-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Szerintem kb szó szerint azt írják, hogy ezt az 1 csomagot lehet kivenni 21 és 26 között, úgyhogy én nem számítok másra.
Persze lehet, hogy ettől függetlenül lesz egy másik GA az anniversary event előtt.A másik dolog egy vicc. Nem lepődnék meg azon, ha a játékok ugyanazon a megaszerver clusteren futnának és használnának közös komponenseket, de hogy egy QoL feature hogyan lehet közös a kettő között azt nem tudom.
-
Nagus
senior tag
-
Efanatica
tag
Én használnék sok mindent csak nagyon el vannak szállva az árak ebben a game-ben sajnos. Opciód meg nincs arra hogy sok EC-t farmolgass sajnos. Marketen meg esélytelen hogy valamit is vegyen az ember. De ez csak az én véleményem mert nem olyan mélyen foglalkozok vele. Megszereztem azt a trait-et is ami random ad matit vagy EC-t ahogy csinálod a mapokat és pusztítod az enemyket de olyan sokat nem ad hogy meg is érje. Hacsak nincs mellé valami bug de kétlem hogy lenne.
-
Efanatica
tag
az igen. Bár nem tudom van e értelme amúgy mert nem nagyon látom azokat a dolgokat használni senkin ami eventes tor-be van benn. Viszont az ami volt melee fegyver az nem rossz csak gondolom nehéz lenne buildelni mellé mert nem fizikai dmg-e van. ....
A másik dolog amúgy vannak indítva dolgok fleetbe de én casual szinten vagyok a jatékba és sok mindent nem tudok berakni a projectekbe. Sokszor nem is mennek. Meg kb minden karim más fleetbe van sajna. Egy normálisat meg nehéz találni szerintem. Segítséget meg úgy game-ben nem nagyon szoktam kérni csak kamillázok másnak mennyi sebzése van. Illetve hogy ki mennyi dilitiumon ücsörög nekem meg nincsen. Ez van. Ha értenék annyira hozzá nem az lenne hogy kék doffal lennék tele meg lenne sok hajó admiralitás mellé hogy csak azt nyomjam ami adja a dilitium boostot. De még a Doff-os dolgok se lv-4en vannak nekem. Csak nem értek annyira hozzá és amim van mindíg egy kariba fordítom bele hogy legyen egy hajója amit lehet hazsnálni .Ezért igyekszem több karin a cuccaim maxolni. Viszont csak azt amire én hiszem hogy jó is. Valószínűleg nem olyan erős egyik összeállításom se hogy nagy elit mapokat farmolgassak. -
Efanatica
tag
na 9 karim van most néztem meg de abba van ami klingon oldalon van és még nem lv 65ös csak 20 körüli. Amúgy nem fontos elküldeni mert nem is tudom a breen hajós breen cuccos karimnak mit vegyek még ki. Hozzá teszem 4 breen haó van meg ami T6-os asszem.
Amúgy ez a fő karim Kagura@efanatica.Itt meg az a téli event cuccos karim plusz egy kis mati amim van nekem most.
-
Efanatica
tag
pedig ez azért van pont. Régebben nem értettem miért nem tudom minden karival gyorsan elküldeni az embereim küldikre. Azóta be van állítva mindenkinek nekem.Igaz nekem csak 8 karim van kb mert a többi már zenből lenne extra slotra.Sajna ennyim lehet csak. Azért nézz majd rá
-
Efanatica
tag
én most azon gondolkozok az éves dobozbol mit vegyek ki meg azt is hogy meiyl karimra mert lenne több opció ami érdekelne. illetve ha lesz valamikor lobi leárazás akkor 3 hajót tudnék kivenni csak nem tudom ott is mi lenne hasznosabb vagy 2 hajó 1 fegvyer szett esetleg nem tudom még
-
Efanatica
tag
Nos az Elit hagar pet 38K dil durván és 100K fleet kredit. Nem a dilitium a sok azt nehezen elő teremtem hanem a 100K fleet kredit a sok. Főleg hogy más más hajókra is ki kellene venni kipróbálni a hajóimat normáisabb petekkel. Főleg ha lesz egy Romulanom még amivel hangározni akarok akkor pláne. Én nem értem egyeseknek hogy van olyan sok mindenből nem csak fllet kredit hanem dilitium meg Ec is. Alig csurran cseppen valami nálam.
-
Efanatica
tag
-
Efanatica
tag
Én neki szeretnék egy hangar pet-et de mivel phaser a weapon ahhoz passzoló petet szeretnék ennyi az egészen. Nem olyan hatalmas build mert nem igazán értek hozzá de ez csak funból készült de eléggé tetszik.
Egyébként
Fő KarimFed EPG lenne
Kezdő karim 2 hajóval ( Commandos a kedvencem csak nem olyan erős szerintem )
Illetve egy reman EPG (megjegyzem valamiért jobbnak érzem mint a másikat)
----
Egyébként a Romulan járgányokba van több ami úgy tetszik és utána a Jem'hadar-ban.
Jem'Hadar Vanguard Support Carrier ---- ezt venném ki mert iszonyat jól néz ki már ha meglesz az éves juti de akkor is maradna még 1 token
Ra'nodaire Support Carrier Warbird ----- ez megvan de valami hanar petes buildet el tudnék neki képzeni -
L3zl13
nagyúr
Nekem meg olyat csinált tegnap, hogy egy karival letoltam az eventet, aztán endeavor-öztem másik karival. Mielőtt kiléptem volna a játékból, gondoltam ránézek még egyszer az eventre, hogy áll. Nem mutatta, hogy kész lenne a napi, sem a cooldownt, letoltam mégegyszer, de nem adott progresst és továbbra sem jelezte a CD-t.
