- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Spoileres endgame kérdés:
Ha a Keeper és a Hunter azonos személyek de mégis elméletileg a Keeper a Pilgrim és csak emiatt tudta hova kell menjünk és, hogy mit keresünk... akkor miképp harcolhatott meg "másik magával" újra és újra míg nem elfogadta és itt maradt a kezdő univerzumban? A Hunter respektálja ha NG+-ban összefutunk vele pl a Viewportban, hogy már nem az eredeti téridőben vagyunk? A Hunter sose ölte meg az Emissaryt ténylegesen? Másképp nem lenne ismétlődő a történetük nem? Ha mi vagyunk az első PlayerEntity akik elérték a Unityt, akkor mégis miért referált arra a Unity, hogy jelenleg is végtelen énünk van jelen itt és miért beszélt arról mind a Hunter mind az Emissary, hogy ezt a csatát sosem nyertük meg ellenük az utolsó templomban? Értem én, hogy az lenne a magyarázat, hogy amint a téridő megváltozott azzal, hogy a hajónkat elértük a Hunter üldözése alatt akkor megváltozott az egész és végtelen sok új alternatív sík jött létre... de ezt NEM mondja ki a játék. Még ha ki is mondaná olcsó megoldás lenne de így még csak nem is kihasznált lehetőség csak plothole. 
A Unity elsőre ugye megválaszolta a templomok eredetét még ha csak egy szintén olcsó "Creators" címkével is.. fog változni vele a dialógus az NG+-ok végén? Pl ugye most jönne a ki után a miért kérdés...
Jók ezek a
történetek csak nagyon nehéz őket plothole mentesíteni, még a Flash sorozatban sem sikerült nekik ténylegesen pedig érzésre ott messze rutinosabbak voltak az írok.multiverse

Laza 150 órát tekertem az első playthruba de kellemetlenül sok kérdést hagy a főszál maga mögött. Valamint nehezen hiszem csak azért mert DLC-re készülnek a srácok... kb a High price to Pay vagy mi a szöszt követően mintha elfogyott volna az írokból a kakaó pedig az alap nagyon jó lehetne.

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest