Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emirates777
tag
Nagyon remek lett tetszik!

Ezen úgy nevetek!

"egy Aurorával is átlőhetjük egy Bengal páncélzatát, ha van rá száz évünk, hogy lőjük. De ha a Bengal észre vesz minket... Csak feléd köhög, és szétrobbansz." -
mrfire
őstag
10 FOR THE DESIGNERS – 4. RÉSZ
Alakítgattam rajta, de kicsit bonyolultabb létrehozni így, megéri?

-
mrfire
őstag
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
-
Nathan Boggs
senior tag
Feltűnt valakinek, hogy az E3 SC videó alatt mass effect zene megy?

-
PoeDameron
aktív tag
Köszi srácok a fordítást és a videót, illetve hogy MrFire mellé szépen felsorakozott egy csapatnyi elhivatott szerkesztő, fordító, miegymás. Ti lesztek a jövőben a családom, ha akarjátok, ha nem! :-D
-
mrfire
őstag
válasz
77.PX_Sting
üzenetére
Sztem nem lenne lehetetlen dolog, hogy felváltva legyenek közölve a hírek, vagy témánként, a TV-ben is így van, de jó így ahogy most van. Ha lesz plusz erőforrás, azt másra is lehet használni.
(#27991) Yllgrim
Pedig nem lenne értelmetlen dolog fordítani, még akkor sem, ha nem olyan szépek a fogalmazások. Nem hiszem, hogy komolyabban levonna az értékéből, de egy magyar szöveget átjavítgatni sokkal könnyebb, mint 0-ról készíteni el. -
77.PX_Sting
csendes tag
válasz
77.PX_Drebil
üzenetére
Drebil, amit mondtál, hogy vendégeket hívunk, az egy másik műsor lesz. Ide, egy összefoglalóba nem igazán illik bele, de korábban már írtam, mivel több ilyen feltevés is volt. És a vendégjelöltek is megvannak a kínpadhoz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mrfire
őstag
válasz
Emirates777
üzenetére
Szia! Köszi a felajánlást, de most kezdtem el felpörgetni épp, nemrég tettem ki egy új fordítást oda is.

-
Emirates777
tag
Sziasztok köszi a munkát a fordítóknak!
Fent van egy ilyen videó nem oly rég...jó nagy szerkezet lesz ez is! A Vanduloknak ez lesz a legnagyobb hajójuk azt lehet tudni?
[link]Ha gondoljátok a Star Citizen Hungary facebook oldalára szívesen raknék ki tartalmakat amiket ti fordítatok mert úgy látom az nem igazán pörög mostanság...!

-
vaakuum
addikt
Hungarian Star-Citizen logós catsuitban tökéletes lesz
Az olyan, mintha szkafander lenne 
[Mint a 7-es...] -
mrfire
őstag
válasz
77.PX_Drebil
üzenetére
Majd meglátjuk, bár szívesebben foglalkoznék gameplay videókkal.

-
SkyS1gn
félisten
válasz
Menthirist
üzenetére
Nesze semmi fogd meg jól

-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz
mrfire
üzenetére
Gratulálok a videóhoz!
Szerintem összességében minőségi ugrás ez a videó, tudom, hogy nem egyszerű, de lehet az lenne a legjobb, ha Sting és MrFire is szerepelne mint narrátor/műsorvezető, sőt később lehetnének vendégek a PH fórumról. Egy kísérletet megérne szerintem. A gegek jók voltak, ezt az irányt tartanám, jól oldják a monoton információ tömeget. Csak így tovább!

-
https://www.youtube.com/watch?&v=uXpJmxleflw
Azért jól nézett ki amit mutatott

-
válasz
mrfire
üzenetére
pedig én ilyenre számítottam, ez csak egy olyan esemény volt, ahol be kell mutatni a portékáját az embereknek és kész. Az EA-nál még Pelével is az volt, hogy jött, elmondott egy sztorit, és ment. Ettől függetlenül lehet hogy játszatták ott pár gépen az fps-t vagy legalábbis az AC-t, de nem kellett itt semmi megjelenésre várni, elhívták mint "a jövő egyik pc játék szempontjából meghatározó arc", elment, beköszönt, megmutatta a progit, ment. Gyanítom mások is hasonlót alkottak (2 óra volt elvileg az egész műsorra)
-
mrfire
őstag
Hát az a tegnapi Chris "beszéd" nem hiszem, hogy az volt, amire bárki is számított. Egy nagyon rövid talán másfél perces felvétel volt, nem igazán említésre méltó, és semmi érdemleges nem hangzott el. Mutattak pár képet az SQ42 forgatásáról, Vanduul hajókról és ennyi, közben meg elhangzott, hogy milyen szép lesz és jó minden. Elég mérges lett volna magára, aki ezért fenn marad megnézni.

-
Yllgrim
őstag
válasz
mrfire
üzenetére
Nagyon szuper
A kepi vilag minosege kulon tetszik!Egy megjegyzes: lehet verekedni tintatartoval

-
mrfire
őstag
-
-
Szőrös
veterán
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
Ez volt az optimista hozzászólás és itt a pesszimista : vagy magyarázkodni hogy miért késik még jobban az FPS.

-
Nathan Boggs
senior tag
CR beszélni fog. Remélem bejelenti az FPS modult, bár szerintem nem fogom megvárni
Viszont amire rájöttem, hogy be kell állítanom egy órát a windowsban a PDT időzónára 
-
Diopapa
addikt
válasz
tigerwolfhun
üzenetére
Ezt mindig jó olvasni, köszi!

-
tigerwolfhun
csendes tag
A hang kivételével szerintem minden nagyon jó főleg az elején a logó animációja. Ha jól olvastam ts-ről vagy honnan lett felvéve a hang, érdemes megnézni hogy maga a gépen a mikrofon hangereje felvan e húzva maxra mivel amúgy bármilyen mikrofonnal jónak kellene lennie a hangnak. Én mindig ilyen párezer forintos headsetet használok amin azért nem olyan jó a mikrofon de mindig elég hangos számomra, kivéve mikor új mikrofont használsz és így a program lehúzza a hangerőt, ezeket szerintem érdemes lenne megnézni.
Vagy egy másik megoldás hogy gombos változatra rakod abban az esetben vagy skype szerüen mindig aktivan hagyod a felvétel során.
-
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
naked news?

-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
mrfire
üzenetére
Valóban! Na, munkában nem tudok figyelni a dolgokra

A podcastos résznél - bár nem vagyok teljesen tisztában a podcast fogalmával - meg lehetne várni a Social modult és videóanyagként felvenni, ahogy a különböző vendégek az egyik űrállomás, vagy bolygó kávézójában kávézgatnak a beszélgetés közben... De amúgy képanyag nélkül is lehet érdekes

Jah, és bocs Sting, de szerezzetek bemondónak egy csajt, azzal mindenki meg lesz elégedve
Ezt persze csak viccnek szántam, de amúgy a videót ki kéne tenni az sc.hu-ra is szerintem. -
77.PX_Sting
csendes tag
válasz
Diopapa
üzenetére
Fire hangját és stílusát hallottátok először ami kifejezetten jó volt és azt szokta meg mindenki. Az én stílusom kicsit más, ezért tűnt furcsának vagy kellemetlennek de ezen lehet változtatni, sőt, fogok is. Megpróbáltuk első stílusban, nem jött be, jöhet a csapó2
Ezen kívül az ilyen esetekben, -mint egy összefoglaló bemondása, vagy hírolvasás- egy változás nagyot tud ütni, kb úgy, mintha mondjuk az RTL Klub híradójában hirtelen 2 másik bemondó ülne mindenféle bejelentés nélkül. Először furcsa, aztán megszokható, de az ilyen változásoknak a gyakoriságát le kell korlátozni. Javítok magamon ahogy szeretnétek, de ehez nektek is és nekem is idő kell. A másik, hogy a mostani mikrofonom túl érzékeny, valószínű azért volt akkora háttérzaj és macera vele. Én sem ragadtattam magam el tőle, de kényszermegoldás volt. Megnézek pár fordulót azzal a progival, amit írtál, hátha jobb lesz vele. A többi meg jön folyamatosan. Dolgozunk az ügyön.Köszi.
Üdv: Sting
-
Diopapa
addikt
válasz
77.PX_Sting
üzenetére
Szia!
Köszi, hogy csinálod! Hidd el, nem kell stúdiómikrofon, sőt meg 50k-s Sennheiser sem. Egyszerűen a hang tömörítéssel van valami gond, az csúnyán mellément. Én a helyedben a sima ingyenes Audacity-vel venném fel a hangot és ott konvertálnám pl 256-320kbites mp3-ba, az bőven elég a videóhoz, meglásd tisztább, szárazabb érzés.
BTW engem abszolút nem zavart a stílus, ha pedig elsőre lett felvéve, akkor meg pláne jó.
Mondjuk vicces, hogy a 4mp-es logo fx-emen meg 3 napot dolgoztam.
Mondjuk én is jobban preferálom Bálint "szárazabb" stílusát, de ha úgy érzed jó lesz ez, én teljes bizalmat szavazok neked. Szóval hajrá. 
-
77.PX_Sting
csendes tag
Először is, köszönöm a kritikákat
egyiket sem negatívként veszem, és kitalálok valamit. Más progival felvenni, vagy máshogy, de egy stúdiómikrofonra egyelőre nincs pénzem, és hirtelen kellett megoldást találni, mivel igencsak szűkében voltunk az időnek. A gyakorlatból is kijöttem, évek óta nem csináltam ilyesmit, de foglalkozom már a dolgok javításával. A következőre jobban fog hangzani. A podcastos dolog rögtön eszembe jutott, ahogy elkezdtük, de ez még kicsit odébb van és megfelelő időpontot is össze kell hozni az éppen aktuális vendéggel. Ez egy kicsit macerásabb és már ötletek is vannak az első kiszemelt vendégáldozatokra
Amúgy a podcastos dolog nem éppen összefoglalóba való, arra szerintem egy külön műsort kellene kiagyalni, de az még a jövő zenéje. A tisztább és jobb hangminőségre még nem tudtam kitalálni semmit, úgyhogy ha van valakinek ötlete, írja le, hogy milyen proginak tud tiszta és jó minőséget produkálni.Üdv: Sting
-
PodMAN
senior tag
Az intro és a zene hangulata is szuper lett, nagyon szép munka. A beszéd tényleg nagyon "doboz" hangú, de ez a kevésbé zavaró.
Ami nagyon irritál az az említett "rádiós" stílus (ne vedd magadra Sting!) ami nagyon nem ideillő szerintem. Majd minden mondatban nyomatékosított ragozások, "rossz poénok", megjegyzések hozzáfűzése, szerintem nagyon nem idevaló. MrFire stílusa sokkal jobban illik egy összefoglalóba.
-
mrfire
őstag
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
A "stáblistán" is a szerkesztők között, és a logó készítésénél.

-
Nathan Boggs
senior tag
Szuper lett
És benne vagyok (amikor a fórumot mutatjátok) 
-
vaakuum
addikt
Urak!
Kitartást a továbbiakhoz, nekem nagyon tetszik!
-
mrfire
őstag
Köszi a véleményt.
Majd fog ez még alakulni sz'tem. A Hangot a TS vette föl, de Sting gépéről vette a sajátját, más lehetett a gond. Lehet én húztam el a hangot rossz felé...
vagy alapból máshogy kéne felvenni, egy másik programmal, majd kitaláljuk.Az nagy különbség, hogy Sting egy szuszra mondta el ezt a szöveget, részben olvasva, és nem a saját nyelvezetében íródott, ahogy az én esetemben. Ezért lett kevésbé dinamikus. Amikor én készítettem felvételt bekezdésenként 3-4-szer felvettem a mondandót, és összevágtam őket, az sokkal több munka volt és egy kényszermegoldás, mert így egyben nem tudtam volna elmondani így, ahogy ő, még a saját szövegemet sem. De ő is mondta, hogy most újra rágyúr a kiejtésre ilyenekre, úgyhogy fogunk ebben fejlődni.
Bár ő ezt a rádiós stílust preferálja, én pedig a mai gamer csatornáktól megszokott pörgős beszédet, ezért abban maradtunk, hogy kipróbáljuk az ő módszerét a stílussal és hozzáfűznivalókkal (nekem volt, ami tetszett), aztán a visszajelzések alapján alakítunk rajta, úgyhogy mondjátok nyugodtan, hogy tetszene jobban nektek, és majd megbeszéljük Stinggel, milyen stílusban folytatódjon.Lehet tényleg azt kéne, rövidebbre venni a híreket, és egy másik videót lazábban vinni, valóben nem lenne annyi munka vele, érdemes átgondolni.
Most nagyon sok meló volt vele, a szöveg már május végén kész volt, a felvétel is az első csütörtökön, de az intro, a logó elkészítése, az animálás, a zenék keresése ilyennek ment el ez a két hét, amit legközelebb nem kell majd megcsinálnunk szerencsére
, így a maradék munka csak a szövegírás és a vágás lesz meg a felmondás, kb úgy ahogy eddig. -
válasz
mrfire
üzenetére
először is, k**va jó lett a képi világ, az animáció és a vágás (a zenével összhangban is). és hatalmas köszönet a munkáért.
konstruktív kritikának szánom:
- a hangminőség tényleg vacak, mindenképpen azon a gépen kéne rögzíteni a hanganyagot, amire a mikrofon van dugva. ráadásul az ingyenes audacity tudásánál több nem kell.
- Sting nem tudom mennyi ilyen gyakorlattal rendelkezik (jól emlékszem, hogy ő volt a rádiós?), de MRF1RE mind kiejtésben, mind folyamatos beszédben jobban tolta.
- a szövegben elejtett vélemény-részek, vicceskedések, közhelyek inkább zavaróak voltak, mint a műsor hangulatát dobták volna fel (nem lett olyan, mint egy totalcar);talán érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy legyen a híradás része rövidebb, velősebb (kevesebb is vele a munka így*)., és utána (vagy a héten máskor) lehetne egy lazább podcast-os része, több szereplővel (alkalmi vendéghangokkal...), ahol talán kép se kell, csak ha éppen valamit mutatni kell, hogy a hallgató tudja, miről is beszélünk. (de ez csak egy ötlet.)
*nem tudom mennyi melótok volt vele, de fogjátok ezt tudni minden két (4?) héten elkészíteni? (remélem igen
) -
-
mrfire
őstag
válasz
Menthirist
üzenetére
Nem tudom, én nekem lehet nincs olyan jó hallásom ehhez ezért nem vettem észre. TS-en vettük fel a hangot, tettem rá egy zajszűrést, talán az is ronthatott rajta. Ennek majd utánajárunk a következő előtt.
A betűtípus a standard SC betűtípus, de ezzel van feliratozva a logónk is.
Diopapa először mást ajánlott, ami Elite Dangerousos, de nekem ez jobban tetszett. -
válasz
Diopapa
üzenetére
még csak a legelejét néztem meg, nekem is két észrevételem lenne eddig az első 39 másodpercről:

1: a hanggal tényleg kellene valamit kezdeni, mert messze nem hozza azt a minőséget, amit a videó többi része
2: nekem nem tetszik az a betűtípus, amivel a főcím alatt ki vannak írva a dolgok (kicsit 1990-es hangulatú
)+1: viszont az anim igen rendben van, és a zene is tökjó

a képanyag és animáció igényes

-
-
mrfire
őstag
Íme a megújult összefoglaló videó, melyet az új Star Citizen Hungary youtube csatornára töltöttem föl.
Mindenkinek köszönöm a segítséget, hogy elkészülhetett ilyen minőségben. Van benne bőven változás, de ez maradjon meglepetés.
Star Citizen összefoglaló 2.0 első rész - május 4. és 5. hét
-
Yllgrim
őstag
Teljesen mindegy mar mikor jon, 1-2 het-honap nem valtoztat rajta,a lenyeg hogy ha mar atdolgoztam mindent amire szukseg volt akkor kesobb konnyeb lesz modositgatni rajta. Inkabb most csiszoljanak rajta mint mondjuk megjelenes elott fel evvel szolnak hogy meg at kell irni a motort.
Latszik hogy bekerult a kepbe az ex-Crytek-es csapat, azota sok komoly valtozas erte a jatek magjat. Csinaljak is meg es legyen kesz jol.
Alpha meg mindig a jatek, meg sok ido van hatra a megjelenesig ami szepen jovo karacsonya leghamarabb, az meg belefer nekem

Szoval mindenki nyugodjon le a pics@ba, jon es jo lesz

-
Jack@l
veterán
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Az ki van zárva, mert akkorra az ac 1.0-t igérték.
-
mrfire
őstag
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
Én július közepét tippelek. Kinél lehet fogadásokat kötni?

-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
PodMAN
üzenetére
Én a nyilatkozataikból úgy érzem, hogy ők korábbi megjelenésre számítanak, pár dolgot kell csiszolniuk rajta, és úgy érzem, hogy bíznak benne, hogy gyorsan összejön.Persze ez csak megérzés, de én nyár elejére várom, talán egy hete mondtam, hogy 2 héten belül jöhet, már nem sok idejük maradt

-
PodMAN
senior tag
RtV:
"Az FPS nulladik verziója: 80-85% van kész, az utolsó 15-20% hiányzik, ami a fényezés és a részletek összefésülése."Pffff... lesz itt csúszás. Július elejei PTU-t és augusztusi live-ra kerülést vizionálok. Ne legyen igazam

-
Yllgrim
őstag
HM, VR-ben hogy fogsz FPS-elni? Arra kivancsi lennek azt hogy csinaltak meg, mert ha meg tudjak csinalni, akkor a 4K monitor mar nem is olyan fontos

-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Yllgrim
üzenetére
Ha rajtam múlna, járnék...
Hadsereges tapasztalataim nincsenek, engem már pont nem vittek, pedig szívesen kipróbáltam volna azt a 3 vagy 6 hónapot, ami az én időmben maradt belőle 
A testőrködésnél valóban vannak veszélyek, pl. ha az embert akarják megölni és nem a hajó/rakomány kell, akkor csak simán szétlövik a hajót. Hm, ezen finomítani kell valamit. Ezt leszámítva ugyanannyira kockázatos szerintem, mint a rakományvédelem, max annyi, hogy mögöttem áll még egy ember...
kicsicsuvi:
ez jól hangzik, a jövőben szerintem felhasználom
) -
frem1790
őstag
válasz
Szőrös
üzenetére
Katonaság és logika az két külön fogalom.
Kéne nyitni egy topikot a katonai sztoriknak, szerintem csúcsot döntene. Mindenkinek van pár tucat. Sajnálom is, hogy megszüntették: legalább egy fél év a mai gyerekekre is ráférne. Jut eszembe egy másik teljesen off dolog. Torz on borz láttam Te foglalkozol a Life is feudal-lal meg a Kingdom Come-val is. Én vagyok vak, vagy tényleg nincs egyiknek sem itt fóruma?GypsFulvus: akkor nem csak Én maradtam ki a jó kis lövöldéből, ezért muszáj bepótolni a gép előtt.

-
Szőrös
veterán
válasz
frem1790
üzenetére
Akkor én jobban jártam, bár az első lövészetnél kb hasonló mennyiség volt a lőszer adagolás de később az éjszakai lövészetnél - világosban
- szép adagot kaptunk. Sőt még PKM-el is lehetett csapatni.
Mondjuk én "híradós" voltam nem lövész. Igaz hogy a híradós verdámat is csak egyszer láttam mert egy amcsi ezredes jött látogatóba és ki kellett tolni a telepről díszszemlére .
-
kicsicsuvi
tag
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
Művészeti tervező? Nem szó szerinti fordítás, de talán a legjobban adja vissza azt, amit valójában csinál.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
Jarj tobbet loveszetre
Ezert sajnalom hogy meg nem lakom az USa kozeleben, ott lehet havonta el fogok jarni kiprobalni mindenfele fegyot 
Azert a magyar nephadsereg kotelekeben a loveszetek alkalmaval nagyon szerettem amikor kimaradt par lada loszer es el kellett loni mindent
Teljesen szabalytalanul zsebben 2-2 tar, egy mar a fegyverben, 5 meg a taskaban figyelt 
Testorkodest en hanyagolnam, ott barmikor kiszedhetik majd a vedett szemelyt, nem lesz mogotted olyan infrastruktura mint manapsag egyes kiemelt szemelyeknek, raadasul en nem kockaztatnam ennyire nyilvanvaloan a karakterem eletet

-
Nathan Boggs
senior tag
Semmiség

Nagyon bízom benne én is, hogy nem főleg az egérkezelésen fog múlni a dolog, pl. az amit mondtak, hogy oldalra nem tud ugrani a karakter, már nagyon jól hangzik, ki kellene irtani azt a lehetőséget a játékokból, hogy egymástól 2 méterre rohangáljanak az emberek oldalazva és lövöldözzenek egymásra.
Bár nem sok lövészetünk van egy évben, azért az alatt is érezhető, hogy nagyon nem olyan lenne egy valódi tűzharc, mint mondjuk ami a CS-ben van /mondjuk szerencsére még nem kellett megtapasztalnom, hogy milyen az életben/, de ha ugrálás közben próbálnék meg valakire lőni - nem is feltétlenül oldalra ugrálva, hanem előre - örülnék, ha nem magamat lőném le

A játékos lendülete ebben sokat segíthet, hogy nem az van, hogy megyek előre, majd egy pillanat múlva már ugyanolyan sebességgel jobbra vagy balra...
Szóval remélem, hogy itt sokkal taktikusabb lesz a harc, hogy ki hogy használja a fedezéket, mennyire türelmes, mennyire körültekintő. És azért azt is remélem, hogy a tűzharc nem lesz egy mindennapos dolog, tekintve, hogy ha itt lelőnek, annak súlyos következményei lesznek, nem csak respawnolsz, mint egy másik játékban. De ezeket majd mind meglátjuk, már nagyon várom, és bizakodó vagyok.
Szerk.: Ja és a Colonial Task Force tevékenységi körébe asszem felveszem a testőrködést is, hátha lesz olyan, akit nagyon meg akarnak ölni a kalózok

-
PoeDameron
aktív tag
Köszi szépen a fordítást Nathan!
"Sok embert zavar, hogy a CIG nem ad ki sok információt az SQ42-ről. A nyílt fejlesztés azonban nem jelenti azt, hogy mindent megosztanak, amit megcsináltak. Azt jelenti, hogy elmondják nekünk, hogy éppen mit csinálnak. Nem fogunk mindent látni, amit az SQ42-höz csináltak, mivel azt akarják, hogy legyenek meglepetések. Ezen nem fognak változtatni. "
Erről beszéltem. Múltkor a derék fejlesztő elmesélte az SQ42 teljes sztorijátt, és rohadtul nem kellett volna. Szerintem ott kaptak észbe, hogy talán le kellene állni a kotyogással.

Bengal fejlesztése azért mutatja hogy a nagyobb hajókat mire összerakják az lesz néhány év. De hát időnk van ugye. Csak az idrisz tulajdonosok őszülnek bele. :-D
-
mrfire
őstag
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
Biztos számítani fog, mondták most, hogy az a csontunk törik el először, amelyik részünk először hozzáért valamihez. Ha a fej, akkor a koponya.

(#27923) Yllgrim
Valóban, minél közelebb viszik a valósághoz az ilyesmit, annál jobban háttérbe szorul az egérkezelő skill és a többi. -
Yllgrim
őstag
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
Hat eszmeletvesztes, szedules, kettoslatas ezek mind elegge elvezetesse tehetnek a jatekot, valogatott fegyvertarral nem is kell nagy zseninek es mesterlovesznek lenni, csak szimplan szivatni oket

En mar latom elore jo paran fogjak majd a fejuket fogni hogy meg lettek etetve... Itt nem az ero fog dominalni hanem az eszjatek es a megfelelo eszkozhasznalat

-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
mrfire
üzenetére
Jajah, arra gondoltam, hogy pl. a gránát eldob és fejjel előre nekiszállsz a plafonnak, akkor azt is ugyanúgy "esésnek" veszi-e. Magyarul számítani fog-e, ha nagy sebességgel becsapódsz valahova.
Amúgy az animáció megvan, hogy kapaszkodik a karakter, kérdés, hogy valóban kapaszkodik-e a karakter és egy helyben marad a lökéshullám ellenére is, vagy akár csak lassabban indul el. Jó lenne már kipróbálni ezeket... én bízom benne, hogy nemsokára sor kerülhet rá

-
mrfire
őstag
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
Jó hosszú anyag volt, köszi a fordítást!

Hogy érted, hogy felesel? Ahhoz kell valami erő, ami nekilök a plafonnak, de láttuk már, hogy szépen ki lesz dolgozva az antigravitáció, pl a lökéshullám-gránát elég durva fegyver lesz ebben a környezetben. Pattogni fogunk, mint egy pingpong labda
(Bár kéne ellene valami védekezés, egy olyan vonósugár pisztoly, amivel helyben tarthatjuk magunkat, ha felénk dobtak egy ilyen gránátot.) -
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
Most az RtV feldolgozása alatt azon gondolkodtam, hogy vajon úgy is lehet "leesni", ha kikapcsolják a gravitációt és igaziból "felesek"? Remélem igen

A másik, nézegettem a Colonial Marines coop részét - és milyen király lenne egy alienhez hasonló életforma az SC-be is, persze úgy, hogy a 800.000 emberből kb. 3 találkozzon vele évente, ha nem keresi. Hm, kéne előfizetés, hogy ezt benyőgjem Chrisnek.
-
Nathan Boggs
senior tag
Ha van valakinek ötlete a concept artist fordítására, akkor ne tartsa magában, a koncepciós művésszel nem vagyok megelégedve

Jövő héten úgy néz ki, hogy vasárnap dolgozom, nem szombaton, szóval remélhetőleg nem kell várni majd rá ennyit

-
Volfram42
senior tag
-
Jack@l
veterán
-
ttamashu
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Azért ez nem teljesen így van.
Az LCD is bocsát ki káros sugárzást csak töredékét mint a CRT.
Egyébként meg a szemet eleve nem fényforrásra való közvetlen nézésre tervezték, nem tesz jót neki, akár OLED, akár LCD.Szemorvost kérdeztem erről is (mostanság gyakori vendég vagyok) és azt mondta, hogy az a baj vele, hogy minden fény szemből jön az ilyen eszközöknél.
Példának azt hozta fel, hogy sötét szobában a legrosszabb a monitor előtt ülni ezt mind tapasztaltuk hamarabb fárad a szem tőle. Itt ráadásnak egy zárt térbe szorítod a szemed az OLED-del és full szemből kapja folyamatosan a szem a fényt.
Ezért nagyságrendekkel rosszabb mint egy normálisan megvilágított szobában nézni a monitort.
Azért a beszélgetés végén odabiggyesztette, hogy ha ez elterjed pár év múlva nagyon sok munkájuk lesz.
Ha hallottátok volna ahogy beszélt róla velem együtt átértékelnétek, hogy akartok-e - első néhány generációs - VR-t. Későbbi változatokban meg kezdenek majd valamit a fénnyel, talán addigra lesz normális frissíytésű e-ink vagy hasonló cukiság.Aki vesz is, betűre tartsa be az óránként 10perc szünet dolgot, amit monitornál - velem együtt - mindenki elfelejt, mert iszonyat kényelmetlen a szemüveg, a szemműtét meg ha nem is fáj de azért nem kellemes, tapasztalat.
-
mrfire
őstag
válasz
Volfram42
üzenetére
Hát, sosem azért volt nyeszlett a gémerek többsége, mert nem szeret mozogni, csak a gépezéshez eddig nem kellett, de nem hiszem, hogy ez gátló tényező lenne. Ha lennének holoszobák nem döglenék inkább egy fotelban szemüveggel a fejemen, hanem mennék oda futkározni.
Kíváncsi vagyok megélem-e még időben, mert járókeretben már nem lesz akkora poén. 
-
Volfram42
senior tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Legalább egy picit használják az emberek a vállukat is. Ezen izmok az átlag emberek 90%-nak szépen el vannak sorvadva, mert a hétköznapokban semmit nem csinál váll fölött. Szóval ártani nem árt. legalább edződnek kicsit a gamerek.
Már látom, hogy néhány évvel a VR-ek elterjedése után abból látni az igazi kockát, hogy szín izom és kiválóan ki van képezve minden féle harci taktikákra. Majd mondják is a diszkóban, hogy vigyázz, mert az cod20 bajnok.

-
vaakuum
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Erre lehet jó lesz a fotelkrafa

Meg gondolom, ahogy a razer hydrához is tartozott olyan gomb, amit nyomva szabadon mozgathattad az új zero-pontba, itt is csak akad valami hasonló...szélsőséges esetben meg leteszem az asztalra, 3 réteg frotír törölközőre, hogy a 48 órás repülés után se ragadjak hozzá a bútorlaphoz
A slide lefelé úgyis csak leszálláskor kell, akkor meg talán lesz idő kicsit magasabbra emelni a zérópontot előtte.Ötlet: fúrok csavart a plafonba, és gumival belógatom a megfelelő magasságba

-
SkyS1gn
félisten
"The next major Arena Commander patch will include a number of updates and additions, including the long-promised flyable Scythe. For the first time, backers will be able to get behind the stick of an alien ship… with more to follow!"
-
TESCO-Zsömle
titán
-
77.PX_Sting
csendes tag
válasz
Emirates777
üzenetére
De igen
szerintem baromi jó lett

-
Emirates777
tag
Erre szerintem nem lehet mit írni

[link] -
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
ilyen esetben előbb fogyna el a sör, minthogy elfárad a kezem/vállam. Veled van a hiba, ha Nálad ez nincs így!

-
glovasi
tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Ez pont ott fog meghalni, mikor leteszed az asztalra, és lustán a kör alakú kereten fogod forgatni. Valami über kopásálló cuccból kell lennie

-
-
mrfire
őstag
válasz
Menthirist
üzenetére
Mivel teljesen kizárja a külső fényeket a Rift egész kis fénnyel is jól látható lesz minden gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen notebookot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kéne nyitni egy topikot a katonai sztoriknak, szerintem csúcsot döntene. Mindenkinek van pár tucat. Sajnálom is, hogy megszüntették: legalább egy fél év a mai gyerekekre is ráférne. Jut eszembe egy másik teljesen off dolog. Torz on borz láttam Te foglalkozol a Life is feudal-lal meg a Kingdom Come-val is. Én vagyok vak, vagy tényleg nincs egyiknek sem itt fóruma?
Drenadar