Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz
TommyY2 #54556 üzenetére
hirtelen úgy értelmezte, hogy Alpin hatokkal hoztad ki a komplett szettet annyiból
Szerintem nem gyári az acélfelni (sumonál van 70k tpms-sel, amik szintén nem gyáriak) ha úgy alakul én azt fogom megvásárolni és ahhoz találtam saját beszerezésből még 4-5k/db olcsóbban gumit.... Passaton a Lafuenn i-Fit tökéletesen teljesített, teljesít télen, így nekem bőven elegendő lesz szerintem az a gumi a Swiftre is.
2ozzmexy: pár hónapja tesztvezettem pont Swift után egy Stepwayt, okés okés dinamikusabb volt, hogy megfújta a motort a turbó ill. aláírom már régen nem az az alap Logan fííííling, mint ami akkor volt amikor még 17 éve (jujj) vettük az első új Ignisünketde valahogy mégis azt éreztem én is elől és Édesapám is hátul ülve, hogy még mindig ott lebeg a szemünk előtt, hogy mégiscsak egy Dácsia.... mondjuk meg kell valljam a Swift azért belsőre (ill külsőleg is) elég modernnek hat, szóval ilyen kisautóba nehéz felvennie a szememben a versenyt vele.... de ha viszont azt nézem, hogy teljesen felextrázott Sandero (itt most a simáról nem a Stepről beszélek) 3-400kval olcsóbbra tudom konfigurálni, mint egy Swiftet, akkor ilyen szemlélettel viszont elgondolkodtató.... (azoknak akinknek mondjuk fontos az, hogy turbós legyen a motor)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest