- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila!
tag
válasz
Dzsana #34071 üzenetére
Megse merem kérdezni te mennyiért szerezted.
Én nem annyira csípem a vintage órákat de ahogy korábban egyszer írtam is már ,valamiért a vin.breitlingek tetszenek (fura ,hogy tőlük meg pont az újak nem jönnek be).
Mondjuk ez a kronográfos Tissot is jó,a legutóbbi képeden. -
Mosanke
senior tag
válasz
Dzsana #33753 üzenetére
Tudod a Te munkádban még külön szépség azon kívül, hogy szemnek is tetszetős szép órák lesznek a kezed munkája által, hogy azonnal megvan a siker élmény is.
------------------------------------------------Más:- van különbség - és itt gyári elvárásokra/tűrésekre vagy beállításokra értem ezt - egy átlagos analóg kvarc vagy egy digitális kvarc óra pontosságban? Vagy csak a bennük lévő kristály hasításából eredően adja a pontosságot az adott óra és éppen annyit tud mint ahogyan a kristály hasítása sikerül?
Van egy digi kijelzésű kvarc Casio (nem az enyém és tudom még a nevét sem szabadna leírnom) ami meglepően pontos a maga alig még 10 ezer forintba sem került árával. Ha igaz amit mértek, akkor 1 másodperc/5 nap a pontossága azaz havonta (felszorozva a napokkal) cirka 6 másodpercet siet csak.
Én azt gondoltam eddig, hogy ilyen pontosságot inkább csak a drágább kvarc vezérlésű óráktól lehetne elvárni.
Vagy nem? -
korpicschess
veterán
válasz
Dzsana #33462 üzenetére
Az nem számít, hogy hogy küldik. Sajnos kína. Én is vettem már sok dolgot, nagyobb értéket is. Ha jól tudom 25$ körüli értéknél van a vámhatár. Azokat pont úgy küldték (csak 25$ volt ráírva és ajándékkként), de mindegyik volt a vámon, sőt át volt számolva a dobozon forintra az érték.
Így már nem pálya a dolog úgy érzem... Ráadásul futárszolgálatnál meg még sanszosabb a dolog. -
mondomén
őstag
válasz
Dzsana #33407 üzenetére
Tudom nem ide tartozik, de most, hogy szóba hoztad.
Mindig kíváncsi voltam, hogy mikor ilyen alacsony áron megnyersz valamit, az eladó el is küldi az árut vagy bevállal egy negatívot inkább? Van, hogy egész drága dolgokat nyernek meg pár száz forintért... Neked mi a tapasztalatod?
-
-
Zozzer888
addikt
válasz
Dzsana #33207 üzenetére
Köszi
Nagyon szép lett
(Azért vagyok ilyen visszafogott, mert azért már láttam az "épülés" alatt)Elegánsan lehagytad a több napon átívelő "vívódásunk"at:
"Dzsana, szerintem aranyozva legyen"
"Hát figyelj, lehet ,de nem fog neki jól állni"
"De jól fog"
"A króm jobban állna neki"
"Hidd el jól fog kinézni" -
lad29
csendes tag
válasz
Dzsana #33189 üzenetére
Mellesleg ha annyira hamisítványt akarsz, akkor inkább vegyél innen egy huszasért, a vaterások is innen veszik, és szép haszonnal tovább adják.
Azért biztatni nem kellene szerintem, de nem ezért írok, hanem mert értetlen vagyok. Hogy-hogy a jogtulajdonos cég nem lép fel ellenük. Hagyják, hogy évek óta csinálják és semmi reakció? Vajon miért nem?
(#33199) Attila!: Néztem az Aldiban a 2990 ft-os analóg kvarcórákat. 3 év jótállás és van amelyik elég szép. Olyan nemesacél szíj van rajta, ami külön vagy 8-10e Ft lenne. Ha innen nézem, biztosan nem ér egy kvarcóra 100e Ft-ot. Ha meg onnan nézem, ahonnan az egyik fórumtárs írta, hogy van olyan kategória amelyik annyiba kerül és mégis veszik, akkor mégiscsak megéri. Annak aki megveszi. Nem én vagyok az. Ez világos. De ugyanakkor az is világos már számomra, hogy ezt így bele a levegőbe nem lehet kijelenteni.
-
korpicschess
veterán
válasz
Dzsana #33189 üzenetére
Durva... 65$-tól (de vannak kuponok, minimum 5$ lejön még belőle)....
[link]
[link]
[link]
[link]Van olcsóbb kategória is: [link]
Kemény, hogy a márkajelzést az első képen kiszedték, de a többin rajta van.
Mennyire rossz egy ilyen? Még a végén később veszek egyet buliba, ha sajnálnám az Orientet (ha lesz), akkor vigyem a "Tissot"-t.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest