- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
-
LBandi
aktív tag
Köszi az infókat!
Valóban privátnak szántam, kicsit benéztem a dolgot.A honlapot áttanulmányozva láttam hogy, már nincs lifetime biztosításra lehetőség. A nemrég szóba került hangár bérletidíj vajon megmaradt-e vagy már az sem él az újonnan belépőknek? Sokan emlegetik a Caterpillar hajót azt viszont nem is látom a megvásárolhatóak között. Vagy ez majd a következő hajók egyike lehet?
A vásárolható hajókat nézve nekem a Constellation jön be legjobban (főleg mivel az én játékstílusom nem a pattogok és pörgök ezerrel körbe) többféle tevékenységre alkalmas, csak hát az ára... Ráadásul melette találtam pár olyan upgrade/feature dolgot is amire szintén szívesen beruháznék, nem kis dilemma.
-
LBandi
aktív tag
Szia!
Már régóta olvasgatom a játék topikját (magát a játékot már a kezdetek óta figyelemmel követem). Elérkezettnek látom az időt hogy én tagja legyek a támogatók csapatának. Mielőtt azonban helyet foglalnék a támogatók között, szeretnék egy kis kiokosítást kérni.
-Ha én most vezek bármekkora csomagot akkor minden olyan előnyt én ugyanazokat a lehetőségeket kapom mint akik már a legelején támogattak (értem ezalatt hangár modul , tesztelési fázisokban való részvétel stb.)
-Nagyvonalakban el tudnád magyarázni mi ez az RSI és egyéb haszon pénzszerzés és a vele való kereskedés, űrhajó csere-bere adás vétel, illetve hangár bővítés.
-Melyik csomagot éri meg leginkább venni illetve miket érdemes venni (mondjuk úgy hogy nem vagyok milliomos de szeretnék szép hangárt és szép hajókat, meg persze az alpha és egyéb korai játszható verziók is nagyon érdekelnek.
Várom válaszod!
Üdv: András
-
vagabor
aktív tag
Gondolom láttál már Connie segget, hogy hogy az nem tetszik?
szerintem nagyon szexi.
(#5725) Diopapa
Szerintem meg tök mindegy hogy vannak egy elválasztó ajtók vagy sem, nem hinném hogy ennyire kidolgozott lesz a játék. Azért eléggé olyan ez a topic már mintha egy filmről beszélnénk sem mint inkább játékról. Azért ha azt akarnák megcsinálni, hogy egy teljesen! kidolgozott belső térrel rendelkező többszemélyes hajó testének beszakadásakor zivárogjon az o2 és a legénységnek van x perce átöltözni vagy halál, na ehhez már emberfeletti fejlesztés, pénz, idő, kellene. Ehhez képest egy gta5 egy tamagocsi lenne. -
PhilBrick
őstag
A második tök rendben lenne. Az első viszont nagyon nem: bérelhetsz máshol is hangárt, ezekért fizetsz természetesen. Az viszont nem oké hogy a kezdő hangárodat, amit elméletileg lakóterekkel és kiegészítőkkel is bővíthetsz, csak úgy elveszik. Hol loggolsz akkor ki és hol loggolsz be a kilőttek?
Mennyi hozzászólást tudtok termelni mostanában...
-
Diopapa
addikt
Az én szememben fontosság szempontjából kb az akvárium szintjén van és nem bánnám, ha azt hegesztenék amit kell ezek helyett. Különös tekintettel arra, hogy jelenleg egy olyan termék támogatásáról beszélünk, amelyik nem kapható kereskedelmi forgalomban és gyanítom a Star Citizen backerek közül talán ha néhány száznak van a birtokában ilyen cucc. Csak azért említem a számot, mert pl a Sycthe modellezését azért halasztották el, mert hogy kb 500 ember vásárolta meg, szóval nem lesz egyelőre a hangárban.
Persze melóigénye is jóval nagyobb lett volna gondolom, mint meghívogatni (jól/rosszul) az OR api-t.
-
Diopapa
addikt
Csak a 2. pontra tudok reflektálni. Megerősítem, the God izé Man Himself mondta, hogy aki hónapokig a játék felé sem néz, az nem arra jön vissza, hogy elvitte az Auroráját a NAV. Vagyis valahogy biztosan időarányos lesz a játékban töltött idővel, vagy pl azokat a napokat számolja csak, amikor belogoltál pl.
-
szentvik
tag
Pont azon gondolkoztam, hogy vajon hangáron belül el tudod-e sütni a hajód fedélzeti fegyvereit?
Ha igen akkor kb az összes felszálláshoz készülődő vanduul-t le tudod szedni gyorsan, mielőtt a pilóta beugrik. Igy egy nagy csata közben kb 2-3 hajód bejut az ellen hangrájába, végeznek egy nagytakaritást, aztán nem lesznek vadászi az ellennek. Csak nézni kell kifele is hogy onnan jön-e újabb hajó... -
Drenadar
Topikgazda
egy összetartó laza szövetség elképzelhetetlen?
de persze van ráció abban amit mondtál, kell majd egy LA elit, akik vállalnak bizonyos kötelezettségeket, viszont a nagy LA ban nem lesz vasfegyelem, mondjuk nagyon máshol semalig várom már hogy tudjunk a játékról többet és neki álljunk ezt tervezni szervezni
-
NomadND1
senior tag
"hát, de nem véletlenül van az embernek két veséje!
amúgy ha az elején vettél volna Aurora-t, akkor most annak az árából dupla annyit érő hajóra cserélhetnél.
vagy csak simán egy csomót lehetett volna keresni azon, ha nov. 26 előtt bevásárol az ember. (400ezer Ft-ot lehetne keresni 200ezer Ft-nyi befektetéssel meg némi szerencsével. persze nem lenne egyszerű bevallani jövőre a NAV-nak, nem hiszem, hogy van rubrika virtuális űrhajókra*
)
*ez persze csak humor, de amúgy is nagyon érdekes, mert a forint gyengülése miatt részben árfolyamnyereség lenne, részben csak használt piaci bevétel, lehet, hogy vám is játszana, ezt nem tudom. szal azért nem lenne érdemes ebből házat venni."
Milyen igazad van! Csak tudod már annyira hozzámnőtt
No meg mégsem adhatok fel egy olyan hirdetést, hogy vesémet egy űrhajóért
Megmondták, hogy akár 430 is lehet az euró. Most milyen lenne már nem betartani?
-
ezt találtam:
Hi there,Right now the single ships do not have insurance included, but it is likely they will have a base insurance added in the future, before the release of the game!
Best,
Alexis
Cloud Imperium Games@(#5305) vaakuum
ha az egereden van oldalirányú scroll-od, akkor jól működik.
-
Revolit
senior tag
Én is ezt furcsállom. Egy kiszuperált rendfentartó géphez business hangár jár, míg egy, hmm, hogy torz on borz szavaival éljek "egy újgazdagoknak készül sportverda ami baromi drága és lehet meNŐzni"
berakták a legócskább hangárba. Nem teljesen értem. Amíg Aurorórám volt, nem panaszkodtam, de ez így nagyon nem passzol
-
Malachi
veterán
-
GypsFulvus2
őstag
"én inkább a metagaming-től félek itt is. direkt lehallgatják a gépet és szerver közötti kommunikációt, hogy pontosan tudják, hogy mikor léptél ki, melyik instance-ból és milyen koordinátán hagytad a hajódat."
Ezt hogyan lehet megcsinálni; spyware a gépeden? Az EVE-ben történt ilyesmi (sosem játszottam vele) ? Nagyon durván hangzik, remélem itt nem lehet ilyesmit kivitelezni.
Jack@l : Én beruháztam egy 40 USD-s ( illetve akkoriban még 35) csomagra, mert úgy vagyok vele, hogy ha az MMO része nem is jönne be, még ott van a single játék is, ennyit nagy valószínűséggel az is megér.
-
Drenadar
Topikgazda
írtam hogy lusta voltam elolvasni... lehet érdekelne hogy lehet egy accountot ellopni úgy, hogy nem tudják a jelszót vagyis nem tudnak belépni, akkor hogy tudják megváltoztatni a bankkártya adatait?
ez kicsit fura nekem... jelszó emlékeztető oké... de az is emailre megy...
-
Drenadar
Topikgazda
hát ha tényleg játszható játékot akarnak kiadni akkor kellene több hajó ez így nagyon kevés, bányász hajó sincs pl, stb...
és a nyálcsorgatós videók tényleg nagyon jó lenne... a 300-as szériáról van egy csomó... és a többi? nekem az aurora reklám kifejezetten nem tetszik...
-
Szőrös
veterán
Értem mit mondasz de tudtommal soha nem mondták hogy a nyílt fejlesztés olyan szinten lesz nyílt mint amit Te / Ti elvártok. Innentől kezdve nem tudom mi a probléma.
Vagyis de mert leírtad de ennek egy része is csak találgatás meg pesszimizmus.
Várom én is a játékot nagyon mert már iszonyatosan ráuntam a genericfosmmokra és kell vmi új főleg egy ilyen - remélem klassz - spacepewpew de azért ennyire türelmetlen nem vagyok.Szerk :
Késés : biztos hogy lesz. Szerintem örülhetünk ha jövő nyáron már tudunk vele játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Óra topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest