Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Köszi
vagy két órát tuti töltöttem a builderben mire üzemanyagcellát, reaktort etc mindent elrejtettem a törzsbe. 
Ééés megvan az első game breaking bug ~70 óra alatt. Nem tudok a Den-re dokkolni úgy, hogy fullon vagyok contraband-el.
Nem nem a hajó nem jó kialakítású mert a Spacer-eket lazán csáklyáztam eddig onnan a fél cargo contraband.De a Den-re 2 opció van:
Székből X és board:
Akkor elveszi a HUD-ot és megkapom a shotim célkeresztjét de nem történik semmi.

B verzió:
Négy emeletet létrázok és átmászok a teljes 80m hajó hosszon, hogy a légzsilip ne működön üresen csattogtatható de nem talál semmit a túloldalt.

Minden más állomás úgy néz ki működik (elhagyatottal próbáltam most
)Reload restart nem segít

edit.: Redditen rákeresve nem ismeretlen... másnak sem segített sem a hajó csere sem a dokkolás máshol sem a bolygóra szállás. Marha jó..
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vagy két órát tuti töltöttem a builderben mire üzemanyagcellát, reaktort etc mindent elrejtettem a törzsbe. 
Nem nem a hajó nem jó kialakítású mert a Spacer-eket lazán csáklyáztam eddig onnan a fél cargo contraband.

)