- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flexxx2
őstag
válasz
Dzsana #44081 üzenetére
Erre nincs vatera szabályzat? És a hülyék akik licitálnak mit gondolnak. És ez még ráadásul ARANYBÓL is van!!!
Na ez most engem is kiakasztott, pedig a múltkori eseteken még röhögtem.
És 100%os figura, mindenki elégedett vele. Akkor meg is érdemelhetnék mondanák egyesek, de ennyire birkák vagyunk tömegesen? -
Miamiquake
aktív tag
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Dzsana #43695 üzenetére
Többedik FIAT, de csak hajszál választott el az ALFÁTÓL és bármikor vennék, ha meglenne a karbantartásra is a lóvé.
Az ALFA szerelem átjárta testem és még olasz barátommal is jót vitáztam a kocsi nagyszerűségéről.
Ja és van egy dedikált Totalcaros könyvem, amiben Bazsó-Winkler írásban adja, hogy az ALFA igenis jó autó! -
Adamf40
csendes tag
válasz
Dzsana #43597 üzenetére
13.30-tól: duplafedeles, aranyozott
-
aischylos
tag
válasz
Dzsana #43461 üzenetére
Csakhát hiába a nagy hasonlóság, ha minőségileg meg sem tudták közelíteni a svájci őst.
A VP sosem tudta teljesíteni a kronométer előírásokat.Samúgy a sárga szerkezet nemhogy nyers, hanem azt már aranyozták az szovjetek.
A Volna (és előtte az Almaz) volt a kiinduló pont. -
aischylos
tag
válasz
Dzsana #43305 üzenetére
Egy ilyen fotó alapján szerintem képtelenség biztosat állítani!
Mivel az általad felsoroltak bőven beleférnek a gyártási szórásba, a mutatókat pedig elállítódhatnak.
Hogy a hirdető szerint hogyan hordta, az mellékes.
Biztosan nem fogja azt állítani, hogy uránbányában viselte. -
young78
tag
válasz
Dzsana #43300 üzenetére
A garanciajegy vonalkódja alapján lekérdezhető az eladás helye, illetve gondolom a pecséten szereplő kereskedőt is le lehet kérdezni. Kínával kapcsolatban döbbenetes eladási adatokat hallottam.
Ettől függetlenül az óra lehet hamis is, eredeti is, ezt ilyen felbontású képről nem tudnám megmondani... -
Mariner
tag
válasz
Dzsana #43300 üzenetére
A könyv az alábbi nyelveken jelent meg:angol,orosz,perzsa,arab,német,olasz,spanyol,portugál,lengyel,kínai,japán... Az egyik saját angol nyelvű verzióm utolsó lapján van ez beírva. Az egyeztetésre sajnos nem hívták meg az összes szakértőt, de ez már a marketingesek sara
-
BAti77
aktív tag
válasz
Dzsana #43237 üzenetére
Holnap lefényképezem őket és felteszem. A Vosztok van talán a legjobb állapotban, szépen jár is. Az automata Poljot is egy rázásra elindult, de a kézi húzású már nem működik. Az Amulcor (számomra ismeretlen márka) is kézi húzású és jár is, de hiányzik róla a másodperc mutató és a dátum tárcsa.
-
BAti77
aktív tag
válasz
Dzsana #43229 üzenetére
Ezek szerint érdemes az ilyeneket megmenteni?
Csak azért kérdezem, mert szombaton lomtalanítottunk fateréknál és előkerült néhány darab.
Egy ' 72-es, 17 köves, kék számlapos, kézi felhúzós Vosztok,
egy ' 45-ös(), 23 köves, barna számlapos, dátumos, automata Poljot,
egy jelzés nélküli, kézi felhúzású Poljot(),
és egy dátum ablakos Amulcor Super hiányos állapotban.
Ha esetleg érdemes velük foglalkozni elküldeném hozzád őket... -
buci30
addikt
válasz
Dzsana #43087 üzenetére
Én azt néztem elsőre vagyis azokat....
Aztán mondták inkább citizen vettem egyet. De akartam most egy másikat 1év után, megint rámentem Tissot 3boltba is lebeszéltek ahol volt mind három márka plusz még pár... ,hogy vegyek Citizent vagy Doxa. Így lett a Doxa.Ezért most úgy gondoltam jobban utána megyek és egy ütős órát veszek elismert márkába és azon belül olyat ami nekem tetszik majd.
Ütős márkát meg itt tudom meg melyikek ti fanatikusok vagytok
Na így kerek a történet -
CsLacy
újonc
válasz
Dzsana #43019 üzenetére
Sziasztok!
Fehér Úrnál láttam ezt az órát,szerintetek érdemes lehet nála vásárolni? Korrekt áron keresek Seiko vagy Citizen órát...esetleg valaki jártas ebben?
CITIZEN BL8000-54L ECO DRIVE ÖRÖKNAPTÁRAS ÓRA ÚJ
CALIBRE 8700 KOLLEKCIÓ
* Precíziós Japán kvarc szerkezet: Caliber E870
* Eco-Drive technológia, a fény energiája működteti, soha sem kell benne elemet cserélni
* 500 nap járástartalék teljes feltöltöttség esetén
* Alcsony töltöttségi szint kijelzése
* Túltöltés elleni védelem
* Energiatakarékos funkció, sötétben a mutatók egy idő után megállnak, csak a belső óra ketyeg tovább. De ha egy kis fényt kap, a mutatók gyors pörgéssel beállnak a pontos időre
* Öröknaptár funkció, a dátumot csak egyszer kell beállítani, utána már tudja a dolgát
* Ébresztő funkció 2 beállítási lehetőséggel
* 12-24 órás kijelzés
* Rozsdamentes nemesacél óraház és szíj biztonsági pillangócsattal
* Lumineszkáló mutatók és órajelzések
* A karcolódásokkal szemben fokozottan ellenálló ásványkristály óraüveg tükröződésmentesítve
* Menetes hátlap
* WR 100 méter vízálló minősítésű
* Átmérő 39 mm, vastagság 10 mm, súly 154 g
* 12 hónap nemzetközi garancia, papirokkalA CITIZEN Eco-Drive energiaellátású öröknaptáras modellje
A BL8000-54L a Citizen Eco-Drive kollekciójának egyik büszkesége. Az új Perpetual Calendar a fényenergiával való működés és a multifunkcionalitás kitűnő összhangjáról ad tanúbizonyságot. Az öröknaptár mellett az óra zónaidő és napi ébresztés funkciókkal is fel van szerelve. A nemesen egyszerű tok és az impozáns szíj harmonikus társítása a kifinomultság benyomását kelti. Az apró legyezőkre emlékeztető segédszámlapok egyedi mutatóikkal az órakészítés eszköztárának sokszínű világát tárják elénk. A még kényelmesebb mindennapi használat érdekében az üveget tükröződésmentes bevonattal látták el, a nyitáskönnyítéses gyorscsattal ellátott szíj pedig nagyban megkönnyíti az óra fel- és levételét.
Ez a modell egyedi megjelenésével, sokrétű funkcióival és praktikus megoldásaival jó példája a Citizen Eco-Drive kollekció folyamatos bővülésének.
A termék ára: 74 900 Ft / db :
esetleg ez
CITIZEN CB0010-02E RÁDIOKONTROLL ECO-DRIVE ZAFÍRÜVEGES KARÓRA ÚJ
A CITIZEN 2011-ES KOLLEKCIÓJÁNAK A KIVÁLÓSÁGA!
TELIS-TELE EXTRÁVAL:
* Precíziós Japán gyártású óraszerkezet: Cal. H144
* ECO-DRIVE technológia, a fény energiája működteti, soha sem kell benne elemet cserélni
*Alacsony töltöttségi szint kijelzése
* Túltöltés elleni védelem
* RÁDIOKONTROLL, a fogadott rádiójelek alapján beáll a pontos időre, mely jeleket Európában, Amerikában és Ázsiában is képes fogadni
* Zóna idő, egyszerűen átkapcsolható bármelyik földrajzi hely időzónájához és vissza, az óra elállítása nélkül
* Öröknaptár
* Energiatakarékos üzemmód, sötétben a mutatók megállnak, csak a belső óra működik tovább. De ha egy kis fényt kap, a mutatók gyors pörgéssel beállnak a pontos időre
* Rozsdamentes nemesacél óraház
* Valódi bőrből készült többrétegű vastagított óraszíj
* A karcolódásokkal szemben tökéletesen ellenálló ZAFÍRKRISTÁLY óraüveg tükröződésmentesítve
* Erősen lumineszkáló mutatók és órajelzések
* Water Resist 100 méter vízálló minősítésű
* Átmérő 43 mm, vastagság 10 mm, súly 65 g
* 12 hónap garancia
* Díszdobozban, papírokkalEgy HD video a működéséről:
http://www.youtube.com/watch?v=i0e6TauOiok
A CITIZEN CB0010-02E egy rádiójel-vezérelt karóra
A Citizen legújabb modellje a Frankfurt melletti adótoronyból (és a világon még másik ötből) kapott DCF77 rádiójel vételével pontosítja magát az atomóra által adott pontos időhöz.
Megjelenése magáért beszél, az igazán elegáns kivitel ötvözve a kiváló technikai tudással.
Az óra tulajdonosa minden helyzetben büszkén viselheti a karcálló zafírkristályüveges és bőrbarát rozsdamentes nemesacél tokozású, 10bar nyomásig vízálló modellt. Az Eco-Drive szerkezet biztosítja a fényenergia hasznosításával az elem nélküli működést. Az öröknaptár mellett a zónaidő funkció segíti a helyi időre való gyors átállásban.A termék ára: 84 900 Ft /
-
Misi1979
őstag
válasz
Dzsana #43012 üzenetére
Látom te is beseikosodtál
Az üveg hátlap nagy jóság, utánajárok
-
Misi1979
őstag
válasz
Dzsana #42754 üzenetére
Én lehet feltenném Vaterkára "svájci óracsomag 3+1 óra!" címmel.. 25-ös villámárral.
+ apródra is fel lehet tenni a Certit, 15ért, valami ütős címmel, pl. Hihetetlenül igényes női svájci automata karóra!
Claymore: ha épp pesten leszek, ami nem valószínű, akkor elmászok a pecsába.
-
aggleány
addikt
válasz
Dzsana #42749 üzenetére
Köszönöm, már sikeresen feltöltöttem őket az egyik javasolt helyre.
Bocs a nagy képekért, az első kísérlet nem ment fel, ez meg ilyen lett, és már nem tudom szerkeszteni. Töröltessem modival, vagy nem gáz, ha ennyi nagy kép van itt? A képfeltöltés.com-ról linkeltem, és ez lett belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Bluering Libra irodai forgószék
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest