Új hozzászólás Aktív témák

• TESCO-Zsömle

titán

válasz MasterDeeJay #3471 üzenetére

Nekem a lőszer-spórolást megoldotta, hogy a Semi-Autonak jobb a pontossága és a sebzése is, úgyhogy az ilyen kalózok kedvence 6,5 és 7,77mm skúlókból bőven 10k feletti mennyiségek gyűltek össze.

Pár napja kicsit rendbe tettem az arzenált, lecseréltem a 21-et sebző 80-as pontosságú Maelstrom-ot egy 90-es pontosságú, 65-öt sebző Beowulf-ra. Ez a fő fegyú közepes távtól felfele, közelre meg vettem egy Advanced Coachman-t és feltoltam, így hangompított és 300-at sebez. Van még egy 300-at sebző gránátvető tömegre illetve találtam egy semmi súlyú legendárius magshot, ami 90 felett sebez, de az csak azért van, mert sárga. Ezek mellett van még nálam egy full HP-ra duplát sebző Tanto meg a Heller's Cutter. Ezzel a 6 cuccal elvagyok. Ha nagyon faragnám a súlyt, akkor a Tanto, Magpulse és a gránátvető még mehetne pihenni, mert tényleg nem használom őket.

sz: Egyszer fogytam ki lőszerből, az Ashta Tamer nevű gránátvető volt az, mikor random beküldött mellém egy nálam 5 szinttel magasabb Terrormorph-ot. Az volt az elsőtalálkozás, addig csak log-okban olvastam róla, hogy van valami nagyon durva dög, amit a háborúban fegyverként akartak használni, de nemigen sikerült irányítás alá vonni...

Új hozzászólás Aktív témák