-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lanny
aktív tag
Groundra nem járkálok de ha space-re van flotás buff, akkor lefogadom, hogy a ground verzióját láthattad rajta. Ha mégse, akkor nemtom.
-
Raulblanco07
aktív tag
Ha újat csinálsz, akkor feltűnik, 10.000.-nél megáll tényleg és nem ad többet.
Ez mondjuk akkor szívás, ha sok alt karid van, nekem pl a kdf meg roma karikkal a kevés hajók miatt ilyenkor nem léphetek be újra ahhoz a karakterhez már aznap.
Ha elérted a 10k-t, onnantól ha a küldi elkészül, simán nem lesz a reward között kampány xp, így hiába esetleg nem adod le, ha megvárod míg letelik a cd, akkor adva le sem kapsz már érte, mert mikor elkészült nem járt érte. Szóval ha belépnék, akkor elkészülnének és nem adnának xp-t már, de nincs annyi hajóm azokon hogy újra elindítsam velük holnapra a 8 küldit, kb pont az a 25-30 hajóm van kdf és roma karin ami a napi 8hoz kell, feddel nincs gond, ott egy új friss karinak ha kiveszek mindent akkor van 80db, azokkal megy is folyamatosan minden amikor belépek. -
Plata
félisten
Ilyen nekem is volt mirroron,sőt viccesebb is,tegnap tarantulával végeztem mirrorral épp mikor megkaptam volna ajutalmat dc,szentségeltem kurva nagyot hogy buktam a napi cumót,de visszamentem gyorsan és ideadta a jutalom ládát,de ahogy átvettem újra indította mirrort nekem is.
A vulkáni temporal hajós karim,a kis kedvencem,meg második nap duplán kapott mirror jutalmat,vagyis 2 tokent kapott,így ő már egy nappal előbb jár. -
Plata
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest