Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
5-ös kezelő #182426 üzenetére
Koszi, kerdeztem ott is, de ott se volt tolongas. Ott kaptam egy veteli ajanlatot, itt ph-n privatban egy saccolt erteket, de annyira felmentek a hasznalt orak arai, hogy abbol semmi szamomra tetszot nem tudnek venni. Ami tetszett volna, azt is elvittek es most csak sokkal dragabban van (certina ds first peldaul, eddig volt 60 alatt, most csak 80+), annyira meg nem egeto a csere, legalabb van egy normalis elegans oram is.
-
rbalint88
addikt
Sziasztok
Kérdezném a műértő közönséget, hogy mi a vélemény erről az óráról? [link] kb 10 évre venném
Amit tudok róla: Valjoux 7750-es szerkezet van benne, 150 darabos limitáció, svájci-olasz manufaktúra.
Köszi! -
rbalint88
addikt
válasz
resool #157409 üzenetére
az nem az én világom.. majd újabb 10 év múlva esetleg
bár akkorra meg egy montblanc timewalker a cél (most).
átfogalmazom a letisztultságot: harmonikus, nem csiricsáré tarka színvilág, finom fontok. ilyen szempontból ez is letisztult, amellett, hogy magas a számlap információtartalmavalahogy a chronok közelebb állnak a szívemhez. pl ez nekem már sok: [link] túl vastag, hivalkodó darab, nem pávázni akarok az órával.
korábban rendeltem már egyébként jomashoptól és nem volt velük problémám. chrono24-en is hirdetnek amúgy, bár gondolom ez a helyi műértő közösség előtt amúgy is ismert. -
rbalint88
addikt
Ez mennyire jó/korrekt vétel?[link]
Két év múlva lesz aktuális a vásárlás, de addigra szeretném letisztázni, hogy mit lenne érdemes venni 30. szülinapra, meg ugye össze is kell szedni rá a lóvét. Most egy "kis gagyi" Certina C-Sport chrono van, de 8 éve tök jól szolgál és kétszeri elemcserén kívül nem kellett hozzányúlni. Van mellette egy picit elegánsabb titán tokos és szíjas Citizen Eco-Drive,amit majd el szeretnék adni (mennyit érhet? 30-40-50?), meg volt egy napi nyúzós Invicta búvár, amin már túladtam.
Szóval 10 évre keresek órát, árban ez a felső határ (~500k), csak új jöhet szóba, 41-43mm közötti méret és ilyesmi letisztult megjelenés. Ha ez a pd felejtős, akkor ki mit ajánlana?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Fotó állvány eladó
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest