683 üzenetére
Es mennyibe kerul egy kondenzator csere?
-
GabN73
addikt
válasz
TimeCenter #39151 üzenetére
Az annyira nem gáz, nem olyan helyeken lenne a kezemen. Bár lehet hogy inkább veszek 2 vagy 3 Orientet helyette
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest