- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
válasz
izmike #120521 üzenetére
Hát, most hogy ennyire felkapott lett a téma és ilyen munkákból akarok majd rollert venni nem árulom el
(körömlakk)Jolti: kb örökre, mert olyan 10-20mg elég egy festésre. Így is mindig kidobom a felét, mert túl sokat keverek be
Meg ilyen nagy 1-2 mm-es szemcsékben kaptam. A nagyon finomra porított alig világít, egész durvára célszerű hagyni. Mondjuk ha fogpiszkálóval keverem lakkban, akkor még sercegjen. Persze nem mindenhol van neki elég hely, oda marad a finom por és vékony réteg.
-
-
nbukta77
addikt
válasz
izmike #115378 üzenetére
Nekem a harmadik oram amit mostansag vettem. Ezt szeretem a legjobban. A festina meg a timex is jo. Mondjuk, ha tobbet olvastam volna akkor a festina kvarcot nem veszem meg. Inkabb vettem volna meg valami automatat. De az az ora is szep. Csak ugye ahogy mondtak tucat szerkezet van benne.
-
Reverting
őstag
-
ronin s8
senior tag
válasz
izmike #108391 üzenetére
Az okosórák telibetrafálják egy bizonyos szegmensét az óráknak, és ez a szegmens az eladások gerincét jelenti. Nyílván nem a milliós Rolex sávja ez, meg nem is az olsó Casióké, de egy Certina, Tissot simán megérzi. Az okosóra trendi, és sokkal többet tud, mint egy hagyományos karóra. Az átlagember meg csak az árat hasonlítja össze, és laposra van nyomva a feje a reklámokkal.
A drágább kategóriájú óráknál más a probléma. Egyrészt a TAG soha sem volt komoly, csak nyomatják a marketinget. Ami jó lehetett volna benne, azt a baromarcúak már az elején megsemmisítették (Heuer).
Az egész mechanikus óraipar kúszott felfelé rendesen, és ez az, amit nem lehet az örökkévalóságig vinni. Harminc éve egy Rolex párszáz dollár volt, bárki megvehette, akinek megtetszett, ma meg gyakorlatilag ugyanazzal a tartalommal egy méregdrága, értelmetlen luxuxcikk lett.A kb. 4 évig tartó gazdasági válság idején aminek lement az ára, az nagyjából bele is szakadt. A luxuscikkek árát magasan tartotta a piac, mert kvázi az egy menekülő ágazat. Se az Audik ára, se a Mercik ára nem ment le, sőt inkább emelkedett, viszont a Suzuki majdnem belebukott a válságba...
Soha nincs olyan, hogy valami a végtelenségig emelkedik. Kérdés, hogy most valóban megállt a trend, vagy csak időszakos visszaesésről van szó, ami a válság végét jelzi...?
-
@mriya@
őstag
válasz
izmike #106646 üzenetére
Sajnos mivel a mutatója is fluoreszkál, nem a legjobb a leolvashatósága normál használat mellett.
UV fénnyel megvilágítva látványos fotók készíthetők róla.
Gondolkoztam azon, hogy lefestem feketére a mutatóit, de inkább eladtam.
Egy 20 ezer Forintos óra nekem nem ért meg ennyi macerát. -
vadászcsiga
félisten
válasz
izmike #105149 üzenetére
Már nem gyártják régóta. Tavaly az olx-en volt kettő nem sokkal egymás utan. En vettem meg az első leharcoltabbat, haverom meglátta, mondja neki is kell. Mondom sajnos nagyon ritka, erre 2 het múlva mutatja hogy most vette 15-ért ugyancsak az olx-en, dobozos papíros, szinte uj. Megb.szott a szél
-
vadászcsiga
félisten
-
gprspeter
senior tag
válasz
izmike #104883 üzenetére
Itt:
http://www.nywatchstore.com/mdv1061av.html
kék lünetta fém szíj:
http://www.nywatchstore.com/mdv106d1a2v.html
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BMW topik
- További aktív témák...
- Ülőgarnitúra 3-2
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest