Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
domojko
senior tag
válasz
M_AND_Ms #39893 üzenetére
Például ha egy álmos reggelen beülsz az autódba, nem biztos hogy azt figyeled hogyan áll a vízhőfok mérőd, és csak menet közben veszed észre hogy nem stimmel valami?
Vagy pl a km óra mutatót is csak menet közben veszed eszre hogy nem mozdul a nulláról?
Természetesen mindenki úgy csinálja ahogy akarja, felőlem ki is szállhat ( bár ez sztem nagyon nem egy kategória azzal amit én mondtam), de az ilyen egyesek inkább ne üljenek autóba, csak utasként.Kicsit túlbonyolítjátok a mondandómat. Persze lehet okoskodni.
Ezek szerint itt soha senki nem került meg olyan élethelyzetbe hogy valamilyen oknál fogva teszem azt leállt a motor, menet közben újra indította.
Részemről itt befejezném a témát. Mondtam egy javaslatot hogyan lehet ezt a hibát gyorsan orvosolni.
Mindenki úgy csinálja ahogy akarja.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest