-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Hát ez vicc volt.

NPC-k a Hunter üldözésnél beakadtak és mindenki mindenfelé rohant, mindenki mindenkibe beleakadt az örök meg lőtték halomra az ajtóban/folyosóban rekedt járókelőket akiket a másik oldalról a 2 hunter darált nagyban.
Kicsit MW2 reptér érzésem volt.... itt valami nagyon szétesett és elvesztette ettől az egész a feelingjét. 
Mikor visszatértem meg csak a MAST körzet szanaszét volt sérültekkel aminek okát se értem mert csak 2db sörétespuskás támadó jött előtte kb de itt meg hajók épületek leverve...
ellenben ha bentebb mentem a Lodge fele minden full épp volt, eh nem volt ez így fasz*. Valami szerintem nálam félrement itt. Ellenben Sarah ment, túlságosan megszerettem Sam-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Trollok komolyan
- Viccrovat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Óra topik
- Billentyűzet gondom van
- Villanyszerelés
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- IFixIt iOpener Toolkit
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ellenben ha bentebb mentem a Lodge fele minden full épp volt, eh nem volt ez így fasz*. Valami szerintem nálam félrement itt. Ellenben Sarah ment, túlságosan megszerettem Sam-et.