Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

Spoileres endgame kérdés:

Ha a Keeper és a Hunter azonos személyek de mégis elméletileg a Keeper a Pilgrim és csak emiatt tudta hova kell menjünk és, hogy mit keresünk... akkor miképp harcolhatott meg "másik magával" újra és újra míg nem elfogadta és itt maradt a kezdő univerzumban?

A Hunter respektálja ha NG+-ban összefutunk vele pl a Viewportban, hogy már nem az eredeti téridőben vagyunk?

A Hunter sose ölte meg az Emissaryt ténylegesen? Másképp nem lenne ismétlődő a történetük nem?

Ha mi vagyunk az első PlayerEntity akik elérték a Unityt, akkor mégis miért referált arra a Unity, hogy jelenleg is végtelen énünk van jelen itt és miért beszélt arról mind a Hunter mind az Emissary, hogy ezt a csatát sosem nyertük meg ellenük az utolsó templomban?

Értem én, hogy az lenne a magyarázat, hogy amint a téridő megváltozott azzal, hogy a hajónkat elértük a Hunter üldözése alatt akkor megváltozott az egész és végtelen sok új alternatív sík jött létre... de ezt NEM mondja ki a játék. Még ha ki is mondaná olcsó megoldás lenne de így még csak nem is kihasznált lehetőség csak plothole. :W

A Unity elsőre ugye megválaszolta a templomok eredetét még ha csak egy szintén olcsó "Creators" címkével is.. fog változni vele a dialógus az NG+-ok végén? Pl ugye most jönne a ki után a miért kérdés... :)

Jók ezek a multiverse történetek csak nagyon nehéz őket plothole mentesíteni, még a Flash sorozatban sem sikerült nekik ténylegesen pedig érzésre ott messze rutinosabbak voltak az írok. :W :W

Laza 150 órát tekertem az első playthruba de kellemetlenül sok kérdést hagy a főszál maga mögött. Valamint nehezen hiszem csak azért mert DLC-re készülnek a srácok... kb a High price to Pay vagy mi a szöszt követően mintha elfogyott volna az írokból a kakaó pedig az alap nagyon jó lehetne. :(

Új hozzászólás Aktív témák