Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz
Memmaao #55872 üzenetére
szomorú dolgok szoktak történni a Mecsekben sajnos, igaz itt ahogy néztem a nyomokat rá következő napra ill. a fotókat, azért láttam hogy a karikáson nyárigumi volt és gondolom én a 60as tábla nem 60as tempót jelentett.... szépen kiegyenesíthette és hát egy majd' fele akkora súlyú autót talált telibe.... én azon csodálkozom, hogy nem lökte le a "szakadékba"
Persze ez nem mentesíti az elhunytakat ill. a túlélőt, nem azért mondtam, csak tényleg sokszor meglep, hogy miket tudnak olyanok is művelni, akik még úgymond ide valósiak és azért tudják, hogy mi merre hány méterpersze nem tudom, nem ismertem fel a karikás autót, hogy helybéli volt-e avagy sem és persze ez sem érdekes a baleset végett, sajnos nagyon be lett nézve valami, hiába mondják általánosságban, hogy "inkább felfelé nyomjuk" mint lefelé, itt sajnos kiegyenesítette a kanyart (gondolom) a karikás avant
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest