Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• oxox

addikt

válasz #14955008 #47072 üzenetére

azt gondolom, hogy a pvp resze arnyeka regi onmaganak...egyszeruen elfaradt a jatek...mondom ezt ugy, hogy eleg sokat jatszok. (lassan megvan a 10k lejatszott party)...de egyreszt nekem az 1v1 tul idegtepo...fotelbol, tv-n nem akarok azon idegeskedni, hogy nem vettem eszre a 287. mp-ben egy medicet a palya szelen, es elment vele a party. ez regen is igy volt, ma is igy van...lehet ott meg van elet, de
    2v2,3v3... lenyegesen kevesebben vannak fent (naponta jatszok ugyanazokkal akikkel korabban, akar napokkal korabban, perceket kell varni, es nem mondhatni azt sem, hogy nem sorsol ossze 1-2 ligaval alacsonyabb/magasabb emberrel, es csak keres a rendszer)....ha nincs csapattars marad a random, de vegetal a jatek, szerintem ez teny.

4v4 -nem komalom

archon - jo otlet szerintem, valoban nem fogja megmenteni a jatekot, de fun-ra jo, egy ideges nap utan kicsit marhulni valakivel.

a single game meg valameddig huzhatja a dolgot szerintem, de ez a kieg szalmalang szerintem csak a visszacsabitott emberek szamat illetoen.

Új hozzászólás Aktív témák