Sajnos az első karinál nem figyeltem, hogy megkaptam-e a napi progresst, úgyhogy most nem tudom, csak a kijelzés bugos, vagy az egész event. -
Efanatica
tag
őszintén nem terveztem egyik járgánytse kivenni sőt a jem'hadar megvan a fő karimon. A hangar petcsak azért kéne mert az új karim amit ilyen tesztnek kezdtem el mert engi kari kezd megtetszeni de mivel protostar phaser van rajtas én szeretnék phaser dmg hanart mellé.
Egyébként meg annyira össze visszaának érzem az acco-om hogy jó lenne egyszer valami olyannal átnézni aki jobban érti a dolgokat. -
Efanatica
tag
Nos ha erre gondolsz talán megvan ha a másiké beadja. Most ez egy olyan kari aki ugyan úgy temporalos csak szerettem volna egy engi karit. Viszont nem tudom neki megadja e mert a space trait sincs meg neki és saját magának ki kell szednem sajna. Viszont nagyon sok idő lesz ezeket megcsinálni pedig még a deltás és a gammás is ot van ami nincs csinálva meg egy klingonom is van ilyen eventbe kezdve
----
Temporal és Delta kész (1-1 karival mivel elvileg klingon delta is kéne XD )
Gammásba random Tfo 100, 5 rapu tier 5-re, Rank 4 Doff cuccos 6 féle
Klingonos meg el sincs kedzve még XD -
Efanatica
tag
nos én infinity-t szoktam nyitni ha összejön 1 kulcsnak az ára így van félretéve az a kevés 400 lobi kristályom már. Szóval nekem nem nagyon van Ec-m se dilitiumom. Csak gondoltam ez a 500 amit adnak és eladnék egy hajót talán jó alap lenne megpróbálni kereskedni. Csak hát nem nagyon értek én a doffok meg boffok dolgaihoz. Azt értem ezek a jem'hadar-ok mit csinálnak csak nem igazán tudok jobbakat szerezni amit ad a game ami alapon is jó és nem zenes mondjuk. A doff meg még nehezebb része a game-nek szerintem mert se nagyon emberem se nagyon olyan ami jónak mondható pedig sokat adnak egy hajó mellé.
-
L3zl13
nagyúr
Elég szánalmas ez a "mega sale".
A T7-et meg már 5 éve is pletykálták cseten.
A 2 T6 kupon az éves eventen már 3 éve így megy, szóval nem igazán látom hogy most nagyon megugrott volna T6 hajó osztogatás.
Az 500 lobi a mostani eventen tényleg extra, de nem tudom abból mennyire lehet következtetést levonni. -
Efanatica
tag
igazán nagy vonalakban elvagyok a játéklban de nagyon csak casual szinten. Hiába van a fő karimon majdnem minden epic szinten de az advanced-en is könnyen leszednek sajna. ha ezt a hahjó buildelést jobbaqn megérteném kevesebb bajom lenne az biztos. meg van egy pár akár eventes hajó amivel szívesen játszanék de milyen karival meg milyen felszereléssel ugye XD
-
Efanatica
tag
az lehet de nekem valami normális elmagyarázás kéne casual ként hogyan csináljam a dolgokat hogy valamelyet én is élvezzem a játékot. Ne csak azt lássam hogy más megint mennyire over power az új cuccok miatt. ezért kéne valahogy ellátnom magam EC-vel mert vannak olyan dolgok amik casual ként nem lesznek megszerezhetőek sajnos. Én pedig jobban szeretem a földi harcokat csak oda sajnos nem olyan sűrűn hív be a random TFO. Az én pár darab karakterem pedig rendbe kéne valahogy rakni. Még azt se tudom hogy melyik Breen hajót lenne érdemes engi karival használni
-
-
Efanatica
tag
azokat én magaim is könyebbnek vélem és valahogy talán egyszerűbb egy karit összerakni mint a hajókat. szoktam menni földit de nagyon nehezen hív be pedig az 5 karimból 3-al simán lehetne menni elitezni néha.Bug junt valóban nem olyan vészes oda pl a saját féle since-el szeretek is menni meg a fő karimmal ami tactical. egyedül a gond azzal van hogy nehezen hív be valamire is
-
Efanatica
tag
hát te jó Isten mennyi mindened van én meg csak ilyen kis casual játékosként játszok és nagyon sok dolgot nem tudok így is. az is meglepett hogy az a 4 map olyan amin lehet cuccot farmolni. nekem kb semmim sincs. azt a hülye tour the duty vagy mi küldit akartam csinálni de sajnos nincs elég speed-em hozzá az meg 1 mill ec / kari lenne naponta. igaz van kb csak 5 karim de valahogy jó lenne a nagyot még jobban erősíteni de így olyan kilátástalan mindíg. jön valmai új pakk új kieg új boc hajó és traitek én meg valami ezer éves dolgokkat használok. Kicsit unfair a game sok helyen.
az hogy miért nem craftolok konzot szerintem nincs rá matim és nem tudom mit kéne.egy időben azt próbáltam csinálni ami spec-et ad a boffoknak . tudod miracle, pilot meg a többi ami van. Legalább a fő karim már minden specet kiszedett és minden repuja maxolt.de a doff cuccal se haladok sajna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged