Hirdetés
- Yettel topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Ezt nem tudom. Az Enhance! állomásokon, pl. New Atlantisban tudtommal csak kinézetet lehet választani. Dokinál meg az Enlighting(?) vallásosaknál lehet “kigyógyulni” traitből, de hogy helyette lehet-e mást választani azt nem hiszem. Ha NG+ -ban van trait újraválasztási lehetőség akkor az valami patchben kerülhetett be, nekem mindenesetre új infó.
-
genndy
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
NG+ -ban van néhány választható lehetőség a fősztoriban amiatt hogy tudod a lehetséges kimenetelét az adott döntésednek, de ezt mindig lehet ignorálni és úgy játszani mintha nem tudnál előre semmit.
Ha viszont biztos főszál végigjátszást szeretnél, ahhoz igen, új karakter kell, mert a döntéseid tekintetében variálja a következő világot a játék, úgyhogy a Lodge-ba először belépve bizony érheti meglepetés az embert...
De talán az NG+3 még nem olyan elrugaszkodott, ezt nem tudom, ki kell próbálni hogy mennyire vad változást dob. -
-
Bloose7
csendes tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Azért a ME Trilogy esetén 3 játékról beszélünk, rengeteg DLC-vel amik nem egyszerre jelentek meg. Nem is csoda hogy több tartalom van összességében bennük szerintem.
A Witcher 3 szintén, a két DLC hozzá jelentősen kibővítette az alapjátékot.Szerintem évekkel később a Starfieldel sem lesz probléma, nem lennék meglepve ha a rengetek töltést és gyorsutazást is valamilyen formában megoldanák a Shattered Space DLC-vel.
-
törölt tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Nem rossz, én eddig már nem bírtam. +2 bugos achievement meglenne, amúgy azokkal is meglepően sokáig jutottam, átlag játékban a fele sincs meg..

DLC előtt én már nem biztos, hogy előveszem megint, nem mintha most a napi ~45 percre amit tudnék rá szánni annyira hiányozna
. -
Urby66
aktív tag
válasz
Micsurin
üzenetére
A Starfield működik az FMF-el, és ha 50 FPS fölött lennél normál módban akkor bekapcsol és tényleg kb. dupláz.
Két baj van vele:
Kb. 50 FPS alatt kikapcsol, pedig pont ott kellene hogy segítsen.
Nincs Vsync, ezért nálam borszatóan zavaró keptörést produkál hiába a több FPS.Megjegyzés: csak driverből bekapcsolható FPS mérő mutatja helyesen az értékeket.
-
SaGa59
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
Sőt, az is működik (csak itt semmi értelme, mert annyira nem terhel le a túlsúly), hogy átpakolod a súlyos cuccokat a hullának, majd azt vonszolod. Így olyan mennyiséget is vonszolhatsz, amivel már moccanni se bírnál, ha a te tatyódban van. Csak egyik területről a másikra nem lehet átvinni így, mert a vonszolt hulla nem kerül át.
-
SaGa59
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
Úgy tűnik, nem ment át nálad az egész "multiverzum" kérdés. A multiverzum nem akkor jön létre, mikor a hajót elérted. Az mindig is volt és lesz, egymással párhuzamosan. Mindegyikben ott van a Hunter, az Emissary, meg a játékos karaktered egy-egy példánya. Így van "végtelen éned". Persze mindegyik eltér kissé a többitől, nincs két egyforma univerzum, van, ahol pl nem a te karaktered gyűjti vagy gyűjtötte össze az artifaktokat, most is békésen bányászik Lin felügyelete alatt és mit sem tud a Constellationról. Ahogy (nálam Andreja, az első kijátszáskor Sára) halála után a karaktered el is mondja a többieknek, "létezik olyan univerzum, ahol ő él és én vagyok halott". Itt, ebben az univerzumban, most történik meg először, hogy valaki elkezdte összeszedni az artifaktokat, számtalan egyéb univerzumban ez már lejátszódott, a Hunter és az Emissary onnan ismerik egymást, mert ők a számtalan univerzumban létező és egymással, plusz a reménybeli starbornokkal küzdő Hunter és Emissary entitások összegzése, mindent tudnak, ami a "többi" példányukkal az idők során megtörtént. -
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Ez az egész, hogy az Emissary csak a méltókat akarja átengedni annyira blama nekem. Na most vagy többet átjöhetnek egy síkból és akkor eleve mindegy mert nélküle is fognak utat találni vagy ha nem jöhet át több entitás egy egy síkból akkor a Hunter és az Emissary nem találkozhattak volna több ezerszer. 
-
nubreed
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Ugye állítólag a Starfield Todd Howard nagy álma. Sok évvel ezelőtt azt mondta, ha most nem kezdenek neki akkor lehet, hogy már sosem lesz rá alkalmuk, ezért lett a következő Fallout vagy Elder Scrolls helyett a következő nagy projekt a Starfield. Én elhiszem, hogy Todd Howard jót akart, de a végeredményt látva, a Starfield az utóbb 25 év leggyengébb Bethesda játéka. Még a Fallout 76 -ban is sokkal több volt nekem az élvezeti faktor mint a Starfieldben. Jó lenne kicsit belelátni Todd fejébe, hogy őszintén mit gondol erről a projektről, szerintem ő sem ezt és így akarta, de ezt sosem fogja elismerni a nagyközönség előtt. Nem tudom hol ment félre ez az egész. Szvsz. már most látszik, hogy a Starfield biztosan nem lesz olyan státuszban ahol a Skyrim jelenleg is van, hogy még 12 évvel a megjelenés után is viszonylag sokan előveszik és a mai napig készülnek hozzá modok. 2 év múlva a kutya sem fog már emlékezni erre, kis túlzással, annyira üres, semmit mondó játék lett a Starfield. És ezt még a modderek sem tudják megmenteni. Ahhoz olyan szintű overhaul kéne, amivel gyakorlatilag újraírnák a játék nagy részét és ilyen szintű belenyúlást nem hiszem, hogy megengedne a Bethesda.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Ez számomra is érdekes... azonos osztályú reaktorból és pajzsból miért em lehet 2-3 mondjuk... a fegyverzet is eléggé karcsú
Bár értem a késztetést, hogy strapabíróbb és erősebb hajót akarnak sokan, de abba mi a játékélmény, ha 1 lövésből porladnak az ellenséges űrhajók... ez olyan lassan, mint anno a half-life-ban a god mode meg,impulse 101,noclip csalások... nincs akadály, nincs ellenség, nincs fegyverhiány,örök élet... nem lesz értelme mint "játék"
Isten komlexusos embereknek(kinek nem inge,nem veszi magára) javasolt inkább a "Black&White" PC játék, ahol a jàtékos istent alakíthat szó szerint...
-
myckey
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Csempészárura megvan a megfelelő skill, és hajó fejlesztés...
aztán az is vagy bejön, vagy nem.
nem 100%A többi....
Hátjó
én jól szórakozom,
ne húzzál már le, nem hagyom![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Peace, Love, & Rock ’N’ Roll
SzrkKezdtem örülni a fejemnek, hogy a peccs hozott valami javulást, de hát nem szűnik micorfreeze.
marad hogy mókolok a cpu limitáló programmal
-
válasz
Micsurin
üzenetére
Jaaa, olyan nekem is volt nem egyszer hogy error megmaradt annak ellenére hogy nem is volt hiba. Ezért mentek többször hajó szerkesztéskor külön nagyobb lépésenként. Így előfordul hogy össze vissza modulokat rajta hagyok a hajón. Volt hogy úgy questeztem hogy a reaktor csak lógott hátul.
CP nálam bugosabb de kezelhető az is (CTD sokszor), néha egybeolvadó dolgok, bugos npc-k stb. Nem mondanám hogy a CP kevésbé bugos. Hozzáteszem nem ítélkezhetek mivel moddolok is és olyan gépen is játszom amin a játék is csak mindenféle hackel indul el. (amint látszik a képeken ezt bírja kiszenvedni magából a kis 750ti mobil verziója
)Rossi
Nekem is de még nem tudom hogyan rakhatnám fel, kevés a hely alul. Már nem kizárólag Deimos cuccokat rakok a hajóra hanem ami éppen tetszik. -
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Olyan szinten nem engedi, hogy a Straud landing rápróbálása óta nem tudok kilépni a builderből. Már 2x írja a cockpint üzenetet a flight check alatt, ha eldobnám a változásokat és az eredetivel kilépnék a szerkesztőből sem tudok kilépni mert látom az eredeti hajót szerkesztő módba UGYAN AZZAL a 2 cannot reach üzenettel.
Ezt a játékot komolyan kár volt kiadni... egyszerűen az elmúlt másfél hétben minden play sessionre jutott valami konkrétan önmagában is game breaking hülyeség.

Rossi Formákra hangokra értem még ha nem is realisztikus nem tudom miért engem marhára az Amazon féle sorozatra emlékeztet a látvány sok helyen. Tervben vannak a könyvek, az Alapítvány újrázásával együtt de azok már záróvizsga utánra maradnak mint tavaszi projektek.
-
Rossi
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Értem.

A sorozatot elengedtem az Inaros szál vége után, annyira eltértek a könyvektől, amik viszont nagyon jók, baromi egyedi a sztori, nagyon jók a karakterek, pl. az általad is írt Amos (nem spoilerezek, de vele pl. olyan történik, amit szerintem még egy scifi könyvben/filmben nem sütöttek el).
Az utolsó rész 80%-ánál tartok (ebook, azért %), de még fogalmam nincs, hogyan fogják lezárni a teret-időt-valóságot-anyagot megszexuáló idegenekkel való harcot, akiket eddig csak antianyag bombákkal lehetett - ha mást nem is - feldühíteni, és 2Mrd éve általuk kipusztított kapuépítők még komplett naprendszerek felégetésével, neutroncsillagok felrobbantásával sem tudták megállítani őket.Nekem a Starfield kapcsán pont az Expanse realisztikussága hiányzik, pl. az űrhajón arra van gravitáció, amerre a hajtómű áll, ha éppen éget, és annyi a gravitáció, amennyivel gyorsít/lassít.
Plusz amennyi ideig gyorsítasz, annyi ideig kell lassítani is (nagyobb távok esetén x hónap), már ha az emberi szervezet tűrőképességét kell figyelembe venni. -
-
válasz
Micsurin
üzenetére
Gyengébb valamiben, UC questből volt egy embernél (írták hogy vehetek cuccokat opcionálisan, minek?...azért ránézek...veszek is mindent
), viszont rohadt jól néz ki az összes UC cucc. Majd lehet egyszer nagyobb szinten rakok a moddolásra is és rendberakom. Van még bounty hunter set is aminek jó statjai vannak de annyira nem jön be mint az UC (asszem urban war vagy mi a neve (megvan [link]), meg alá a navy armored ruhát[link]).
Sáráról is leszedtem a Mantis setet mert az szerintem kifejezetten ronda, bár amúgy is random hordta. -
SaGa59
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
Azért azt a "két csak sörétespuskás" tagot ne nézd le. A fene se tudja milyen fegyvereik vannak, de ha szembe szállsz velük nagyjából 3 másodperc az életed. Ha elfutsz harc nélkül, hagyják, hogy elmenekülj, közben mindenkit és mindent lerombolnak, ami ellenáll nekik. Később majd meg is tudod beszélni az egyikkel, miért hagytak elfutni. Szóval nem ment ott félre semmi, az is hozzá tartozik a fő sztorivonalhoz. A Lodge környéke azért volt ép, mert a Well-en keresztül menekültél, vagyis a felszínen azon a részen nem jártak. -
mvkly
senior tag
válasz
Micsurin
üzenetére
A Personal Atmosphere lesz az. Megváltást ne várj tőle, de segít a távfutásban. Addig is töltődik az ugri-bugri csík. Azt is megéri max-ra fejleszteni egy balanced pack-kel a hátadon. Az alap cucc elég gagyi. A power pack meg túl... erős. Harc közben hátrányos. Így az erő+jetpack kombóval könnyebb lesz a horizontig kutyagolni. Valamint max-ra húzott jetpack egy <1g-s bolygón már-már a repülés érzetét kelti a folyamatos lebegéssel. -
mvkly
senior tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Nem tudom hol tartasz, de a feka Rasputin-t érdemes felkeresni az ilyen meg olyan dolgok felkutatásáért. Korai (opcionális) story spoiler:
De ettől az 1km persze még annyi marad.Az erőhasználatok közt hamar megszerezhető egy, a sprinteknél/leterhelten igen-igen hasznos képesség. -
genndy
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Gyors XP:
A játékban az XP-t nem befolyásolja a nehézségi szint. Az csak a megölt ellenfél szintjétől függ. Az ellenséget viszont nyilván a legkönnyebb fokozaton a legkönnyebb megölni, úgy kell bele a legkevesebb golyó, meg ő is akkor sebez rajtunk a legkevesebbet (ha jól tudom 1,5x (amit mi sebzünk) és 0,5x (amit ő sebez rajtunk) ilyenkor a szorzó). A rendszereknél jelzi, hogy abban a rendszerben mennyi az ellenfelek/lények átlagos szintje.
Tehát legjobb módszer: keresni egy viszonylag közeli, magas szintű rendszert, ott leszállni egy bolygóra, és legkönnyebb fokozaton megölni mindent és mindenkit aki ellenség. Meg persze akár a magas szintű békés állatokat is. Egy bolygón több helyen is le lehet szállni, illetve fel lehet deríteni a leszállási zónát kalóz/spacerek által elfoglalt bázisokért, stb. Ömlik majd az XP.
Pro tipp: az ellenfelek által dobott loot viszont függ a nehézségi fokozattól. Ha van egy bázis, amiben van egy zárt épület (tehát ami töltőképernyős!), belépés előtt beállítani very hardot, belépni, akkor generálja le az ellenfeleket, de a nehézség miatt jó loottal, aztán az első találkozás előtt még gyorsan visszaállítani very easyre. Ez akkor könnyű gyors XP-t és még jó (narancs, lila) lootot is jelent).Jó ruha:
Az elején a Lodgeban a pincében van egy Master lockos tároló, ott van a Mark I szkafander. Elvileg van egy picurka rés az üvegek között elöl, tehát be lehet látni a próbababára, és kivehető lockpick nélkül. Nekem éppen nem sikerült, úgyhogy kinyitottam a lockot amikor már megvolt a 4. szint zárnyitásból, de az biztos hogy azóta abban a ruhában vagyok, mert jobban nem is láttam. -
genndy
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Ezt pont most csináltam meg, és én is utánaolvastam, onnan tudom:
Ha a Hunter betámadja a Lodgeot, és ott maradsz, akkor az Eye-on az hal meg, akivel a legjobb a kapcsolatod.
Ha hagyod hogy védjék a Lodgeot egyedül, és te inkább az Eye-ra mész, akkor a Lodgeban az hal meg, akivel a legrosszabb a kapcsolatod.
Hogy kivel milyen a kapcsolatod, azt kb. neked kell számontartani, a játék tudtommal nem írja, nem jelzi.
A lehetséges követők közül hal meg valaki, tehát Sam / Sarah / Barrett / Andreja. Vladimir, Noah, Stroud mindenképpen életben marad.
Én mentem az Eyera, mert ott volt Sam, vele volt a legjobb a kapcsolatom, és azt akartam hogy életben maradjon, mikor visszamentünk a Lodgeba, ott halt meg Sarah.
Nem lehet kikerülni, mindenképpen meghal valaki.
A főszálban amúgy ennek még lesz kicsit később jelentősége, az jópofa meglepi
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Micsurin
üzenetére
Éés igen tudom csiga lassan haladok, hogy majd 90 órával is még csak most tartok itt de minden más is leköt...
Keblemre, testvérem!
150 órával se Vanguard, Se RAngers, se Ryujin, se Crimson, és a fő vonalon az Into the Unknown után a templomok vannak meg. Csak -nagyon- mellék küldik, Mission Board-ok, meg felfedezés. -
-
-
törölt tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Engem az irritál, hogy lehetetlenné teszi a kommunikációt. Itt is meg lehet nézni több topic-ban mi volt. A degeneráltak elkezdik "kritizálni" a játékot a baromsággal (úgy hogy nem játszottak vele), a korábbi Bethesda játékok kedvelői, meg néhány ember 3 óra játékkal a háta mögött elkezdi védeni, aztán ha valaki beír 20 óra után totál valid kritikát, a tapasztalatai alapján, mert bőven vannak hibái (amit azóta persze több játékidővel kb. már mindenki elismer, meg hasonlóan látja), akkor ő csak trollkodik, meg "játsszon mással". Én mindkét oldalon gyerekeket látok.

Bad Pritt: Lehetséges, mert a review bombot igyekszik szűrni a Steam, de így kijelenthető, hogy a jelenlegi 25% negatív akkor nem ebből ered.
-
beyruth82
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Hát én elsőre
nem kaptam eltérő univerzumot. Az ng+-ban csak annyi volt hogy a hunter nő lett az embassy meg ferfi mikor az első végigjátszásnál fordítva volt. Most újrakezdtem de úgy hogy a the lodgeba belépve újrakezdtem az egész fő sztorit de eddig minden ugyan az...
Mindenesetre arra jó a 3. nekifutás, hogy most mindent végigszöszmötölök és mindent kipróbálok. Outpost, bánya és hajóépítés+összes kis mellékküldit is megcsinálom. Meg eddig a vanguardon kívül a többi frakció kimaradt. Most azokat is végigtolom. -
xtremist
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
Nem maradt nálad Aurora? Nekem volt egy olyan bug, hogy kirámoltam egy hajót, véletlenül volt valami csempészáru nálam, jemisonon letartóztattak. Elvileg lefoglaltak minden illegálisat, kiengedtek a fogdáról, utána megint vergődik hogy csempészáru... nézem, van nálam 4 aurora, pedig most engedtek el.
-
SaGa59
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
Nem férne bele a világba. A Fo4 egy kétszáz éve nem működő társadalom, ahol nincsenek gyárak.
A spacerek egy szintű hadseregekkel felszerelt, igencsak elmilitarizálódott (nekem pl a UC társadalma a Csillagközi invázióéra hajaz, ahol akkor válhatsz állampolgárrá, ha katonaként szolgáltál és életben is maradtál) társadalom peremére sodródott népség a korhoz illő felszereléssel, ahol a háború után kiürített kutató telepeken is modern fegyvereket lehet zsákmányolni de akár gyártani is. A csőpuskás, scavangelt űrhajót használó "bennszülöttek" a térugró hajtóművek világában nem tudnának az űrben repkedni, mert már a bolygójuk se létezne, vagy csak axeno- és mechwarfare terromorfok vacsorázóhelyeként. Egy csillagközi utazásokra képes társadalomból kiszakadt, az egész elején kolonizált bolygó se tudna a rendelkezésre álló nagyjából 300 év alatt annyira visszafejlődni, hogy csőpuskákkal vívja a harcait. Szerintem.
A "generációs hajó" akkor sem áll meg az első "szaros bolygónál", ha az utasai egyébként elharapják egymás torkát, mert az egyenesen az előre kiválasztott bolygó felé tart, irányt változtatni nem igazán tud, mert akkor esélyes, hogy sehová sem ér el, vagy ha igen, nem lesz mivel lefékeznie, mert az irányváltás elviszi az ehhez szükséges üzemanyagot. -
xtremist
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
Amúgy simán beleférne akár egy dlc részeként valami elszigetelődött, primitívebb szinten megmaradt vagy akár visszafejlődött közösség felfedezése, mivel a
szál nem lett igazán kifejtve pedig érdekes lehetőségek lennének benne.First Contact
Mondjuk: a magyarok elindultak egy generációs hajóval a föld haldoklása idején, de mivel semmiben nem tudtak megegyezni, az első pusztulat Sz@ros éppen lakható bolygóig jutottak és ott kényszerleszálltak. Derítsd fel a Szent Jobb hollétét, szerezd vissza a műkincs rablóktól, majd az ereklye segítségével igázd le/vezesd a szebb jövő felé szegény eltévelyedett hátrafele nyilazó népünket.
-
törölt tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Először fejlesztettem picit a Frontiert, aztán megcsináltam a Freestar Ranger questline-t, tápoltam aztán az ott kapott Star Eagle-t, csak statokat/hatékonyságot nézve. A legózás része, meg hogy órákat elverjek arra, hogy "húazistenétdejólnézzenki" nem igazán érdekel. Nem kérdés, hogy lehet benne alkotni, láttam miket csinálnak benne az emberek, csak az sem kérdés, hogy én meg nem akarok.

Ezért írtam, erősen egyénfüggő, hogy a fentieken felül ki mennyi időt öl bele.Jacek: Valóban nem. Bár ha a fősztorit/melléksztorikat/játékmenetet/akciót/RPG elemeket annyira imádtam volna, hogy ez lenne mostantól számomra a világ legjobb játéka, akkor sem építenék hajókat/outpostokat órákig.
Annyi különbség lenne, hogy nem 40-et, hanem mondjuk 70-et játszottam volna vele.
Csak azt írtam le, hogy 40 órába azért bőven több fér bele, mint a fősztori. Igazából nagyjából minden lényeges elemét meg tudod nézni ennyi idő alatt, annyi a különbség, hogy tetszéstől függően mennyire mész bele a részletekbe. -
törölt tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Csak 30p alatt tényleg nem lehet mondjuk. Szerintem át kell nagyon gondolni, illetve a játék szerintem feltételezi, hogy látogatja az ember a különböző shipyardokat, hogy milyen modul passzolna bele stb. Tehát ha az egészet a játék elején, perkek nálkül, kredit nélkül, és csak pl NA spaceporton akarta, akkor úgy igaza van.
Meg szerintem azt is feltételezi a játék, hogy néha csak reaktív az egész, én elsőre csak azt fejlesztettem amit megkövetelt a játék, illetve a shieldet mert kínlódtam a space harccal 1-es pilot skillel az elején
. -
törölt tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Nekem tetszik, hogy kicsivel taktikusabb lesz tőle a harc, nem akarom tovább egyszerűsíteni auto-cannonnal. Elvileg a perkek a végére arányaiban jobbak a rakétára, bár kezdetben gyengébb mint a többi, és a mellé lövések jobban fájnak.
Mondjuk én skill magazint is csak a rakétákhoz találtam eddig,... gondolom van mindhez valahol később. Magas a base damage, ha van rá Crew is felvéve, akkor elég hatékony.
Azért tetszik, hogy van több lehetőség, mindenki megtalálja, hogy mennyire aktív/passzív játékot szeretne inkább.
-
válasz
Micsurin
üzenetére
19 shield damage 6.65 rate 4 powerért. Szerntem sokat fogyaszt.
Azaz:
19*6,65= 126,36
osztva 4-el = 32.6 sebzés/power
6db 758,16 sebez 24 powerért.Hellfire pedig (ami ballisztikus azaz nem shieldre jó) tud 5 shield damage-t 7.5 rate 2 powerért.
5*7.5 = 37,5
osztva 2-vel 18,75 sebzés/power
hullra meg 18 azaz 135 azaz
Oké ez felét sebzi shieldre.
810 sebzés ha 6db van a hajón 12 powerért
Tehát shielded már legyűrve durva tud lenni.Viszont a Vanguard Obliterator Autoprojector
11 shield (és hull) damage 6.65 rate 2 powerért
11*6,65=73,15
73,15/2 =36,575 sebzés/power.
Azaz ebből 6db 438,9-at sebez 12 powerért mind a shieldre mind a hullra.
Ez kicsivel sebez többet shieldre.Ráadásul ez a hullt és a shieldet is sebezi ennyiből, de 3000 range. Na ez az amire lehet mindent lecserélek. [link]
Pontosabban 6db-ot ebből és még mellé valamit 2 poweresből 2-3db-ot ha bírja a reaktor. -
válasz
Micsurin
üzenetére
Nálam is 29-es de a C reaktor Fusor DC401 , shield pedig [link]
6db Vanguard hellfire van csak rajta, nem enged többet. De lenne még power és kell is valamit választanom távolabbra. Valószínű ez lesz [link] vagy [link]
De a range nem tudom mennyit befolyásol mert amúgy használnék ilyeneket is [link] kevesebbet sebeznek de darálnak mindent, csak 2 powerrel mennek. Jó lenne tudni a rangen kívüli sebzést is. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Micsurin
üzenetére
Nem tudom, egy darabig úgyis az A a jobbik. B anyival tud csak többet, hogy erősebb pajzsot tudsz feltenni, illetve gyorsabban javít, stb, de pl lvl22-n a legerősebb reaktorok:
A - 28 (lvl12) - Tokamak X-120S Reactor (Akila, Hopetown, Neon)
B - 21 (lvl19)
C - 29 (lvl20)
Szóval pusztán a power miatt nem éri meg a B. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Micsurin
üzenetére
Jól értelmezed, mikor rányomod a pontot, akkor nyílik a szint és a challenge a következő szintet zárja, amit utána a következő pont nyit.
Viszont az van, amit írtam is. 22-es szinten a legerősebb B-s reaktor, amit elérhetsz, az 21 áramot termel. Lehet ezért nem találod? (B-ből az első 24-es majd lvl25-ön nyílik)
sz:Én a Matters of Hart alatt futottam be abba a bugba, hogy ha Sam látja, hogy az utolsó ember is meghal a Dumas-n, akkor mindenki megután Constellation-ből. Ha szétlövöm a hajót, akkor is, és ha board-olok és hagyom, hogy Sam öljön meg mindenkit, akkor is. Lelövi az utolsó embert, aztán jön a "hidegvérű gyolkosság nem illik a Constellation-höz". Akkor is ,ha fegyver sincs nálam. Bad Pritt: Csak azt látja ,amihez a szintje is megvan. Lehet, hogy a szinteket állították?

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Micsurin
üzenetére
Mod kéne hozzá, ami feloldja a méretkorlátokat, de úgy meg...
Agyalok, hogy poénból kéne csinálni egy "hátsó tornyos" hajót. Nem praktikus, de tud adni az érzésnek, mikor látod a hajód testét.
Kéne látnod, már lvl1-től van elérhető B-s reaktor, 22-es szinten meg 5db, valamelyiket csak látod. Nem lehet, hogy kevered az A-s reaktorokkal? Csak a C-s osztály dupla magas, a B-s cuccok ugyanakkorák, mint az A-sak. (Esetenként előferdülhet, hogy jobb A-s érhető el számodra, mint B-s) -
válasz
Micsurin
üzenetére
Menj el a
Porrima III-ra, itt cargo ellenőrzés sincs, a Red Mileban lévő hajótechnikusnál megveszed a jegjobb scan jammert, meg egy shilded cargot, 10k-ból megvan az egész.
Így 89% esélyre mutatta eddig mindig nekem, hogy átcsúszok az ellenőrzésen és át is csúsztam. Így már le tudsz szállni bárhol, nem kell dokkolnod, a trade authoritynál meg eladod a motyót. -
myckey
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Nekem az előbb....
A hajóm,konkrétan szétesett
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Belém lógott a belső tér, farral dokkoltam, hiányzott a fél élete, ferdén repültem....Utána dobott ki a játék, már nem bírta magát elviselni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elfér, menteni mindig mentek, meg a gép is bőszen
Mvkly
Na ja, tényleg pislákolni kell, sok a motyó, jó cuccok.
Bár én most az első Végigjátszásra feküdtem rá, 50 óra fölött, végére akarok érni, és kezdek már benne lenni a sűrűben. Megyek a NG+ ra, de még abból is párat...Bad Pritt
Ez a lootolás jó buli egyébként, ha elkapja az embert a gépszíj, viszi az időt...
aztán máskor meg agyfax , pláne mikor az inventoryval kell pöcsölni -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Micsurin
üzenetére
Az már a te bajod lesz, én Borderlands-ekkel is elvoltam párszáz óráig, pedig abban aztán vajmi kevés tartalom volt az első PT után. Ez viszont:
"saját magad a Lodge-ban mint NPC tag" akkor azt jelenti, hogy az NG+ teljesen új karakter abszolút 0-ról? Vagy van ami öröklődik? -
törölt tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Elképzelhetőnek tartom, hogy mivel nem választottam egyik "szélsőséges" lezárást sem,
így túl sok mindent nem variált meg a játék, azt viszont nem mondanám, hogy túl keveset csináltam meg a 75 óra alatt, több frakció, társ küldetés, mellék, missionboard, és activity is megvolt. Amik hiányoztak pl: Mantis, Vanguard/SysDef vs Kalózos vonal, gondolom ezeket azért figyeli. Vagy jól vagy rosszul játszottam akkor, mert én csak 1 társat vesztettem el (Sam). Mondjuk ha skippelek, akkor nem tudom, hogy még ki marad ki, most perpill nincs Barrett, és Andreja sem nálam, nem tudom hol vannak. -
válasz
Micsurin
üzenetére
Lesz majd, de nem erre a játékra fogok gépet fejleszteni. Creationhoz képest igen is jól van optimalizálva, és a 25-30 fps nem játszhatatlan ha nem esik lejjebb. Persze minden relatív, de azért ne drámázzunk. Nyilván lowon is játszhatnék 60 fps+ fölött, de mivel nem játszhatatlan játékról beszélünk (nincs stuttering, fagyás) stb., így felesleges pánikolni 30 fps körül. Arról ne beszélve hogy RTX támogatása sincs a játéknak, arról meg végképp ne is beszéljünk, hogy erre a currentgen jelző kicsit sértő lehet a többi játékra nézve. A CP a legerősebb gépeket is ette ultrán bő 1 évig, 30 fps körüli volt az átlag. És mint írtam, ezek ultra értékek itt is, az árnyék egy felesleges option a játékok nagyrészében.
Nem a gépemet akarom védeni, mert tudom hogy lejárt felette az idő, de játszhatatlansàgról ne anekdotáljunk már feleslegesen…

Egy tag feltette a kérdését a gépével kapcsolatosan, válaszoltam rá a tapasztalataimról. Ennyi a történet. Egyébként vannak fenn tesztvideók 1660 ti-ről, egyáltalán nem vall szégyent ebben a játékban sem.
-
Zsohi
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
Most egy ideiglenes gépen tolom a játékot aminek a gyomrában egy 2080ti dolgozik, ami persze nem egy mai darab, de nem is olyan régi és teljesen minimumra vett részleteséggel és 70%-os felbontáson, a natív 3440*1440 és a játék jobb esetekben 50 FPS-sel megy, városban 30 körül.
5 éves kártya és annak idején az abszolút csúcskategóriás volt, ez lett belőle...
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Nem tudod megdugni.
Nekem egyszer volt olyan, hogy vmi fejes tisztviselőt akartam megzsebtolvajozni és már negyedszerre töltöttem vissza az állást, amikor meguntam és mind a rendfenntartót, mind a tisztviselőt lelőttem, amire Andreja kiakadt és elszaladt, a kijelzőn meg feljött egy üzenet, hogy már nem társam, jelentsen is ez bármit.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Micsurin
üzenetére
Jaja, olyan nekem is volt, az mintha valami mentéshiba lenne. Meg ez volt még meredek, szó szerint és képletesen is.

Űrbázisról hajóra töltés így sikerült.Elképesztő hibákkal van amúgy tele a játék a sok kisebb vicces vagy idegesítő dolog mellett, már nagy levegőt veszek, ha jön a Follow XY feladat, mert rendszeresen elkalandoznak, Davis Wilson Akilán pl. ahelyett, hogy kiment volna a falon túlra a falon innen kezdett körbesétálni, volt, hogy hostile NPC-t épületen kívülre spawnolt, meg hát ugye rendszeresen crashel.
Nem egy launch Cyberpunk szintű fillért nem érő hulladék, de inkább a Jedi Survivorhoz van közel minőségre, mint Hogwarts Legacy-hoz idén.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Micsurin
üzenetére
A kalózkodás -szerintem- elég komoly felkészülést igényel ebben a játékban, főleg social skillset kell hozzá vastagon. Commerce, hogy
jójobb áron tudj eladni, Negotiation, hogy tudj vesztegetni, Deception, hogy tudj csempészni, Theft, mert az ingyen pénz sosem rossz, Persuasion, hogy küldi közben ingyen megkerülhesd a vesztegetést...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Suzuki topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Óra topik
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De talán az NG+3 még nem olyan elrugaszkodott, ezt nem tudom, ki kell próbálni hogy mennyire vad változást dob.

, gratula!

Űrbázisról hajóra töltés így sikerült.