Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
ave.
vegyel fel nyugodtan, alairasomban is ott vannak a do'gok.van ket ts is amire felszoktunk menni, ha game van, vagy skype.
En nem vittem vegig a kampanyokat (4000x multi jatekom van), es csak akkor foglalkozok azzal, mikor nincs net, vagy a battle szerverekkel van valami.
terrant ugy ahogy megtanulhatod vele (meg toss-tis kicsit), bar csomo egyseg, epulet nem fedi egymast a ket stilusban...meg ugye a gep elleni jatek pont annyiban hasonlit ebben, mint pl az fps-ben. Ha fejlodni akarsz, akkor van valami challenge amit megeri megcsinalni, vagy youtubon megnezni, hogy kell...amugy multi-multi-multi.
Velem is megesett az elejen, hogy azert kaptam ki, mert a tarsam kilepett, es ugyan nullaztam a masik kettot, zergel meg dolgozot sem tudtam csinalni...szorakoztatobb a multi, es a rendszer ugy is besorol majd, es fejlodhetsz...
Új hozzászólás Aktív témák

- Call of Duty: Warzone
- BMW topik
- Elektromos autók - motorok
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Samsung A17 mobiltelefon
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest