- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
Efanatica #23071 üzenetére
Félre érted,ez ingyenes vanity shield.
Összesen 300 repus markba kerül.
Ha eléred t6 reput akkor 300 markért megveheted az összes repu vanity shieldjét,nekem ennél a karinál van olyan 40-50 ezer repus mark.
Dyson sztori közben csináltam a hajóról egy képet mert viccesen néz ki.
-
Plata
félisten
válasz
Efanatica #23060 üzenetére
Hangár.
First Contact DayIt's time to once again celebrate our first step into the stars. Happy First Contact Day!
By Fero April 07, 2025, 08:00 AM
Happy First Contact Day, Captains! Star Trek Online is pleased to once again invite you to join us for the First Contact Day Celebration starting on PC and Console on April 8th at 8am PT and continuing until April 29th at 12pm PT.
Join the festivities by competing with four other players to build and launch your very own Phoenix Rocket, travelling back to April 4th, 2063 to thwart the Borg’s efforts to prevent the historic event, or participating in a recreation of the Synth attack on Mars! Once per day, any activity will grant Daily Progress toward the Grand Prize – the Hangar Pets - Federation Mission Scout Ship!
Keep reading to reveal what activities and prizes await those who join us to celebrate “First Contact Day.”Manufacturing Dissent
Synth Wave returns! The Synths working on Mars have rebelled! Fight in orbit above the red planet, working with a team of fellow Captains to do as much good as possible before you are overrun in the Synth Wave TFO. The fate of Utopia Planitia hung in the balance, perhaps your insight will help us tip the scales if we are tested again someday.Visit Historical Bozeman!
The Borg continue their implacable advance, only this time the battlefield is across time, not space. Temporal abnormalities have prompted Daniels to slap together an away team to go back to mid-21st century Earth where the Borg have altered the timeline to ensure that they succeed in their previously-foiled plan to stop First Contact between Earth and Vulcan.
Team up with Seven-of-Nine and discover what the Borg have done to alter the timeline, and then do everything you can to correct it. Just make sure not to do more damage to the timelines than the Borg already have.Modelling Rocketry
Alternatively, if battling robot-zombies isn’t your cup of Earl Grey, you can participate in the good ‘ole Phoenix Rocket Launch competition. We hope you enjoy the friendly rivalry as you scramble to gather parts and assemble the best rocket under the watchful eye of enormous marble Dr. Cochrane himself.
Completing any of these participating activities once per day, per account, will earn you a First Contact Day Badge Box. Opening this box will grant players the opportunity to choose between 17 Comm Badges as account-wide unlocks. Once unlocked, these immediately become accessible from any Tailor for any Federation character on your entire account.
Daily Progress is also earned once per day, per account, for the first completion of either participating activity. Keep earning Progress to earn your way toward the completion of the First Contact Day Event. Upon reaching 14 days of Progress, you will become eligible to claim the Grand Prize! This includes the following items:
Hangar Pets - Federation Mission Scout ShipKeep reading for more details on this reward!First Contact Day Bundle – contains all of the following:1x Captain Specialization Point (cannot reclaim)25,000 Dilithium Ore (cannot reclaim)“Launch Toy Rocket” Social Device (Account Unlock)Holo-Emitter – Phoenix Shuttle (Account Unlock)
Hangar Pets - Federation Mission Scout Ship
This package contains training manuals for bridge officers and hangar pets that feature the single-pilot starship developed by Starfleet during the late 24th century.
Each Mission Scout Ship Bridge Officer Training Manual contains the necessary instructions to allow one Bridge Officer to make use of an entirely new ability in Space Combat. Opening this package will reward you with three Training Manuals of different ranks. After obtaining these Training Manuals, you may choose to add the associated skill to a Bridge Officer of your choice by visiting their Skills Tab.
The ability module you obtain will be the following:
Federation Mission Scout ShipSingle Target Damage and DebuffDeploy Federation Mission Scout Ships that damage and debuff its targets.This package also contains the Elite Federation Misson Scout Ships Hangar Pets.Hangar Pets
Elite Federation Mission Scout Ships Equipment and Abilities:
360-degree Phaser Beam Arrays x2360-degree Photon TorpedoesTractor Beam IIIAceton Beam IIFaster than standard Runabouts.
Launch Toy Rocket
Celebrate the historic launch of the Phoenix year round with this special device! Upon activation, it places a model of the Phoenix in front of you, which quickly launches in the sky.Holo Emitter - Phoenix Shuttle
A special Holo-emitter for your shuttles and fighters that will make your ship look like the Phoenix. This device has an unlimited duration, unlike those provided by the Ferengi.
Bonus Dilithium Rewards
Earning the Grand Prize from this event for every character on your account is as simple as participating in any of the eligible activities over the course of its run. But remember that completing the 14-day requirement isn’t necessarily the end of the rewards you can earn! Additional Daily Progress also grants you scaling Dilithium Ore bonus rewards, after you have claimed the Grand Prize. You'll receive 8,000 Dilithium Ore for each bonus completion.
Buyout
Players unable to find the time to complete the Event, or interested in rushing to complete their progress, will have the opportunity to purchase the remainder of their Daily Progress using Zen at any time. The initial pricing for this Event’s buyout will be 2000 Zen, but like all other recent buyouts, the price any player pays will be discounted based on the amount of Daily Progress you have already accrued.
----------
We celebrate what we have, remember what we lost, and prepare for change to come. Wonder and challenge come in equal measure when the old order passes into the new. It begins with First Contact. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #23022 üzenetére
Végül is ez egy F2P mmo,nincs előfizetés.
Valamiből meg kell élniük.
Ha lenne havi előfizetés és a seasonokat meg kellene venni 10-20 ezerért játszanál vele?
Ott van a WoW,havi díjas,a kiegészítő 20 ezerbe kerül minimum,ott mostmár azt találták ki hogy nem egy nagy kieget adnak ki,hanem szétszedik három darabba és három kis kieget adnak ki 60+ ezerért és havi 13 euró a havidíj.
Igazából az új kieg olyan ötlettelen silány és béna hogy az vicc.
Na és pici röhejes zónákat kaptunk.
Szerintem neked is úgy kellene játszanod hogy minden karaktered egy flottában van,céltudatosan és hatékonyabban.
Na persze a klingon és fed karik nem lehetnének egy flottában,még,de érted mire gondolok.
Normális flotta bónuszai sokat könnyítenek a játékon,aktív dili bónusz sokat segít. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #23020 üzenetére
Szerintem az lenne a tisztességes ha minden régi vackot be tennének főnixbe.
A zen dolgot megértem hogy miért ilyen drága,mindig is drága volt.
Mikor kezdtem a játékot akkor is drága volt,na és akkor még az első cég tolta,a store-ban minden 25%-al olcsóbb volt,kb 2012 nyarán lett át variálva store,mindennek megemelték az árát.
Aztán jött a season ami hozta a flotta bázisokat,a flotta bázisok építésébe többszáz millió dilithium kellett.
Minden flottának saját bázis kellet,minden elcseszett idiótának saját flotta.
Soksok milliárd dilithium kellett,fogalmam sincs hány ezer milliárd dilithium égett el pillanatok alatt.
A gazdag játékosok lusták voltak farmolni és megvették zenért,de egyre több kellett így a zen egyre olcsóbb és olcsóbb lett,mert mindenki meg akart szabadulni zentől hogy dilije legyen.
2013 karácsonyakor már 1 zen 88 dili volt.
Most 1 zen 500 dili.
Kevesen adnak el zent iszonyú sokan farmolják és nagyüzemben.
Én naponta egyszer admiraltyzok 50 karival,van annyi zenem ami már majdnem elég.
Van aki naponta vagy tízszer ugyan ennyivel és több accountal.
Ha nekem lusta módban van 6 számjegyű zenem,akkor tippelj nekik mennyi jön össze,igaz ők el is költik és ec-t csinálnak belőle. Vagy elköltik és valós pénzért kereskednek.
Addig amíg a játékba nem jön be egy újabb hatalmas dilithium süllyesztő a zen nem lesz olcsóbb.
Ha megnézed az exen sokszor 10 millió feletti zenre van feltéve ajánlat.
A vanity shieldek miatt ez lement egész 7 milla környékére.
Amikor aktívan ment a flotta bázis építés,kb fordítva volt. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #23017 üzenetére
Figyelj,nagyon sokszor elite randomban sem kell sok mindent csinálni,ma is kifogtam egy olyna csapatot amiben volt három 500k feletti dps-es játékos.
Volt vagy másfélperc az egész.
Ha harc helyett piálok egy bokorban azt sem veszik észre.
Egyébként a régi eventes dolgokból egyre többet tesznek be főnix store-ba.
Bár sajnos sok a Mudd marketba került,ami ugye fizetős.
És bizony pofátlan sokat kérnek az egyes eventes cuccokért.
Ingyenes hajóért is kérnek 17 ezer zent,ami azért húzós. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #23008 üzenetére
Nagyon sok konzol van eventes.
Egyébként észrevettem véletlen egy furcsaságot.
Fed klingon karinak már lehet ruhának berakni nyári eventes bikinit.
Vagy ez csak valami véletlen bug ami a sci karimnál előfordult.
Fel akartam tenni a flotta zászlót az egyenruhájára erre ott van a rizsa bikini mint felő. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22988 üzenetére
A repus task force konzol is fézeres.
Vegyél egy approach agony konzolt,lock boxos.
Régebben exen olcsó volt 2-3 misi,most nem tudom mennyi.
Vedd le a Domino konzolt eventes Bajor hajóról.
Priors world konzol eventről.
Háát volna még pár ötletem de azok zenes hajók tényleg.
Akár melyik is jut eszembe az mind zenes vagy rosszabb.
Ominous device lenne kicseszett jó.
Esetleg még az ikony repus konzol. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22981 üzenetére
Általában a pack hajók erősebbek mint a sima.
Plusz rajtuk van egy szett is valószínűleg,
Én azt hiszem a hajók erőssége az így alakul kb.
Van az egyszerű T6 zenes hajó,annál erősebb a flottás T6 változat,na és az eventes hajók is kb itt vannak,ezeknél erősebbek a spéci pack hajó és a promós és boxos hajók,általában.
A vanguard hajók némelyike erősebb náluk,de a legesrősebb az a legendary változat.
Legendary hajó is T6 mastery-t kap mint a vanguard,de legendary hajónak nem egy hanem sok traitje van.Plusz ezeken általában spéci konzol és fegyver is van.
Némelyik legendary hajó az még a promós hajókról is kap cuccot. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22979 üzenetére
Én minden nap szoktam dilit farmolgatni,nem sokat csak amennyi összejön.
de ezt rendszeresen naponta megteszem,így szépen gyűlik,az eventeket úgy tolom hogy maximálisan kihasználjam a lehetőségeket,flottás és admiraltys dili bónuszt használok.
Tizenhárom éve játszom és szinte minden nap.
Mindig próbálok okosan dilit farmolni hogy a lehető legtöbb összejöjjön a napi 1 admiraltyval meg eventekkel.
Sosem költöm el a zenem hülyeségre,nagy ritkán veszek dolgokat,így nagyon sok zenem összegyűlt már,de még mindig nem hagyom abba a farmolást.
Vagyis most pár napot kihagytam,mert ezek az infók elrontották a kedvemet.
Csupa fedes hajókról lehet hallani csak a pletykákban.
Így most vagy három napot kihagytam admiraltyból,de eventet tolom mindig. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22977 üzenetére
Majd lesz több is.
Az éves vacakból is vehetsz ki kettőt.
Én már nagyon várom a tizenötödik évfordulós csomagot.
Csak sajnos a kiszivárgott infók alapján ez megint fed csomag lesz.
Szóval dugjanak fel a mamuskájukbak egy tüzes piszkavasat oda ahova nem süt a nap.Jó lett volna ha megint legendary hajók jöttek volna és köztük pár klingon is.
Klingon hajókkal nagyon le vannak maradva,de csak a fed hajókat nyomatják ezek a degeneráltak.
Jó persze úgy is megveszem egyből,de akkor is én klingon verdákra vágyom.
Három jó klingon hajó nagyon kellene.
Guramba Legendary erősségű változata,mert azt a hajót imádom,de csak t6 fleet változat van max,ami sokkal gyengébb.
Kellene egy jó raptor ami legendary erősségű,a pilot raptor nem rossz és pack erősségü,de egy rakás lópikula.pilot hajó,papír és inkább a Star Wars-ba illene.
Na és persze kellene egy T6 Klingon battle carrier,ami nincs is még.
Legendary még jobb lenne,de ebből még T6 sincs. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22972 üzenetére
Hát én nem bírnám azt a fluidic space TFO-t.
Borg battle royale és végig hülyéskedem.
Most például vicces engivel voltam,szekáltam a borgot,hurrikánt ciklonokat tsunamit és homokvihart kavartam.
CLR—STF Ground[5:09]— Dmg(DPS) —Shenare 199 109(666) Klein 129 102(427) Jolad 79 366(266) Breasal 64 361(215) Isreal 39 357(129)
De még végig baromkodva sem voltam rossz. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22968 üzenetére
Hajót még nem próbáltam mert időm sem volt.
De majd ránézek.
Bár remélem a héten már jön az évfordulós bundle vagy akármi.
Bányász vackot lusta vagyok használni.
A hajó traitje nem rossz,tankos,valószínűleg D'deridex-re jó lesz,a konzolja carrier hajóra cseszett jó,akár 50% sebzés bónuszt is ad. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22966 üzenetére
Nem nem bugos.
Valamiért max szint +9-ig megy egyes kariknál.
Hogy miért ne kérdezd.
Nekem is van több karim akinél van maxos szinten 8-9 plusz pont.#22965Efanatica
Nincs flottás és admiraltys bónuszod.
Royal flush-re mentél?
Az olyan rossz mint a bűn.
Rühellem a fluidic space pályákat.
Borg battle royale 3-6 perc. -
-
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22953 üzenetére
A kardasziai hajó és faj a vanguard packhoz jár.
A faj is jó és a fegyver is.
Nekem több hajón is van.
Dilis bortasqu-n is az van.Elsem merem mondani mire használom.
Van ha jól emlékszem lethean meg nauszi fegyver is,de sok féle zenes hajóhoz van spéci fegyver.
Például ezen a bortasqu-n a kardassziai spiral wave fegyverek mellett ott van egy mittomén milyen linked quad cannon. Nem sima disruptor hanem spéci,különleges képessége is van.
De a legjobb fegyver az advanced fegyver.
Különlegessége hogy minél többet pakolsz a hajóra annál erősebbé válik.
Hat darab advanced fegyvernél már 60% sebzés bónusz jár azt hiszem. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22947 üzenetére
Minden recruit karim vicces lett,így birtam ki hogy a delta recruitot 300%-ra megcsináltam hamarabb mint más 100%-ra.
Csináltam három tök hülye karit.
Egy gornt klingon deltához,egy romulányt romulán deltához,egy joined trill engit fed deltához.
A gorn-t például battery buildre toltam.
Recruit küldikben jó poén volt.
A klingon recruit eventre csináltam egy aranyos orion tac karit,full elmebeteg buildal amitől más frászt kapott volna.
Nézd meg milett belőle,olyanokat csinál amit nem is értem hogy hogy csinál.
Amíg másnak a torpedói kb 15 másodpercenként lőnek,addig ő meg másodpercenként lő annyit ha nagyon jókedve van. Tac kari ami torpedót használ és gravity well-t,ami lol.
De még is eszméletlen jó lett.
A temporal recrtuit karim egy lökött kékvérű fazon. 31-edik századi temporal hajóval,temporal szettel,temporal fegyverzettel.
Gamma recruit karakter van több is,mindegyik lököttebb a másiknál.
A klingon recruit karimnak egy feladat nincs kész,2500 melee kill groundon.
Utálom a kardokat,a kis orionom az ostort szereti.
De ő vele rengeteget játszottam,többszáz TFO-t mentem vele. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22921 üzenetére
NoP Public Service csetre iratkozz fel,szoktak hirdetni sulibán invet.
Tau dewa aid résznél vannak a küldik.Öt napig tartanak és egy spéci doffot adnak.
Ha mázlid van lila.
De például DS9 mellett is találtam exchange küldit.
Sulibán hajóra általában fed karival éri meg jobban felmenni,a fed boffok általában drágábbak.
Általában.
De most én az orion karimmal játszottam. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22921 üzenetére
Doffot szerezni nagyon nem nehéz.
Doff assigment chain küldetések igazán jó és néha egyedi doffokat adnak.
Kardassziai űrben van négy ami orrvérzésig ismételhető és ingyenes.
Ezenkívül a flottán is ritka jó doffokat lehet vásárolni,ha sokat játszol úgyis lezs több millió elköltetlen fleet credited.
Én doffot szoktam rajta venni.
Vagy ha kérsz sulibán cellship-re invet a no public cseten ott is szerezhetsz egyedi doffokat.
A cell ship bug még mindig megy,egy helyett hat doffot is kaphatsz. -
L3zl13
nagyúr
-
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22914 üzenetére
Fed oldalon nem megy?
Én még tényleg csak klingonnal néztem,mert régebben már minden karival begyűjtöttem.
De azt tudom hogy a klingon akadémiáról eltűnt az NPC,írta valaki hogy bugos és nincs.
Én sem találtam,bár lehet hogy szokás szerint vak vótam.
Mint amikor keresem DS9-en a tailort és körbefutok az állomáson vagy ötször. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22901 üzenetére
Pontosan nem értem mire gondolsz hogy sok idő meg bele lehet forgatni.
Ha vettél volna 5 olcsó konzolt majd re-enginereled és upgradeled akkor olcsón megúszod és jól jársz.
Re-engineering csak szerencse kérdése,ha mázlid van gyorsan meg van.
A hozzá való salvage előállítása nem nehéz.
Ha van recruit eventes karid az jó,mert valamelyik recruit ad salvage bónuszt,vagy konkrét salavge-et.
Ha meg van a kívánt stat akkor upgradeled a konzolt amíg el nem éri a kívánt szintet.
Hogy a fegyverek ára hogy alakul,azt a fene sem tudja.
Elég sok minden függ attól hogy jön-e tizenötödik évfordulós csomag.
Ha megint legendary bundle lesz vagy csak simánbrutál bundle,akkor lesz hozzá kulcs is.
Valószínű akkor jó páran nyitnak majd belőle ládát. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22860 üzenetére
Omega vacakkal is kitudod szedni.
Kb öt perces futkorászás és scannelés.
Át logolsz másik karira azzal is letolod és kész.
Figyelj ez a hajó szerintem a Terran Lexington egyik változata.
Csak Alliance skinel és föstéssel.
De szerintem ahhoz hasonlít.
Nem érdemes kihagyni. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22849 üzenetére
Hát ahhoz nagy mázli kell.
De régebben volt erről egy reddit bejegyzés.
[link]
Plusz érdemes promo event alatt nyitni azt hiszem.
Emlékszem akik nagyban nyitották a boxot meg promós vackot,külön nyitási szisztémájuk volt,nem mindegy melyik ESd instában mikor nyitottad.
Ha valaki nyitott valamit akkor figyelték hogy mennyi idő telt el és egyéb marhaság,már nem nagyon emlékszem rá.Ma mentem utoljára eventre.
Délután már jöhet az évfordulós,meg a bigyó kergetés.
-
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22847 üzenetére
Ground patrol nem is tudom melyik.
Hát jó lenne ha az admiralty is olyan lenne mint a doff küldizés.
Sok időt megspórolna.
De nagy dolgokat igérnek az új arcok,talán ezt is fejlesztik.Egyébként ma három promós láda a jutalom.
Today's free gift: Here's your chance to get a T6 Promo Ship with three free Infinity Promotion R&D Pack! Claim them in the C-Store. Valid until February 11th at 12pm PT. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22844 üzenetére
Nézd a legtöbb elite TFO nem nagy szám,Elite Infected 90%-ban abból áll hogy mire kettőt pislantasz már vége is.
Nagy ritka az amikor infecteden tényleg kifogsz pár süketet,na az cumi.
Nézd én egy bugos hajóval járok TFO-ra,ami kb 80%-ban szarik magasról arra hogy lövik.
Így eleve könnyebb a buli.
Szóval a legtöbb űr TFO elite szinten nem nagy szám és lehet rá menni tök őrült karakterekkel is.
Amit kerülni kell gyenge karival az a Battle of Korfez.
Ott aztán tényleg nincs bocsánat és úgy szét kapnak mint foxi a lábtörlőt.
Viszont Battle of Korfez randommal azért poén mert vicces látni hogy a csapattársak nagy batár hajókkal hullanak mint a legyek,miközben a semmi kis ragadozó madaram aminek még pajzsa sincs kiröhögi az ellenséget.
De gravity kill-t sem ajánlanám eliten,mondjuk az normálon is b+ kategória,egy rossz mozdulat és beszippant a gravitáció.
Ami szívás ha valaki folyton piruettezik mint egy őrült.
Én úgy gondolom a legtöbb normális nem elmebaj TFO-n egy 50-60 ezres dps tökre elég elite szintre.
Ami úgyvélem a legfontosabb az hogy gyűjtsd az endeavor perkeket.
Minél több van annál jobb.
Tudom hogy iszonyú sok idő megszerezni,de megéri.
Én azért tudok sikeresen random elite TFO-ra járni mert van 750 endeavor pontyom,ami vagy 2000 napi farm. Plusz legendary hajók és traitek na és konzolok meg fegyverek.
Ha megvan a 750 endeavor perk akkor nem is kell sokat dolgoznod ahhoz hogy legyen sok sebzésed.
Mikor legutóbb kellett pár trait,poénból tök hülye felszereléssel szereltem fel a kiszemelt hajót,nem volt kedvem át rakni a felszerelést rendes hajóról.
Még úgy is baromi jól ment.
Hozzá tenném hogy valamiért nekem még a trait húzás sem százas.
Amíg más kap egy szintet trait húzásnál patrolon addig én négyet is.
Hogy miért van fogalmam sincs,de szoktam húzni flotta társaknak traitet.
Ha szólnak elmegyek velük patrolra és ők sem értik meg énsem,de ez van. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22841 üzenetére
Csak át futottam a buildet,de nem tudom miért kell terran beam.
Szerintem várd meg a holnapi giveaway-t.
Hátha olyasmit ad ami megoldja a boff gondod.
Viszont ez egy Miracle Worker hajó,vagyis erősebb több szempontból is.
Ott vannak a Miracle Worker képességek.
Attól a hajód erősebb lesz,vagy ha az a napi endeavor hogy csinálj x shield heal-t akkor agyfaszt kapsz,mert az MW hajó gyógyítja magát és nem számít bele.
Plusz több kozolja van mint a többi hajónak.
Minden MW hajó +1 konzolt kap.
Én a helyedben olyan boffra raknám a tokent ami jó,például romulán boff.
Flottás roma boff is jó.
Egyébként,nem kell azt vinned groundra aki űrben is aktív.
Nekem például vanguard,legendary,vagy delta esetleg fura macskává változó boffok vannak.
Vanguard és a macska aminek nem jut eszembe a neve az egyik legjobb,de deltás roma és legendary booster boffok is jók. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22829 üzenetére
Hát szerintem azt amelyik neked be jön.
Nem nagyon játszottam a breen hajókkal.
Nekem túl lomhák voltak,plusz sosem voltam oda a breen fajért.
Bár a breen ground szett poén.
De a hajóikat nagyon keveset használtam,
Általában nagyon keveset használtam az eventes hajókat,a traitjeiket konzoljukat igen,de magát a hajót ritkán és keveset.
Kivéve azt a vicces nyári eventes hajót aminek hangárjai vannak.
Vorgon rinya carrier.
A rendes neve nem jut eszembe,de valami ilyesmi.
Aknázós hangárjai vannak,így az őrült ferengi aknabolond karimnak pont jó. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22824 üzenetére
Nézd én most ennyit kaptam az xp miatt.
Nem volt kész tour küldetésem.Elmondom én hogy csinálom,csak a tour küldetésekre megyek rá.
Sima küldetések nem érdekelnek,azt nézem a három lehetséges küldetés közül melyik a legrövidebb,abba bele teszek egy tök random kártyát,nem érdekel ha a fele pontot sem éri el,elindítom,majd ezt addig csinálom amíg nem lesz tour küldi.
Azt úgy csinálom hogy tuti legyen.Ha tudom akkor mind a négy tour küldit elindítom,az már szép kis jutalom.
De persze ha nincs időm akkor csak azt amit egyszerre sikerül.
Mivel 30+ karival tolom,így általában csak 1-2 tour sikerül velük,de mikor feljövök korán reggel eventet le tolni még pár karival újra próbálom és összejöhet a 3-4 is.
Sőt ha valami közbejön,mert mondjuk beteg vagyok,akkor az összes karival megvan a napi két admiraltyzás.Doffozással nem szoktam foglalkozni,csak recruit karinál ha kell.
Meg néha ha nagyon ráérek,ennyi karakterrel az már lehetetlen.
Pont elég az admiralty is velük. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22824 üzenetére
Na az nem is rossz.
Ha mázlid van sokkal több jön.
Az is számít hogy a karaktered hanyas szintű.
Ha megvan a karakterednek a 65 szint + 195 specialista szint akkor utána ha xp-t szerzel azért is kapsz dilit.
Vagyis ha admiraltyzol és emiatt szintet lépsz kapsz kompenzációt. Talán 3600 dilit.
Amit bónuszokkal lehet növelni,szerintem.
Én ma reggel admiralty bónusszal ennyit kaptam a napi eventért.
-
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22808 üzenetére
Nem kell hogy a hajó pont olyan legyen,ha cruiserre kellene build akkor nézz ki egy olyan cruiser buildet ami tetszik.
És igazítsd a hajódhoz.
Én most kivárok az eventig,izgalmas pletykákat láttam,cooperative legendary és prodigy legendary hajókról.
Bár félek klingon megint nem jön.
Pedig klingon hajót szeretnék,legendary gurambát,plusz valami jó lego raptort,na és igen egy lego carrier is nagyon jóljönne.
Nem érdekelne mennyiért adják,csak adják már a szentségit.
Már 11 éve várok a T6 klingon carrierre hogy száradjon le a köcsög devek némi szerve. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22800 üzenetére
Még annyit hozzá tennék hogy ilyenkor mikor új box van és ezerrel nyitják érdemes figyelni exen az árakat,sokan elcseszik és rossz áron raknak be cuccokat.
Simán elnézik három nullával is.
Csak tudni kell mi esik a boxból és azokra keresni rá.
Van akinek persze van erre külön bot programja,áll az exen a karaktere és pörgeti exen a kiszemelt cuccokat,ha talál olyat ami a megadott ár alatt van megveszi.
Néha tényleg nagyon figyelmetlenek és hülyék a játékosok.
Berakják a dolgokat töredékért. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22790 üzenetére
Szerintem először is csináld meg a recruitokat,azok adnak sokezer markot minden karidnak.
Ne egyszerre csináld őket,hanem az egyiket kiválasztod és végigviszed.
Hidd el hogy durván megéri.
Mindent feldobnak a recruit jutalmak.
Legkönnyebb talán a lekvár recruit kari.
Nagy szinten kezdesz repuval és full gearrel.
Skillezve.
Nekem négy vanguard recruit karim van,lusta voltam arra is hogy át skillezzem.
Kivéve azt amelyiknek egy bug miatt a játék ingyen nyomott retrain-t.
Azzal a gearrel amit kap simán teljesíthető a recruit.
Ha van zenes vanguard hajód akkor még egyszerűbb.
A klingon kari sem nehéz.
A sok TFO ami kell klingon és lekvár recruit karinak simán tolható normal fokozaton,normal fokozaton meg egy szál ágyékötőben meg bunkósbottal is boldogul.
Azt sem veszik észre csapattársak ha a fákon himbálódzik és tarzan-t játszik.
Delta recruit sem vészes.
Temporal tökölősebb mert keresni kell temporal probe-okat.
Ha recruitokkal kész vagy máris előrébb vagy,egy tonna dilithiumot kapsz.
Eszement sok flottás markot repus dilit és egyéb gezemicét. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22785 üzenetére
Én is f2p fiókkal kezdtem és három karakterrel, csak sokat farmoltam. Sosem vettem pénzért semmit.
First buyer pack is ingyen lett meg, vettem zent arc pontért. Mindent diliből vettem meg, nagyon sok farmolással, na és rengeteg dilit a flottába raktam.
De mázlim volt, kezdőként jó flottába kerültem.
Kitanultam a dili farmot. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22774 üzenetére
Figy ez groundra tökre jó,nekem sincs spéci cuccom groundra,mert én meg azt szeretem amit megszoktam,én például szeretek ostorral menni TFO-ra.
Plusz imádom a rizsa modulokat.
Talán van két vicces borg karakterem.
Groundra én főleg a kit skillekre tettem.
Én sem használok minden karimnál sárga geart.
Van olyan karim amivel szinte ssoem megyek groundra így a ground részt nem fejlesztettem rendesen.
Vagy alig.
Most recruit event van,ilyenkor célszerú azzal játszani mert bónuszt kapsz.
Ezzel csinálom az endeavorokat.
Ezzel pedig sompeken voltam,ugyanis félrenyomtam. No win helyett sompekre nyomtam.
-
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22769 üzenetére
Mi a fenéért nem csinálod az endeavor küldiket?
Csak a vacak endeavor ládában lehet akár több milla ec.
Mivel ha lila ec loot jön annak darabja 500 ezer ec.
Másik meg ott van az elite TFO.
Van egy rahedli tök könnyű TFO amire lehet járni.
Elite TFO jutalma elég drága craft alapanyag,ha azt farmolod abból is kereshetsz pénzt.
De ott van az admiralty,az is ad egy rahedli lóvét.
Télen itt volt a winter event,ha akartál volna tudtál volna farmolni tokent,azt is el lehet adni.
Mostanában egy rakás T6 hajót kaptunk,ennyivel már simán lehetne admiraltyzni.
Told a kredites küldiket és lesz pénzed.
Én sem szoktam pénzt farmolni mert unom.
Viszont minden mást szeretek farmolni.
Vagy ott van a doffozás,szerzel sok fleet kreditet,amit marha könnyű.
Az eventek csak úgy ontják az fleet markot,ha azt választod.
Fleet creditből veszel lila random doffokat és eladod pénzért.
Vagy NOP Public Service cseten kérsz sulibán invet,felmész sulibán hajóra a régi trükkel egy helyett hat doffot csinálsz.
Ha lila és drága eladod exen,akár 30-40 msit is kaphatsz érte. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22681 üzenetére
Jön az új atom erős breen hajó.
Breen Keth Sarr Intel Courier [T6].
“Discovery: Partners In Crime” lock box fogja dobni.Star Trek Online: Unveiled - Live February 11thThis new update celebrates 15 Years of Star Trek Online and features Star Trek Celebrity Jonathan Del Arco as Hugh!
By Fero January 22, 2025, 09:00 AM
In celebration of our 15th anniversary, we're happy to announce that Star Trek Online: Unveiled, the 33rd season of Star Trek Online, will launch on February 11, 2025 for PC and will launch on PlayStation and Xbox consoles on March 11, 2025. In this new Star Trek Online season, you can dive into new story content within the Axiom episode, a 15th Anniversary event, updates to the Infinity Lockbox and more.
In Star Trek Online: Unveiled, a new and far more sinister Borg incursion is taking place in the Ram Izad system. While responding to a request for help from Hugh, renowned Cooperative Borg Faction Leader and Executive Director of the Reclamation Project, you will discover the damaged and seemingly abandoned ship of Aetherian leader, Thaseen-Fei, in the Delta Quadrant. Mounting a search-and-rescue mission, you must reunite with familiar faces in order to uncover the truth about what went wrong aboard the Harmony!
This new adventure features beloved Star Trek franchise star Jonathan Del Arco who returns to the Trek universe as Hugh, the renowned Cooperative Borg Faction Leader. Jonathan Del Arco is known for playing Hugh in the fifth and sixth season of Star Trek: The Next Generation, alongside reprising the role in the first season of Star Trek: Picard.
Star Trek Online: Unveiled will include the following new features:
New Episode – AxiomMount a search-and-rescue mission and uncover the truth of what went wrong aboard the Aetherian ship, the Harmony, and find your contact, Hugh, leader of the Cooperative Borg Faction!Season 33 Event – 15th AnniversaryDuring this new event, celebrate 15 years of Star Trek Online through playing selected content and earn a variety of rewards including a Garret Command Alliance Dreadnought Cruiser [T6].New Lockbox: “Discovery: Partners In Crime”Includes a brand-new Grand Prize starship: Breen Keth Sarr Intel Courier [T6].Contains an entirely new selection of rewards, inspired by Season 5 of Star Trek: Discovery.Accompanied by new items for purchase in the Lobi Crystal Store. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22690 üzenetére
Hát van azt hiszem három vagy négy jutalom,a többi boxos.
Olyan sok van belőlük hogy néha tök nevetséges áron adják,olcsóbbak mint egy lila doff.
Nézd meg az exen.
Vettem én már 90 ezerért is.
Ezek prodigy boxos doffok,tényleg olcsók néha,szerintem minden karimnál van legalább 2-3.
De recruitból és küldetésből is van pár.
Kedvenc orion karimnak elég sok van,vele mindent megcsináltam. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica #22674 üzenetére
Nem tudom mikor leszek ma,mert ma kicseszett rossz napom van,még doffozni sem tudtam. Nincs egy percem se szinte,most ebédszünet miatt tudok fent lenni,kaja helyett felmentem napi küldit letolni.
De írd meg mi az acc neved vagy itt vagy privátban.
Segítségért cserébe kapsz minden féle tokenből egy stack-et. Át postázom,amint újra fel tudok menni.Már be is készítetem az acc bankba.Hogy tudjam postázni,mert egy süket roma karinál tárolom,akit csak doffozásra tartok,vagyis szürke doff farmolásra,kell a flotta bázishoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 4
- Fujifilm X
- LEGO klub
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- 3D nyomtatás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest