- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Zozzer888 #66441 üzenetére
Ronin remelem legalább egyszer
Egyébként kezdem a bőrömön érezni amit mond ezekkel a jobb fajta stiftekkel. A mostani csatjaimon amiket rendeltem olyan erős, vastag, jóminőségű van hogy tényleg nagyobb erőt kell kifejteni mint az ilyen olyan talált stifteken. Ki is fogom cserélni az összes órámon
-
condy
senior tag
válasz
Zozzer888 #65408 üzenetére
Óraszíj, derėkszíj, cipő egyező színben... (Ha az óraszíj bőr). Az óraetikett leírãsa szerint frekventáltabb helyeken csak bőrszíjas órát illik viselni, de ebben a tornacipő pantallóval világban már erre is mindenki tojik.
az viszont biztos, hogy a NATO nem.
Ja, és a templom mindegy, a pap vagy a lelkész nem a te kezedet fogja nézni.
gondolom...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Zozzer888 #65408 üzenetére
Az omega egy olyan szíjjal amit Bati77 hozott Huszar90-nek nálad is ütős lenne.
Én nem mondom hogy egy fekete bőr natoval ne nézne ki jól öltönyhöz egy ilyen óra. Szerintem a te korodhoz jobban is illene ez a kombináció.
Meg egy magasszárú conversePersze ha te leszel a vőlegény, mindent visszavonok
-
fagyalllo
őstag
válasz
Zozzer888 #65108 üzenetére
Elektronika, víz, oxidáció, bármi lehet benne, meg kell próbálni és kiderül, előre semmi biztosat nem lehet mondani.
Telefonoknál is ez van, akkut azonnal ki, telót minél hamarabb szervizbe. Lehet otthon szárítani, tál rizsbe rakni, gyertyát gyújtani érte, piócás embert hívni... de ezekkel csak a javítás esélye romlik.(#65112) TheZukker: nem működött, szerencséd volt, bármikor meghalhat
-
cserix
tag
válasz
Zozzer888 #64809 üzenetére
Nem adom.
Elemet a teszkósoron jó drágán vettem (1000 ft). Viszont a macskámat sem bíznám az üzletben lévő egyik hölgyre sem, akik ezért szívesen ki is cserélték volna. Mikor megkérdeztem, hogy műanyag csipeszt hol tudnék a környéken vásárolni, simán rávágta az egyik, hogy ők is itt a teszkóban vették. Kérdezem: műanyagot??? Mondom én műanyagot szeretnék. Néz rám értetlenül, hogy miért akarok én műa.csipeszt...... Nem mondtam, mert a szakik ezt ajánlották -
attisx
addikt
válasz
Zozzer888 #64131 üzenetére
"Egyébként megvolt, hogy az összes F1-es versenyző karórában jelenik meg a díjátadón, ami nyilvánvalóan nem volt ott a csuklóján a verseny alatt? És az, hogy tegnap Rosberg és Hamilton is úgy érezte a himnusz alatt, hogy meg kell törölnie a száját, kifejezetten az órás kezével?"
Ha az IWC csak úgy megdobna egy Big Pilottal, ahogy tette azt Lewis-szal és Nicoval, én is büszkén "törölgetném" a számat, ha kell, ha nem...
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Zozzer888 #64082 üzenetére
Két nagy ládányi hagyományos, analóg - negatív fotónk van otthon, én 15 évig filmre fényképeztem, tükörreflexessel is, de egy képem sem néz úgy ki, mint a szoftveres hdr képek.
Csak, hogy topikba is legyen illő egy hdr-es kép óráról.Még annyit, ha valaki nem tudná mi az a hdr -es technika, az egy szoftveres képalkotási mód, ami a normál kép alá és fölé exponálásából összemontíroz egy képet, amire a szomszédok azt mondják, hűűűű, de tudsz.
A linken látható kép bal az amit Te is tudsz és a géped alapból, a jobb oldali, amit elb@szol a rossz exponálással és a javított hdr kép a középső.
hdr -
csabulaxi
senior tag
válasz
Zozzer888 #64024 üzenetére
Azok a képek tetszenek ahol éles a gép a háttér meg elmosódott.
A többin meg van valami szűrő vagy hardveres utómunka,mert a színek köszönő viszonyban sincsenek a valóssal. Bár lehet ez művészi koncepció.
Azt vettem észre, hogy mostanában az már nem fotó amelyik nem HDR technikával van kiposztolva. -
vadászcsiga
félisten
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Zozzer888 #62951 üzenetére
Az Omegád úgy jó ahogy van,jó kis óra,jó szerviz után.Az én Doxámat (felhúzos) Dzsana szervizelte és napi pár mp eltéréssel jár.
. Azért a Tied sokkal jobb is lehetne(szerintem). A Wostok eleve ilyen mint mondjuk a 7S36 így kell elfogadni.Ami mindennapi használatban van az azért nem baj,ha olyan mint az Omagád.
-
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Zozzer888 #62406 üzenetére
Nem rossz!
De azért ennek a Rollernek is elég csábító az ára!
-
cserix
tag
válasz
Zozzer888 #62037 üzenetére
Néztem azt is hogy indítanak-e órás képzést, de jelenleg úgy tűnik, hogy nem. Aki esetleg tud képzés indításáról az mindenképpen jelezze.
Nem szeretném a szakmátokat elvenni (van rendes szakmám), csak a magam szórakoztatására gondoltam egy kicsit beletanulni. Értelmesebb mint sorozatokat nézni.....nem?
Nyilván azért linkeltem be a "készletet" mert fogalmam sincs hogy mit kell beszerezzek, hogy egyáltalán neki tudjak állni a dolognak, no meg azért mert segítséget vártam, amit részben meg is kaptam.
(#62036) Dzsana : tehát jó nyomon járok
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Zozzer888 #61488 üzenetére
Igen két tarcsáról!És gondolom a kicsi sárga barátaink nem vették a fáradtságot,hogy vagy 1 tárcsát csináljanak 31 számmal vagy 2-öt,de itt viszont már komplikált lenne,mert ugye az egyiken csak 0,1,2,3 lenne a masikon viszont 0-9 ig és gondolom nehez lett volna megcsinalni ket tarcsaval hogy 31 utan a 3as 0ra valtson a masik 1re...
-
Dzsana
senior tag
válasz
Zozzer888 #61363 üzenetére
Ja, az. Meg van egy Seamaster is:
Több Omegám nincs, mind elvitték karácsonykor, ezeket meg nem árultam. Doxák, Marvinok vannak különböző számlapokkal, Marvinból van automata is, kettő, Longines automata, de azt nem bántanám, mert Szeged első egyéni vállalkozójáé volt. Áh, meg van még egy csomó minden.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest