Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Először fejlesztettem picit a Frontiert, aztán megcsináltam a Freestar Ranger questline-t, tápoltam aztán az ott kapott Star Eagle-t, csak statokat/hatékonyságot nézve. A legózás része, meg hogy órákat elverjek arra, hogy "húazistenétdejólnézzenki" nem igazán érdekel. Nem kérdés, hogy lehet benne alkotni, láttam miket csinálnak benne az emberek, csak az sem kérdés, hogy én meg nem akarok.

Ezért írtam, erősen egyénfüggő, hogy a fentieken felül ki mennyi időt öl bele.Jacek: Valóban nem. Bár ha a fősztorit/melléksztorikat/játékmenetet/akciót/RPG elemeket annyira imádtam volna, hogy ez lenne mostantól számomra a világ legjobb játéka, akkor sem építenék hajókat/outpostokat órákig.
Annyi különbség lenne, hogy nem 40-et, hanem mondjuk 70-et játszottam volna vele.
Csak azt írtam le, hogy 40 órába azért bőven több fér bele, mint a fősztori. Igazából nagyjából minden lényeges elemét meg tudod nézni ennyi idő alatt, annyi a különbség, hogy tetszéstől függően mennyire mész bele a részletekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest