Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nubreed

nagyúr

válasz Micsurin #4478 üzenetére

Ugye állítólag a Starfield Todd Howard nagy álma. Sok évvel ezelőtt azt mondta, ha most nem kezdenek neki akkor lehet, hogy már sosem lesz rá alkalmuk, ezért lett a következő Fallout vagy Elder Scrolls helyett a következő nagy projekt a Starfield. Én elhiszem, hogy Todd Howard jót akart, de a végeredményt látva, a Starfield az utóbb 25 év leggyengébb Bethesda játéka. Még a Fallout 76 -ban is sokkal több volt nekem az élvezeti faktor mint a Starfieldben. Jó lenne kicsit belelátni Todd fejébe, hogy őszintén mit gondol erről a projektről, szerintem ő sem ezt és így akarta, de ezt sosem fogja elismerni a nagyközönség előtt. Nem tudom hol ment félre ez az egész. Szvsz. már most látszik, hogy a Starfield biztosan nem lesz olyan státuszban ahol a Skyrim jelenleg is van, hogy még 12 évvel a megjelenés után is viszonylag sokan előveszik és a mai napig készülnek hozzá modok. 2 év múlva a kutya sem fog már emlékezni erre, kis túlzással, annyira üres, semmit mondó játék lett a Starfield. És ezt még a modderek sem tudják megmenteni. Ahhoz olyan szintű overhaul kéne, amivel gyakorlatilag újraírnák a játék nagy részét és ilyen szintű belenyúlást nem hiszem, hogy megengedne a Bethesda.

Új hozzászólás Aktív témák