Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
Akkor itt az ideje letenni ezt a szart. Megcsináltam minden küldetést, a főküldetés vége vár rám, meg van egy Power from beyond küldetésem, amire nem mutat quest mark. A bolygót nem mutatja, ahol a templomot kellene megtalálni, de egy netes térképet nézve megtaláltam a bolygót, ahol le kellene szállni. A bolygón nincs POI, csak valami kutatólabor. Ha itt szállok le, nincs zizegés, nincs anomália. Ha volna quest mark, gondolom jelölné a térképen az anomáliát, ahol le kellene szállnom, de az ugye baszik megjelenni. Én képtelen vagyok tovább játszani ezzel, ha egyszer kész sincs még.
-
myckey
veterán
Samnak nem tetszett, hogy halomra lőttem az UC alkalmazottakat a farkasbarlangban...
gondoltam eladom a nem túl baráti szajrét, de már előtte kinézett magának a hatóság az áruval...amatőr.
én iszkiri grav ugrással. csak már lett addigra vérdíj
most vakarhatom a fejem -
TESCO-Zsömle
titán
Izé...
Most nem azért a 7 fillérért, de biztos, hogy első játék alatt, 7 main küldi után tudnom kéne ezt vezetni?
Csak mert eddig ahányszor felmásztam rá, mindig "Inaccessable" volt... -
-
-
negyven2
nagyúr
Starfield 1.7.36 Update - Fixes and improvements
General
- FOV: Sliders are now available in Settings that allow players using first person or third person to adjust their FOV.
Performance and stability
- [PC ONLY] Improved stability for Intel Arc GPUs.
- Various additional stability and performance improvements.Quest
- Echoes of the Past: Addressed an issue where tunneling creatures could pick a location that would prevent progression.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ez mondjuk Xboxon nem vigasztal, kutya sem fog már ezzel játszani, mire jön a mod támogatás.

-
Bad Pritt
félisten
-
consono
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Sajnos én is ezt érzem. De az egész játékkal kapcsolatban van egy ilyen érzésem, most, hogy a fő sztori végére értem...
Hiányzott a végéről, valami epikus. Nem harc, mert azt már rettentően untam az utolsó küldetésben amúgy is, annyit kellett küzdeni. Megmenteni mindenkit, feláldozni magunkat, hajszál híján elbukni, mittomén... Vagy legalább ne az lett volna, hogy válassz közöttünk , vagy ne , de találkozzunk itt és itt és jól végzünk veled. Lehetett volna valami kevésbé direkt, kevésbé szájbarágós...
Egyáltalán nem érzem a késztetést, hogy NG+-ozzak... -
myckey
veterán
van választási lehetőség bőven, erősítés is....
lehet vele színesíteni a játékmenetet, ha érdekel, én non stop, mostanságidőlassítok Brad
itt így oldották meg, lehetőség megvan mindenki előtt. -
-
myckey
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
akkor nem tetszik, az a lényeg....

De ha már belejöttél, Te használsz jeti erőket, hogy színesítsd a gunplayt?
Szerintem rohadtul jó dolog , és haznos -
TESCO-Zsömle
titán
Én nem mondom, hogy sokat vadásztam a hétvégén, de a karakterem szintje 49-ról 79-re nőtt és kb 8.000db 7.77-es lőszerrel van nála kevesebb.
Találtam egy nagyon szép lvl75-ös bolygót, tehén méretű bogarakkal, amik csordában járnak. Egy csorda 150-550xp.
Első nap végén meg is újítottam a fegyverparkot, de a regular az még mindig egy sniper-esített Beowulf, csak már nem kalibárt, hanem fejlesztett, így nem 100-at sebez, hanem 200-at. -
válasz
Micsurin
üzenetére
Jaaa, olyan nekem is volt nem egyszer hogy error megmaradt annak ellenére hogy nem is volt hiba. Ezért mentek többször hajó szerkesztéskor külön nagyobb lépésenként. Így előfordul hogy össze vissza modulokat rajta hagyok a hajón. Volt hogy úgy questeztem hogy a reaktor csak lógott hátul.
CP nálam bugosabb de kezelhető az is (CTD sokszor), néha egybeolvadó dolgok, bugos npc-k stb. Nem mondanám hogy a CP kevésbé bugos. Hozzáteszem nem ítélkezhetek mivel moddolok is és olyan gépen is játszom amin a játék is csak mindenféle hackel indul el. (amint látszik a képeken ezt bírja kiszenvedni magából a kis 750ti mobil verziója
)Rossi
Nekem is de még nem tudom hogyan rakhatnám fel, kevés a hely alul. Már nem kizárólag Deimos cuccokat rakok a hajóra hanem ami éppen tetszik. -
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Köszi
De nem érted nem a tervezés nem adta ki hól
Hanem ez a csoda valamiért beragadt és mindkét rossz placement után beragadt az error message hiába alakítottad vissza a hajót akkor is ott maradt. Szoktunk ezen röhögni haverokkal, hogy bugmagnet vagyok de itt nagyon kijön... utóljára a CP volt ilyen élményben releasekor.
Mivel mindennel elpöszmötölök ha tetszik maga az IP elég hamar találkozok "lyukakkal" a mechanikán.
-
Hátraraktam az egész hidat, rohadt jó kilátás lett így azaz látom a fegyvereket ahogy lőnek. Igaz kissé máshogy néz ki a hajó és a szerkesztésnél véletlen eladtam a rakétákat.
Egy létrán lehet feljutni (companionway kellett 3db), és a tetőn van a docking is így igen gyorsan lehet közlekedni. Szokásos mess hall maradt középen, reaktort elrejtettem a híd alá. Pajzzsal nem tudok mit kezdeni hogy hova rakjam. Üzemanyag tárolót is kell vennem, az sem fér el még sehova.

Illetve majd még a hátuljával kezdek valamit.

-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Olyan szinten nem engedi, hogy a Straud landing rápróbálása óta nem tudok kilépni a builderből. Már 2x írja a cockpint üzenetet a flight check alatt, ha eldobnám a változásokat és az eredetivel kilépnék a szerkesztőből sem tudok kilépni mert látom az eredeti hajót szerkesztő módba UGYAN AZZAL a 2 cannot reach üzenettel.
Ezt a játékot komolyan kár volt kiadni... egyszerűen az elmúlt másfél hétben minden play sessionre jutott valami konkrétan önmagában is game breaking hülyeség.

Rossi Formákra hangokra értem még ha nem is realisztikus nem tudom miért engem marhára az Amazon féle sorozatra emlékeztet a látvány sok helyen. Tervben vannak a könyvek, az Alapítvány újrázásával együtt de azok már záróvizsga utánra maradnak mint tavaszi projektek.
-
negyven2
nagyúr
iOS-en az Apple policy-je miatt nem érhető el a natív alkalmazás Xbox Cloud Gaming-re (xCloud), így ott csak böngészőből futnak a játékok. Ezt csak azért említem meg, mert a böngésző alapú Cloud Gaming-nél kicsit nagyobb az input lag mint, mint natív PCXbox/Android/Samsung TV alapú alkalmazásból. Illetve az Android alapú natív app-ban elvileg még mindig csak 720p-re van korlátozva a stream felbontása (mindenhol máshol 1080p).
Bár a Xbox Cloud Gaming a hivatalos közlemény szerint egy Series X alapú hardverre épül, de valójában a játékoknak a Series S változatban futnak rajta. Így a Starfield is annak a grafikai tudását tükrözi. Vagyis kinézetileg annyit fogsz talán kapni mint egy azon a konzolon. De ugye mivel ez egy videó stream, ezért a kapott képet sok minden befolyásolja (mérések alapján 1,5 Mbps és 25 Mbps között változik a stream sávszélessége, attól függően, hogy mi van a kapott képen.
-
Micsurin
nagyúr
Akarok tudni, hogy mi az istent találtam?
Mint minden facehugger tojások ősfarmja kb a hely. Lantana III egyébként ha valaki felkeresné, nem az egyetlen ilyen hely legalább kb a 3. amibe belefutok a bolygón. -
Micsurin
nagyúr
Egész potens lett a redesign

A landoló talpak zavarna de alig találok értelmeset.

-
beyruth82
veterán
IOS-en? Mobiltelefonon, tableten akarnál cloud gammingelni? Igazaból szerintem csak internet kapcsolat és sebesség kérdése. Vezetékes 1000mb/s digis nettel pc-n a cloud tökeletesen működik. Androidos mobiltelón wifi kapcsolattal is ment rendesen ha közel ültem a routerhez. 2 helyiseggel arrébb mentem akkor már belaggolt 1 perc alatt kb 2x. Nem volt játszhatatlanul rossz de van akit ez már zavar. A grafikát csak az befolyasolja, hogy a cloud gaming fhd-ben megy maximum.
-
Dr. X
aktív tag
Nekem nincs xboxom, de kipróbálnám felhőben a játékot és erről szeretnék kérdezni. Valaki próbálta már felhőben iOS-en hogy jól működik-e? Kb. két éve próbáltam az Xbox cloudot, de akkor botrányosan alacsony bitrátája volt a képnek, meg 2005ös grafikai szint.
-
mvkly
senior tag
-
myckey
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
jajtefiu, há má megint rontod a levegőt !
-
BoneDragon
veterán
-
törölt tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Na ez már érdekes fejlemény, adtam rá egy trackinget Nexuson
. -
Még mindig a "Frontier".

Nem saját kútfűből készült, egy része szerencsére adott volt, de megtetszett, így megépítettem, néhány dolgon azért kicsit változtattam. Pár shipyardot így is meg kellett hozzá látogatni és még mindig lehetne reszelni rajta.

-
Rendelkezem mindkettővel, de nem vettem észre, hogy ennyire megdobta volna az xp-t, mondjuk csak ilyen százasával csináltam, amikor kellett. Kommentben pedig olvastam ezt Youtubeon, pont a bogár gyilkolászós videó alatt, de nem próbáltam rá. Csak az asztalon jó gyártani vagy automata gyártóval is lehet? -
DX12 helyett vulkan?
https://www.nexusmods.com/starfield/mods/4800
Nem próbáltam még ki, lehet érne valamit. -
Starfield legújabb intel driver, továbbra is bugos a vram management. [link]
Szóval maradnak az 1k textúrák... -
válasz
xtremist
üzenetére
Láttam, nagyon cuki..
___Magasabb szinten lévő csillagrendszerekben tényleg elég jól lehet XP-t gyűjteni, sokkal jobban, mint mondjuk mellékküldetésekkel, meglátogattam pár 75-ös szintű bolygót, nem tagadom elég sok 75-90-es szintű bogarat halomra lőttem
, szerintem 2-3 óra alatt 57-ről felhúztam 60-ra a karakteremet, közben pedig a planétákat fel is mértem. Win-win. Jött egy 75-ös szintű hajó is, azért magában azt hiszem 645 xp-t kaptam.Guardian
Az űrharc nem túl komoly, még ennyivel magasabb szintű hajó ellen sem, pedig túl sokat nem gyagyáztam a fegyvereket, van valami EM fegyó, dupla lézer illetve dupla rakétavető és már magam sem tudom, hogy hány szinttel ezelőtt szereltem fel őket. Rakétavetőből kettőt ha bekap egy 30-as szintű ellen, már hullik is atomjaira, sokat nem kell bíbelődni, hogy először lepiszkáljam róluk a pajzsot.
-
Milyen csecse ruhát találtam egyik bolygón, Andreja meg is kapta, nagyon örült neki.
-
Cseri0058
őstag
Sziasztok
Eddig tört verzióban volt meg a starfield, most viszont, hogy van game pass-em letöltöttem onnan, a tört verziót pedig töröltem. A mentést lementettem, viszont a game passos verzió nem látja a mentéseket. Sőt az sem tudom, hogy az hova menti.
Valaki járt már így?
Mi lehet a megoldás? -
válasz
üzenetére
Nagyon biztatóan hangzik, de aláírom, hogy így lesz. Mikor is jött patch? 3 hete legalább van, abban is csak vmi quest blocker bugot javítottak kb. és annyi. Nekem ez nagyon furcsa egyébként, mint ahogyan az is, hogy az akkor ígért dolgokat sem tudta még ennyi idő alatt belereszelni egy ekkora fejlesztőcsapat.
-
SaGa59
őstag
Szerintem a modderek megoldják előbb-utóbb. Ezt még én is össze tudnám ütni egy tesedittel kb öt perc alatt, ha képes olvasni és írni a Starfield esp-it (ahogy látom ElminsterAU dolgozik a kérdésen), csak a boxon nem lehet modolni. Egyelőre. PC-m meg nincs elég erős hozzá.
-
-
törölt tag
válasz
gulupeti
üzenetére
"Több, mint egy hónap alatt ezeket nem tudják megjavítani, nem jelzi nekik senki?
"
Szerinted nem tudják?
Minek kapkodjanak? Több millió példányt adtak el, fórumos kritikákra, bugok sorolására az első néhány hétben még itt is, Redditen is az volt a reakció 99%-ban, hogy "de mennyi tartalom", meg "modokkal jó lesz, modderek kijavítják/megoldják", "2-3 év múlva micsoda játék lehet". Még csak megvédeni sem kell magukat, megteszik helyettük a játékosok. Akkor meg hová kéne sietni? 
-
Szerintem ez is csak valami bug lehet... Nálam ez működik, építő módban is be tudok menni a zsilipen, de akkor próbáld úgy, hogy bemégy simán és az épületen belül kapcsolod be az építő módot.
Meg ilyen dolgok, amiben már nem egyszer volt részem, és még mindig vannak, betöltöttem most a játékot és egy marha nagy szikla van a bejáratban
, pedig amikor lerakja az ember az épületet, az elvileg eldózerolja, ha meg nem, akkor nem tudod lerakni.
-
Rossi
addikt
válasz
gulupeti
üzenetére
Igen, ezek a bug-ok baromi idegesítőek, ezt már csak a fejlesztő hozzáállása tetézi, de próbálok annak örülni, hogy a második patch óta nálam Xbox-on megszűntek a lefagyások, de kb. 30 órája nem volt semmi.
El is engedtem a bázisépítést, egy van, két hálózsákkal a földön, megy az uránbánya (amit nem használok semmire)...
Apropó, hogy tudok épületben elhelyezni berendezést?
Lerakom, építő módban nem tudok bemenni a zsilipen, így a hálózsákok, egyebek, maradnak kint a pusztában. -
Sas7
tag
Van még olyan közületek aki szórakozik a contraband-ekkel?
-
Ahogy mondod, épp ezért indultam el ebben az irányba, de nem gondoltam, hogy emiatt megint egy komplett előőrsöt fel kell húzni. Annyi féle ilyen cucc van, amiből nem lehet találni vagy venni eleget. Mindegyikhez építsek egy bázist?
Az építő mód pedig továbbra is bebugol, állandóan vissza kell tölteni a mentést, mert különben nem tudok építeni semmit, inaktív a hudon minden. Nézetet átváltom, és csak kilépni lehet az építési módból. Több, mint egy hónap alatt ezeket nem tudják megjavítani, nem jelzi nekik senki?
-
Rossi
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Értem.

A sorozatot elengedtem az Inaros szál vége után, annyira eltértek a könyvektől, amik viszont nagyon jók, baromi egyedi a sztori, nagyon jók a karakterek, pl. az általad is írt Amos (nem spoilerezek, de vele pl. olyan történik, amit szerintem még egy scifi könyvben/filmben nem sütöttek el).
Az utolsó rész 80%-ánál tartok (ebook, azért %), de még fogalmam nincs, hogyan fogják lezárni a teret-időt-valóságot-anyagot megszexuáló idegenekkel való harcot, akiket eddig csak antianyag bombákkal lehetett - ha mást nem is - feldühíteni, és 2Mrd éve általuk kipusztított kapuépítők még komplett naprendszerek felégetésével, neutroncsillagok felrobbantásával sem tudták megállítani őket.Nekem a Starfield kapcsán pont az Expanse realisztikussága hiányzik, pl. az űrhajón arra van gravitáció, amerre a hajtómű áll, ha éppen éget, és annyi a gravitáció, amennyivel gyorsít/lassít.
Plusz amennyi ideig gyorsítasz, annyi ideig kell lassítani is (nagyobb távok esetén x hónap), már ha az emberi szervezet tűrőképességét kell figyelembe venni. -
Adhesive, ugye mindig kevés van belőle, nekem legalábbis.
Gondoltam megtermelem, mert ugye mint kiderült, ezt is lehet. Kell hozzá a botany skill 1, hogy az előőrsödön tudjál néhány féle növényt termelni. Raktam is rá egy pontot, a kutatóállomáson kifejlesztettem ami kell hozzá, beszkenneltem a növényt amit termelni szeretnék, de az építési menüben nem látni semmit, nem tudok növényházat építeni. A játék ugye továbbra sem magyaráz el semmit, zérót, még csak ráutaló magatartást sem tesz, hogy merre indulj.
Kicsit utánanéztem a dolognak és itt jön a dolog nonszensz része, oda és arra a bolygóra tudod megépíteni a növényházat, ahol egyébként is van élet és van olyan növény (tehát lassabban, de akár össze is tudod szedni) ( ) amit termelni szeretnél. Gondolná az ember, hogy a 24. században, amikor már 200 éve tudunk gravitációs ugrani, akkor egy high-tech növényháznak épp az lenne a lényege, hogy olyan környezetben tudsz növényeket nevelni, amelyen kívül egyébként nem tudnának megélni. Csupán víz és áram kell hozzá, ezt meg szinte akármelyik bolygón meg tudod valósítani. HozzáteszemSweetwater cactus, Alpha Centauri - Gagarin n is volt növénytermesztés, de te nem tudod lerakni akárhová.a 200 éve úton lévő kolonizáló hajó 
A játékban néhány dolog annyira érhetetlenül értelmetlenül van megcsinálva, hogy az már szinte fáj. Korábbi értékelésemet így vissza is módosítanám 8/10-re.

-
nubreed
veterán
Ez egy nagyon vicces bögre mod.

-
SaGa59
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ma összefutottam a „facehuggerekkel”. Meg minden facehuggerek dédanyjával is. Elsőre annyira semmibe vettem őket, hogy felzabáltak, mert bár nem nagyok, sokan voltak és az a nyamvadt, sumák ideiglenes kisegítőm meg, aki menet közben lenyúlta azt a nagyon jónak tűnő lézer minigunt az egyik ládából úgy, hogy még csak a típusát se tudtam leolvasni, csak azt nem tudom minek, mert használni baromira nem tudta, csak csetlett-botlott közöttük, semmit sem ért, hogy ott téblábol. Kénytelen voltam a gránátvetőve megszórni a bogárkákat, hogy túléljük. Le is kopott a készletem rendesen… Ez a quest sorozat más játkékokban az egyetlen fő küldetéssor lenne, annyira összetett és sokrétűnek tűnő, bár a sokrétűségben nem annyira hiszek, gyanakszom itt is csak úgy tűnik, mintha lenne választásom, de sok különbséget nem okoz merre haladok a beszélgetésekkel.
-
-
myckey
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A fények kapcsán kapták lencsevégre a nőcit
Itt taglalják a minőségét a dolognak
-
myckey
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem a rendszerre értettem, hanem külsőre, természetesre.
jaja
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fact.
De nem érted nem a tervezés nem adta ki hól
Ezt a játékot komolyan kár volt kiadni... egyszerűen az elmúlt másfél hétben minden play sessionre jutott valami konkrétan önmagában is game breaking hülyeség.

Mint minden facehugger tojások ősfarmja kb a hely. Lantana III egyébként ha valaki felkeresné, nem az egyetlen ilyen hely legalább kb a 3. amibe belefutok a bolygón.