Hirdetés
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
2v2-re keresek diamond körüli csapattársat.

-
Apollyon
Korrektor
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Apollyon
üzenetére
Mutalisk-l egyszer kb agyonvertek
felalltam a bazis ele, tornyok, Thor, MMM, tankok, erre hátulról bejott vagy 20-22 mutalisk-l
leszedte a raketatornyot a scv-knel es onnan a bazis eleje fele haladva mindent, gyakorlatilag supply block-ba kerultem egy pill alatt
kb romma lotte a bázist
es annyira gyors egyseg hogy nem lehet mivel utanuk menniannyi ellen hiaba mesz oda a 2 thor-l, siman szetszedik 2-3 veszteseggel, marine-k futkaroznak a foldon kb egyesevel leszedi
es kozben jon ujabb 5-6 muta kb 30sec mulva potolva vesztesegeket, meg speedling-k roach-k a front vedok ellen, amik lefoglaljak azokat
kozben odanez mogejuk a mutakkal, 2-3 sorozatot azoktol is kapnak vedok hátulról, a marine-k úgysem erik utol a foldon
-
jokeph
nagyúr
-
Delávégá
aktív tag
A visszacsatlakozás SC2-ben se működik? Azt tudom hogy Heroes of the Stormban nem megy, de azt hittem legalább itt működik.

-
Formaster
addikt
-
santhab00
tag
válasz
Formaster
üzenetére
Értem, igazából ennek örülök is. Mert én leginkább azt élvezem az ilyen gamekben hogy tudok fejlődni, ez pedig azt jelenti hogy nagyon-nagyon sokat tudok még fejlődni. (jó ezt nyilván tudtam, de egy idő után szerintem hatványozottan sokkal több munka kell hogy továbbfejlődjek, szóval szinte biztosnak veszem hogy plat-ból low master-be könnyebb eljutni, mint masterból gm-be #Pareto-elv)
Esetleg segítenél összerakni egy "pack"-et? Hogy lenne leginkább effektív a játék? Szóval, mondjuk az idő 70%-ban main race, 10%-ban off race, 10% pro stream, és mondjuk 10% replay analysis/vagy kérdezgetés jó lenne? Persze nem ilyen kőbevésett ez, meg nem is veszem ilyen komolyan, de ha már csinálnám a dolgokat akkor jól csinálnám.Vagy ha tudsz ajánlani pár oldalt, vagy internetes anyagot ezek mellé ami hasznos lehet megköszönném.
Ezeket szoktam nézegetni:
https://www.reddit.com/r/allthingszerg/
Neuro, Stephano, LiquidTLO, Lambo, Beasty, PiG, Winter, Lowko, -
Formaster
addikt
válasz
santhab00
üzenetére
Nem hiszem, hogy sikerül. Ettől még játsz, nem az számít, hogy milyen jel van az ikonodon. Plat 1/2 és master között nagy mmr szakadék van. Persze ma nehéz bárkot beskatulyázni bárhova, mert jómagam is erősebbnek tartom a tudásomat dia 3-nál, viszont azzal a 3db 1v1 gamel ami a szezonban van nem fogok feljebb kerülni. Ha van kis időm, heti 1-2 óra akkor teamezek, just4fun. Ha leülnék 2 hónap alatt bőven meglenne a master.
Pont tegnap oktattam egy master3-as zerget twitchen, szegény gyerek sorra kapott ki a dia ellenfelektől. Ilyen fatális counter hibákat plat2/3 szinten csináltam, mégis master a srác. A mechanikája jó lett volna, jól kezelte a groupokat meg a mikró is rendben volt, ebből látszik, hogy sokat gamel, de logika semmi.
Ha csak a rutin hiányzik ok, de az sc ettől összetettebb. Logika, kitartás, figyelem és meglepetés. Ha ezeket egyensúlyban tudod tartani és csak rutin kell még össze is jöhet.
-
santhab00
tag
válasz
Formaster
üzenetére
Köszi, majd alkalmazom.
Szerk.: Lenne egy kérdésem. Nyár elején ahogy vége a sulinak kezdek majd el aktívan játszani. Szerintetek plat 1-2ből fel tudnám magam tornászni low master-be nyár végéig? Nem az átlagjózsi módon szeretném, hogy játszok több 1000 meccset és majd a tapasztalat hozza az eredményt, hanem egyszerre játszanék, néznék pro streamet, olvasnék, replayeimet elemezném, utánakérdezgetnék a problémásabb dolgoknak, és a hibákat tudatosan javítgatnám. Vagy ez túl kevés idő?
-
jokeph
nagyúr
válasz
santhab00
üzenetére
Zergként nagyon gáz, az adept/chargelot harass. - nem tudsz falazni. Célszerűnek tartom "kivilágitani" a maint, az esetleges droppok miatt.
Terranként, toss ellen is befalazok, pontosan ezek miatt, párszor már beszivtam.
Zergként, mindig deritem a tosst, egyetlen megoldást látok a carrier problémára, az az hogy nem engedem meg neki, hogy arra fejlesszen.
Ling-pusht indig bevetem ellene, ha photon-cannonnal védett a bejárója, szinte garantált legtöbb esetben a void, majd carrier, ekkor annyit tudok tenni, hogy figyelés és nyomás alatt tartom a bejáróját, elkezdem termelni a hydrát tömegesen, majd corruptor/viper közben ha megoldható, mass speedling a main-re nydus-al.
-
santhab00
tag
válasz
Formaster
üzenetére
Ja igen, az feltűnt nekem is hogy egy chargelot pofátlanul erős harassolni. Bejön a warp prism, bechargeolva majdhogynem zergling speed-el ráront a queenemre 6 zealot, szétverik a bázist, elkezdik verni a drone-okat és ha jó vagyok eddigre odaérnek a kis zerglingjeim

-
Formaster
addikt
válasz
santhab00
üzenetére
Nem kéne hozzá nagy ész, hogy észrevegyék, mikor ennyi carrier game van, az valszeg azért van, mert kissé op unit. Persze te viperezzél, fungalozzál, parazitázz, közben vigyél spore erdőket (hátha nem kerüli ki) meg szórd az infested terrant amiből kimozog, ő meg nyom egy strom+a-move-ot és instant win.
A másik kedvenc gamem a chargelot vagy adept into archon game. Free unitokkal olyan kárt okoz mikor bewarpol egyszerre 6-6 chargelotot bázisonként, hogy elvérzel. Persze szemből védd a fő attackot is.
-
santhab00
tag
válasz
Formaster
üzenetére
Mondjuk ebben igazad. Ezt nem nagyon vettem figyelembe, eddig csak lezártam a témát magamban azzal hogy nekem nem megy még, sokat kell gyakorolnom. Az már nem jutott eszembe, hogy ez a sok gyakorlás jó lesz mocsok soknak. Ennek fényében viszont már én is sírok kicsit hogy a toss-nak elég carriereket csinálni aztán A-moveolni, és ezzel is elég magasra tud jutni. Egyébként, akar csinálni ennek valamit Blizzard? Azt írtátok fentebb hogy a TvP-ről tudnak hogy unbalanced, de ezzel a ZvP-vel akarnak csinálni valamit? Vagy elintézik annyival, hogy majd a Zergek megtanulnak infestorozni rendesen?
-
Formaster
addikt
válasz
santhab00
üzenetére
Erről van szó amit most leírtál. Ezt egy többszörös világbajnok lehet, hogy csuklóból kirázza, miközben a toss a-move-ol meg elszór pár stormot. Utóbbihoz egyáltalán nem kell hatalmas skill, egy közepes szintű gamer tudja hozni.
Egyébként nem fogok hisztizni, továbbra is tudom magam tartani a kis low diamond szintemen, ha időm lenne gamelni akkor feljebb is. Viszont kissé idegesítő, hogy 0 skilles tossok is ugyanitt vannak egy carrier a-move-al. Tegnap 2v2-ben kétszer kaptuk ugyanazt a teamet, mindkét gamet carrierre alapozták, de szerencsétlen idiótákat porrá aláztuk. Viszont ha 2 percel később scoutoljuk a carriert már nincs sok esélyünk, illetve ha a terran csapattársa nem mass Liberatort hoz hanem Thort, akkor is lehúzhattuk volna magunkat a wécén.
-
santhab00
tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Szerintem meg pont hogy csak profi szinten jönnek ki ezek a balansz különbségek. Alatta általában azért veszít az ember mert túl sokat hibázott és nem a toss op. Bevallom, én most nem sokat játszok az érettségi miatt, de nézek streameket, és nem tűnik úgy hogy a zerg a hátrányban lenne. Tény hogy kevesebb egysége van, de nézzetek meg egy Stephano stream-et. Rendre veri meg a late gameben a carrier-mc protossokat.Terjeszti a creepet mint állatl, és a frontra spore erdőket rak. A sereg pedig broodlordok, sok-sok infestor, viperek, queen áll, meg még pár töltetlék. De ami nekem úgy tűnik hogy a legfontosabb és amin múlnak a győzelmek az az infestor. Le rak vele infested terranokat, az interceptorokat fungalozza, illetve amikor nagyon bemegy használ több neural parasiteot az mc-re és még néhány carrierre, amivel fókuszolja a többi carriert. Elég szépen működik, toss lategameben mindig ezt játssza.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
hash99
üzenetére
Jó, ebbe nem tudok belekötni, de aki profin játszik, annak szerintem nem ezen múlik.. Mondjuk verseny szinten én tényleg nem tudom.
Nekem is van néha taktikám, de inkább csak ilyen egységek egymásnak eresztése megy nagyjából.
Amúgy amióta a Marauder is megkapta a stim packot, nagy üt a földön.
Zergnél meg két légi unit is van, ami támad földre, a mutalisk, meg a brood lord. Az infested terran meg nagyon jó anti-air cucc.
-
hash99
senior tag
válasz
trialboj
üzenetére
Kaptak shield battery-t

Maru is megnyerte a gsl-t terrannal de csak azért mert protoss ellen minden gamebe early - mid game allint ment. Late game-be nem nyert volna. Scarlettel is az volt a baj hogy allinek mentek. Most ki is esett.
Amúgy nation wars Harstem -t is érdemes lehet megnézned rengetegszer ment distrubtorra és nyert vele még Innovation ellen is. Nem szar a protoss na.

-
trialboj
őstag
válasz
Formaster
üzenetére
Scarlett szénné alázta SoSt az intel masters döntőben. A toss el sem jutott oda hogy bármelyik meccset igazán uralja.
Nem értem ilyenkor hogy lehet arról beszélni hogy a zerg mennyire gyenge.
És azt sem értem, hogy ha csak lazán kivettek egy egységet tosstól és semmit nem adtak cserébe, akkor hogy lehetett addig benne? Ha anélkül is lehetne játszani, miért hagyták benne éveken keresztül?
Na mind1, én nem tervezem komolyan venni a zsugát, csak érdekelt volna ha valaki játszik ezzel a fajjal és kicsit segít hogy mit hogy érdemes csinálni az elején, hogy ne zúzzanak le nagyon gold körül.
-
Formaster
addikt
válasz
hash99
üzenetére
Szerintem a PvZ sincs rendben korán sem. Nem vagyok masszív pró, de nézek pro steameket és amikor azt látom, hogy a Protoss mass Carrier A-Move-ol a Zerg meg úgy tud védekezni hogy mass Queen+Corruptor+nyduson keresztül küldi folyamat a Spore-okat, akkor azt gondolom rohadt nagy baj van. A zerg részéről abszolút hiányzik vagy egy unit, vagy néhány unit képessége nem úgy van kitalálva, ahogy kellene.
Légi unitok zergnél: Muta, Corruptor, Blood Lord, Viper (overlord
), ezekből egy tüzel földre
Légi unitok Tossnál: Oracle, Phoenix, Void Ray, Tempest, Carrier, Mothership, Warp Prism, Observer, ColossusUgyanezt eljátszhatnánk földiben is, ott is lemaradásban lenne a zerg, mint ahogy harass lehetőségekben is.
-
hash99
senior tag
válasz
Apollyon
üzenetére
TvP -nél vannak gondok. Már egy ideje megy a téma a fórumon Blizzard is reagált rá hogy tudnak a problémáról csak a megoldást nem.

Szóval TvZ és TvT rendben van csak a Protoss kicsit OP lett szegény Terranok ellen... de lesznek javítások hamarosan. Egyenlőre azt írták a Blizzardtól hogy anyagot gyűjtenek a most forgó GSL csoportkörökből és a WC-s selejtezőkből a pontos megoldás kidolgozásához.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
hash99
üzenetére
Lehet nem számít a véleményem, mert nem vagyok versenyző,
de szerintem meg pont, hogy a Terran az OP, azért egy MMM siege tankokkal odaszab rendesen már az elején. Ja én csak terrannal nyomom, a többivel még annyira se megy.Másrészt a Blizzard elég sokat foglalkozik a balanszolással, szóval én nem aggódok miatta. Abban viszont egyetértek, hogy vissza kéne hozni a BW-t, úgy ahogy van, az összes unittal. Persze ok, az is más játék, a max 12 unitos egységgel stb.
-
trialboj
őstag
Úgy tűnik itt senki nem tolja tossal

-
jokeph
nagyúr
válasz
Formaster
üzenetére
Hát az valami de csodás volt.

Ha tudatba volt, tettél le 1 spore-t, ha nem cida. Ha nem tudtad a spore-t megvédeni pl. 2-4 zealot-tól, akkor nagyon szivás.

Én a blizzard helyében vissza állitanám a BroodWar-ban megszokott struktúrát, azaz a zerglin mellett a fejlsztés nélküli hidra is alapegység legyen ismét, Lair csak a fejlesztéséhez kelljen.
Mindjárt hullana a sok Void láma, phoenix is menne a levesbe.

Nagyon negativ, hogy csak a zergnek nincs anti-air alapegysége.

-
Formaster
addikt
válasz
trialboj
üzenetére
Ugyanúgy van statikus védelem, mint a másik 2 fajnak, de kapott mellé még shield batteryt is. MC előtt is volt élet és utána is van, sőt a másik két fajnak sosem volt core-ja. Hidd el ugyanolyan idegesítő zergként egy 3:30-as proxy oracle-t benyalni, mint tossként, de nem beszéltem még se a phoenix harassról se a 4:00 percnél droppolt proxy Dark Templarról. Így is van 1-2 unit a toss kezébe, amit zergel még a profik is megszenvednek pl mass Carrier+Tempest+High Templar. A zerg fajból konkrétan hiányzik vagy 3 unit, mégis valahogy meg lehet oldani.
-
trialboj
őstag
válasz
Formaster
üzenetére
és ha droppolnak, v oracle muta támadja a workereket? Mindenhova állítsak egységeket? Az óriaási veszteség a fő csapatnak, amit semmivel nem kárpótoltak... valamelyik egység kapott némi extrát? nagyobb sebzést stb?
Nem értem hogy jött egy ekkora váltás, eddig sem a protoss volt a legjobb, és most meg főleg. Mikor történt ez az update? Lowko nem elemezte kicsit?
-
trialboj
őstag
Üdv,
Kihagytam elég sokat, talán 1 évet is a lényeg hogy most kicsit visszatértem játszani, és elég sokkoló hogy nincs Mshipcore többé.
Toss vagyok, de nem tudom akkor most mi van, disruptort is kinyírták eléggé, mit kapott a toss cserébe? Semmit, így járt?
Nincs valami videó ahol bemutatja hogy kb mi a helyzet most ezzel, hogy védekezünk okosan? Recall össze vissza?
Eléggé csalódás, mert szerettem a coreal taktikázni, minden pylonnak pillanatok alat tökélesete védekező pozíciót találni stb.
-
-
Detektor
tag
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, segítséget. Sikerült megcsinálni.
360TS-t, másnéven 360 Total Security vírusírtót használtam idáig a gépemen. Említette valaki, a szofver/vírus hibát, így támadt egy ötletem, mi van, ha a vírusírtó blokkolja egyszerűen a Starcraft2-őt? Letöröltem ezt a vírusírtót, felraktam rá a Nod32-őt. Elindítottam ismét a játékot és mostmár működik, nem gondoltam volna, hogy ez miatt nem fut rendesen. Thanks! -
Detektor
tag
Tegnap újra telepítettem a Starcraft 2-őt, sajnos nem oldotta meg a problémát a telepítés. Egyenlőre próbálkozom,
hátha valahogy sikerül helyrehozni.
Addig rendben van a dolog, hogy bejön a Főmenü, bár néha már az is elég lassan, de elindul a program. Én tulajdonképpen csak a gép elleni csatát szeretném játszani. Bemegyek a Custom menü, Melee almenü részbe és nem akarja beadni a térképeket, várni kell elég sok időt és aztán bead egy-pár térképet. Rákattintok a térképre, majd a Create Lobby gombra.Kiírja a program, hogy Entering Lobby és aztán itt vége, villog az entering lobby felirat és nem ugrik tovább az egész, mint egy végtelen ciklusban.
Van egy másik menü is amit kipróbáltam, a Versus menüben kiválasztom az A.I. almenüt és 2 indításból egyszer megcsinálja azt, hogy a panel, amiben választani lehetne, teljesen üres.Elnézést a sok írkálásért, csak tényleg nem tudom mitől lehet ez. Lehet az internet beállítással van gond, vagy lehet, hogy a blizzard-os account-ommal van valami.
-
Detektor
tag
Az az egyik bajom, hogy volt a számlán 8500 FT, vettem az Itunes-on egy számot 250Ft-ért és visszaküldte sms-ben a rendszer, hogy egyenlegem 806 Ft??? (mastercard)
De ez előtt a tranzakció előtt vettem a Blizzardnál a Starcraft Remastered változatot, ami olyan 15euró volt kb.
és e végett gyanakodok a blizzard-ra, de lehet, hogy valami az iTunes-al van akkor, nem tudom tényleg már.
A starcarft 2 -nek pedig működnie kellene mert ugyanezen a gépen már játszottam vele annak idején és akkor rendben volt a dolog, ami most más az az operációs rendszer: Windows 8.1.
De mitől áll le az internet a gépemen, mikor elindítom az SC2-őt?
Utána újraindítom a Windows-t, a net megint jó, semmi baja nincs... -
Formaster
addikt
válasz
Detektor
üzenetére
Teljes tévedésben vagy, közel 10 éve SC-zem és semmi ehhez hasonlót nem tapasztaltam, sőt a Blizzard cuccok olyan szinten biztonságban vannak, hogy ha nem azzal az IP-vel mész fel, amivel szoktál, már tiltják is az accountodat, vagy email megerősítést kérnek.
A banki adataid sebezhetőségének semmi köze a blizzardhoz. Először is ha leemeltek pénzt, jó lenne tisztázni, hogy számláról, vagy kártyáról. Ha számláról, akkor a bankod biztonsági rendszerének a hibája, ha a kártyádról, akkor pedig benyaltál egy trójait és a saját rendszeredben kellene keresni a biztonsági rést. Először is nem egy full bug-os 8.1-et kéne használni tele biztonsági réssel és kellene rá normális vírusírtó+anti malware software. Azt meg megint csak nem tudjuk, hogy hol-milyen felületen adtad ki a hitelkártyád adataid. Harmadrészt jobb helyeken a netes kártyákhoz is hozzá rendelhetők hitelesítő applikációk, amik minden felhasználásnál megerősítést kérnek egy eszközön.
Továbbá a kivonatokból látható ki mire emelt le, ezzel rendőrségi feljelentést is tudsz tenni, illetve átnézném a dolgokat nem-e véletlen csak az éves kártyadíjat emelte le a bank.

-
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Detektor
üzenetére
Azért jó lenne tudni, hogy milyen szoftverkörnyezetben futtatod a sc2-t. Milyen Windows, és amúgy frissítve van? Vírusirtó van telepítve?
Az, hogy a bankszámládat meghackelték (?) nem hinném, hogy a blizzard hibája. Mert akkor valószínűleg mások bankszámlája is veszélyben van. Mi történt pontosan?
-
Detektor
tag
Na, úgy néz ki, a bankszámlát is meghack-elte valaki, úgyhogy ez a Starcraft2 rossz omen volt, azt hiszem
többet én fel nem megyek semmilyen Blizzard cuccra, hát ennyi volt, király.
Az mindenesetre a magáért beszél, hogy mikor elindítom a Starcraft2-őt csontra kifagy az internet.
Lehet nem innen szipkáztak le a pénzt, azt pontosan nem tudni, honnan, de nekem nagyon gyanus ez az egész, úgyhogy csináltathatok új bankszámlát, de jó. Az a mákom, hogy már nem sok pénz volt fent szerencsére.De, azt egyszerűen tényleg nem értem, hogy Offline miért nem működik?? Szóval offline sem jó..hihetetlen.
Szerintem nem ajánlatos felmenni online rá, csak egy jó tanács.Az egészet szétpatch-elték.
-
Detektor
tag
Sziasztok!
Nálatok működik a Starcraft2 játék online?
Mert én tegnap előtt installáltam fel, gondoltam újra el kezdek vele játszani, de
egyszerűen valami nagyon nincs rendben. A játék ugyan elindul, de itt vége is mindennek, semmit nem
lehet benne csinálni, főleg a Custom--->Meele menübe belépve, egy darab térképet sem ad be az első indításnál. A második indítás után már van 1-2 térkép benne, rákattintottam, hogy elindítsak egy lobby-t, de semmit sem csinál, csak kiírja, hogy starting lobby és még ebből kilépni sem tudok, csak ha kijelentkezek.
Az Arcade játékmódokat sem adja be, csak üresen világít a töltést szimbolizáló ikon.
Megpróbáltam Offline is elindítani, akkor sem ad be egyetlen egy darab map-ot sem.Nem tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a baj?
A Starcraft remastered az elindul és tökéletesen fut a gépen.A másik észrevételem, hogy mikor kilépek a Starcraft2-ből, egy kis időre 1-2 percre behal az internetem is. Vagy éppen akadozik, de csak a starcraft2 elindítása után van ez. Mitől lehet?
Olyan mintha kivették volna az AI elleni skirmish csatákat, gép elleni harcot belőle...az újabb patchekkel.
Nekem ez régen működött. Vagy lehet, hogy nem csipázza a Windows 8.1-es-t, régen Win 7 alatt toltam. -
kovsol
titán
itt mit jelent a második, hogy "achievment hunt event stream"?
-
TBT
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
-
MegalodonS
őstag
Ti is kaptatok,ajandekba Fenix-et??

-
kisfer
aktív tag
Sziasztok.
Nem tudjátok nem lesz több mission pack mint a Nova, úgy volt hogy lesz még több,de nem nagyon érkeznek?
-
StradicHD
tag
valaki szokott 4v4 ezni?vagy 3v3?diamond tier 2 vagyok teamban
-
kovsol
titán
válasz
MegalodonS
üzenetére
Valóban. Most már a menüben állítható melyik konzolt akarom használni.
-
kovsol
titán
válasz
MegalodonS
üzenetére
SC Remasteredben azt se tudom hol lehetne beállítani. Felmentem online is vele hátha akkor adja meg, de nem.
-
StradicHD
tag
van ranked szoba a játékban?
-
StradicHD
tag
gyertek hun-1 szobába a játékon belűl ott vannak a magyarok
így kell belépniezt a jelet kell be írni / utána joinra kattintás és a szoba neve
-
kovsol
titán
Az évfordulós rewardokat van aki megkapta ma már? Overwatchos skint azt azonnal megadta, hogy belgoltam, SC és SC2 még nem.
-
StradicHD
tag
ha csak a játék megy és semmi más akkor semmilyen körülmények között nem akad soha 4v4 be se max grafikán 1600x900-ba de ha elinditok egy youtubot vagy egy internet tévét akkor az azt eredményezi hogy hihetetlen lassan tölti be a pályát gyakorlatilag katasztrofa.és a játék kb 10 másodpercenként vagy félpercenként be akad 1 tized másodpercre
gondolom ez a ram hiánya ezek szerint
-
StradicHD
tag
válasz
kovsol
üzenetére
ssd-t nem vennék szivesen mert ami volt azt is azért adtam el hogy legyen pénz jobb procira és megint ez lenne a sorsa az uj ssd-nek is de rammot mindenképp veszek
konkrétan az a gond hogyha ajátékon kívül megvan nyitva valami mint a youtube akkor olyan lassan tölti be a 4v4-et vagy 1v1-et teljesen midnegy mit hogy már volt hogy szová tették hogy csináljak vele valamit
-
kovsol
titán
válasz
StradicHD
üzenetére
Én még netflixezek is játék közben sokszor, és semmi gond. Két monitorral tolom. Nekem mondjuk jóval erősebb a gépem. +4GB -t ramra érdemes lenne beruháznod és akkor nem lenne gond véleményem szerint nálad se.
Első körben RAM -t vennék, és utána SSD -t ha még lesz rá keret.
Ram hiába van még szabad, a rendszer valószínűleg már lapozófájlt javában írja ami miatt lehet a lassulás. -
Formaster
addikt
válasz
StradicHD
üzenetére
Szoktam, de ezt 4 giga mellett felejtsd el. Ehhez 8 giga kéne. Azért nem használ többet, mert azt a 2-300 megabájtot fenntartja a létfontosságú folyamatokra. Egy SSD csak jó lehet, de azt a ramot is sürgősen bővíteni kellene.
Esetleg megpróbálhatod a virtuális memóriát növelni átmenetileg.
-
StradicHD
tag
valaki probált már starcraft2 közben a háttérben youtube videót halgatni?
mert nekem belassul a játék olyankor és lassan tölt be
ez természetes dolog?vagy kevés a ram vagy ssd kéne?4 gigából 3.7 gigát használ a gép játék és youtubozás közbe
és sata 3 merevlemezem van 7200rpm,gt 1030,i3 7100 cpu
ha csak a játékot futtatom akkor nincs probléma
jó lenne közbe halgatni a tévét interneten keresztül (digi online) -
Apollyon
Korrektor
"20 éves a StarCraft"
Ki (nem) érzi magát öregnek?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TBT
addikt
20 éves a StarCraft - évfordulós esemény
Az esemény ideje alatt az alábbiakat szerezhetjük meg a különböző Blizzard játékokban:
StarCraft Remastered: StarCraft 20. évfordulós kezelőfelület skin
StarCraft II: StarCraft 20. évfordulós kezelőfelület skinek és portrék
Diablo III: Dominion’s Revenge Pet (Battlecruiser témájú pet)
Overwatch: Sarah Kerrigan Ghost skin Widowmaker számára
World of Warcraft: Szalutálás animáció
Heroes of the Storm: StarCraft 20. évfordulós portrék
Hearthstone: StarCraft témájú Tavern Brawl és 3 Kobolds & Catacombs kártyacsomag -
Formaster
addikt
Terv szerint ma is lesz stream 8 órai kezdettel.

-
Formaster
addikt
válasz
santhab00
üzenetére
Kb másfél óra
Ebben a szezonban sem sokat 1v1-eztem, ez a statom ebben a szezonban.Ez meg az egész LotV statom.
Általában team gamelek, de most vissza akarok szokni 1v1-be.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 Pro 256GB Új akku 12hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De tecső videók alapján hatásos.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Core al nagyon hawai volt, most meg izzadok mikor droppolnak mikor támadni akarok. és pont warpoltam mindet stb.

), ezekből egy tüzel földre