Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Micsurin #3766 üzenetére

Először fejlesztettem picit a Frontiert, aztán megcsináltam a Freestar Ranger questline-t, tápoltam aztán az ott kapott Star Eagle-t, csak statokat/hatékonyságot nézve. A legózás része, meg hogy órákat elverjek arra, hogy "húazistenétdejólnézzenki" nem igazán érdekel. Nem kérdés, hogy lehet benne alkotni, láttam miket csinálnak benne az emberek, csak az sem kérdés, hogy én meg nem akarok. :D
    Ezért írtam, erősen egyénfüggő, hogy a fentieken felül ki mennyi időt öl bele.

Jacek: Valóban nem. Bár ha a fősztorit/melléksztorikat/játékmenetet/akciót/RPG elemeket annyira imádtam volna, hogy ez lenne mostantól számomra a világ legjobb játéka, akkor sem építenék hajókat/outpostokat órákig. :D Annyi különbség lenne, hogy nem 40-et, hanem mondjuk 70-et játszottam volna vele.
    Csak azt írtam le, hogy 40 órába azért bőven több fér bele, mint a fősztori. Igazából nagyjából minden lényeges elemét meg tudod nézni ennyi idő alatt, annyi a különbség, hogy tetszéstől függően mennyire mész bele a részletekbe.

Új hozzászólás Aktív témák