Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin
    nagyúr

Nem tetszett a Star eagle pedig jók az alkatrészek ezért befáradtam a Deimos művekhez, hogy nekem tulajdonképpen ez itt nem kéne ellenben becserélem újjáépítésre egy Marsi Corvettre. :D Vissza is is kaptam egy dupla gerinces jócskán felfegyverezhető jószágot. :D Csak kár, hogy az a reaktor ennyire bekorlátol mert a 2 supressor + 4 cannon + 2 pulse lézer mellé még akartam lógatni jóságokat. :D

Idővel a felső oldalvonal fog szépen ki ki nyílni és a tervek szerint oda még egyik oldal cargo másikon shielded cargo kerül. Mint a tatra mind a híd tetejére még kerül 2+4 üteg a tervek szerint. Plusz keresem az oldalsó hajtóművek középső tesóit de azokhoz szintén kell még lvl up és egy maszívabb reaktor. És igen cél volt egy közepesen szimmetrikus tejedoboz design.:D

Lesz elég alkatrész és skill szint akarok egy Roci-t is építeni, akkor végre lesz tényleges marsi corvette-em is. :D

Akarok majd keresni ballisztikus turreteket is ha lesz végre értelmes reaktorom, tervek szerint minden szekció kapna 1-1 turretet a gerinc mentén, kérdés persze van-e ehhez elégséges reaktor. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák