- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
válasz
KINKY_007 #31298 üzenetére
Igen, de most nem GM, ezen pörög BBQ
Amúgy maga az APM nem ér sokat, de Breach-nél tényleg jól látszik, hogy gyorsan és pontosan tudja kezelni az egységeit, makrózás, és építkezéssel együtt is.
A változatos taktikákat én is nagyon szeretem Breach-ben, és sokkal többre tartom, hogy próbál újat kihozni, valami egyedivel győzni, mint egy koreai BO tökéletes koppintásával.
Pl Breach vs Yashok-on amikor raventől kezdve minden egységgel tolta egyszerre, na azt csináld utánaAmúgy ezen a White-Ra meccsen is... ha nem birtokolja a tornyot, és nem veszi észre, hogy a korábban derítő probe mennyivel később jött visszafelé, akkor lehet proxy void beveri, ami mennyive minőségibb játék lett volna, mi?
A másik, hogy a banshevel ugy harassolt, hogy stalkerek is voltak ott, mégis kiszedett úgy 3 sentry-t, hogy nem bukta a bansheket, sot mégegyszer harassolt másik oldalon, közben folyamatosan lenn volt a pénze, és építette a megfelelő épületeket, és fejlesztett, mint a veszedelem. Szépen fókuszolta a megfelelő egységeit a protossnak, érdekes seregkopozícióval támadott, és WhiteRa hirtelen nem is tudta melyik egység a kulcs szereplő, melyiket kéne fókuszolnia. Na de nem emiatt az egy meccs miatt tartom én nagyra Breachet, de ez is szép játék volt tőle. Azt mondjuk elfogadom, hogy neked nem tetszett, de ettől még ne degradáld le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- Renault, Dacia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest