- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruci
csendes tag
válasz
fagyalllo #99926 üzenetére
Köszi!
Csak azt nem értem, hogyan szereztek 100 %-os pozitív visszajelzést.
A másik, hogy egy rádió vezérelt óránál azonnal le lehet bukni, mert nem mükszik rajta a radio controll.
Én láttam egy videót egy eqw-a1200 replikáról, de azon nem működött semmi, még a stopper sem, nemhogy az iránytű stb... -
Svájcinéger
őstag
válasz
fagyalllo #99852 üzenetére
Csak hát a Vostok sokkal jobban bejön az én ízlésemnek. Láttam élőben, felpróbáltam, stb., de itt rákeresve a fórumon a Vostokra, nem voltatok elájulva a márka pontosságát illetően. Bármennyire is tetszik, olyan órát nem akarok venni ami nem pontos, de olyat sem, ami nem tetszik.
Citiből hasonlóak jönnek be: [link]
-
g0n21
senior tag
válasz
fagyalllo #99778 üzenetére
vagy mostanit. A Citizennek van egy megfelelő
Csiga, igazad van!nekem mindig ott ólálkodik az órásdoboz mellett...
Jut eszembe, vettem ebay-en 2.000 forinté folded stainless steel szíjat a 67-9119-emhez, tök jól áll neki, csak lusta vagyok képet csinálni róla
najó, igazából már csináltam, csak épp retkes volt az üvege: -
atko67
csendes tag
-
g0n21
senior tag
-
condy
senior tag
válasz
fagyalllo #99594 üzenetére
Fagyalllo, vadászcsiga: Szvsz sincs semmi különbség (azt leszámítva, hogy kint ill. bent) csak jeleztem, hogy láttam ilyet is, meg olyat is.
Az biztos, hogy én nem szoktam kihúzni csak akkor, ha állítom. Akkor is csak azért, mert másként nem sikerül beállítani.Sőt! Már a forgató sem volt egy ideje bekapcsolva. Lehet, hogy el is adom!
-
-
-
Ra3
őstag
válasz
fagyalllo #99179 üzenetére
Az fehér olyan mint egy Rolex Explorer, nekem is tetszik.
A sky-on én az snkn37 feltűnését várom már egy ideje:
A másik ami már foglalkoztat egy ideje az NB3000, 400 dollár a dfi-n, de igazi kis mindentudó, 28.800 bph, kézihúzós automata, mp. stoppos, 25 köves, természetesen zafír, meg minden ami kell: -
von toth
tag
válasz
fagyalllo #98996 üzenetére
Legyünk tárgyilagosak; amiről hiányzik a swiss made felirat az nem kevés ember szerint nem óra. Mert whiskyt csak Skóciában gyártanak, autót Németországban pörköltet meg csak mi tudunk.
Ja és a magyar bornál nincs jobb, a chilei borokat tankhajókban szüretelik ám, a franciák meg csak a csigát öbliítik le vele. Így van ez a japán óragyártással is. Amikor az amerikaiak lebombázták a rizsföldjeiket akkor kezdtek ám el órát gyártani...
-
JackFeryll
őstag
válasz
fagyalllo #98990 üzenetére
[BULLSHIT]
Irreális árazás (sokkal drágább mint az ugyanolyan minőségű más szereplők(legyen az bespoke, custom-made, vagy tömeggyártott) által előállított termék) -> divat -> fizetünk a presztízsért.Ha már trollkodok mert ez a témakör a topik rákfenéje (de példának jó): a bespoke-nál nincs egyedibb és magasabb minőség mégis többet fizetnek a Hermés-ért mert nagyon magas presztízsértéke van.
Nem gondolom hogy ez a márka bír olyan presztízsértékkel ami miatt a nevet megfizetve inkább egy Miyota 9015-ös werkkel szerelt órát venne valaki amikor magasabb kategóriájú svájci werkekkel szerelt órákat vehet múlttal rendelkező gyártóktól 270 ezer forintért.
[/BULLSHIT]Hogy kérdésedre válaszoljak: szerintem ez divatcég. A microbrand legyen versenyképes árban és akkor egy korrekt árazású tokozócégről beszélünk, vagy fejlesszen saját in-house szerkezetet. Ettől még gyárthat kis példányszámban akár csillagászati árakkal ha megütik azt a szintet.
-
Real_Necro
veterán
válasz
fagyalllo #98713 üzenetére
Korábban egyébként nekem nem számított, de most szeretnék egy erősebb lumennel rendelkező típust. Lehet ezért is tetszett meg elsőre az SKX, csak átgondolva a dolgot kényelmesebb számomra egy 4r36 szerkezettel szerelt típus. Egyébként a nem régen linkelt citizent (ami rikít a sötétben), sem lehet koronáról felhúzni?
-
g0n21
senior tag
válasz
fagyalllo #98664 üzenetére
véleményes... na ezt tényleg érdemes lenne élőben megnézni... és láttam, van szépkékben is, azt legalább rendesen visszaadják a képek, és egész jó minőségűnek tűnik.
kellemes apróság, hogy az indexeknek van kiemelt szélük, nem csak oda van pöttyintve, mint 007-en.(#98663) SsPL711
Köszönöm, az már 2004 utáni darabokon lett elterjedt. -
Dzsana
senior tag
válasz
fagyalllo #98322 üzenetére
Szerintem se egészséges. Épp az asszonnyal beszélgettük a múltkor, hogy lehet, kellene egy nagyobb lakás, s azon gondolkodtunk el, hogy még egyszer nem vennénk. Szerencsére a mostaniról lement a hitel, kiköltözött belőle az FHB, de még egyszer, hosszú távra nem kötnénk le magunkat. Majdnem mindegy, hogy a banknak fizetem a hitelt, vagy albérletet fizetek, mert az ingatlan árak nem nagyon emelkednek, sőt, a 9 évvel ezelőtt megvásárolt lakásunkat nem tudnánk most annyiért eladni, mint amennyiért megvettük. Inkább megforgattam volna az árát, most anyagilag előrébb lennék. No meg rugalmasabb is az ember, ha nincs ingatlanhoz kötve, a mai világban már menni kell a munka után, s sokszor ez költözéssel jár.
-
icm
tag
válasz
fagyalllo #98345 üzenetére
Skywatches-nál, oké nincs. Láttam már ennél sokkal többért is. Ha 390 és lenne raktáron azt mondom még vennék is, többért inkább Sumo-t vennék. Ha búvár órát keresnék. Mivel búvár van már kettő, egy krono is és egy elegánsabb is, így egy számomra speciálisra fáj a fogam. Nem idén akarom megvenni, nem is hiszem, hogy jövőre de egyszer szeretnék egy ilyet:
-
von toth
tag
válasz
fagyalllo #98322 üzenetére
Nyilván, de akkor írok egy példát, hogy lehessen érteni csírájában legalább, hogy mire gondolok;
Adott egy haverom, aki nem óra, hanem kerépárbolond. Namost rendelkezik egy három műszakos fizetéssel. Eddig cirka hatmilliót költött kerékpárra. Egyedül él anyjával egy albérletben. Megérte? Biztos volt örömfaktor is jelentős mértékben.
Hol tart most? Magánrendelések sorozatára kell menni, hacsak nem az állami vágóhidat választja, meg jelenleg van egy olyan kerékpárja, ami kb egy 60 ropis produkció használtan.
Na én az ilyen példákra mondom, hogy le kell ülni gondolkodni. Az a lakás se kellett volna akkor, amikor nyilvánvaló volt, hogy csak egy ingatlanlufiról szól az egész, amikor tudták (csak nem akarták tudmoásul venni), hogy a valós érték annak a fele. De hát valamivel fel kellett vágni a haverok előtt.
Nem akarom beosztani mások pénzét, mert felőlem azt vesz amit akar, ha van kedve akár havonta negyven jákópapagájt különféle színekben, csak a carpe diem gondolkodásmóddal van egy kis baj. Történetesen az, hogy ezer más kötelezettsége is van az embernek. Mert azt el lehet játszani, hogy két nappal kevesebbet nyaralunk, de azt nem, hogy ha beázott a tető nem fogom megcsináltatni mert éppen vettem egy Submarinert.
Azt hiszem most már érthető mire céloztam.
-
törölt tag
válasz
fagyalllo #98301 üzenetére
Volt több kvarcom is, de hiányérzetem volt mindig is. Amikor meglátok egy automata órát, az olyan érzés nekem mintha egy szív dobogna az órában. Nagyon szeretnék egy szépet/tartósat, annak ellenére hogy felvilágosítottatok hogy árban ez a nagyon belépő szint. Idén jubilálok éveim tekintetében, ajándéknak tökéletes lenne
-
runner 125
nagyúr
válasz
fagyalllo #98249 üzenetére
Nem. Próbálok racionális, elérhető határokon belül maradni. Korábban már írtam az autó / ház - óra kapcsolatról. Nyilván, nem számítok igazi óraboozynak, de ezen értékek bizonyos %-a fölé egyszerűen nem akarok menni, főleg addig míg annak a pénznek más, számomra fontosabb dolgokban is megvan a helye.
Prioritás. Nálam pl. nem fér bele, h hordok 1,5 - 2m ft-os órát, és felülök a buszra, vagy lépcsőzök minden nap a panel 5.-ről.mod. én is, nem erről van szó. Hanem arról, h az élet más területeit szeretném először biztos alapokra fektetni, és utána költeni ész nélkül majd emilyen úri hobbyra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest