- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
válasz
tigerwolfhun #27968 üzenetére
Ezt mindig jó olvasni, köszi!
-
PhilBrick
őstag
válasz
tigerwolfhun #25593 üzenetére
Fogadjunk hogy AMD csomagból van a Mustangja...
#core2
Második hajóként nem, de a mostanit upgradelve belefér a keretbe a Cutlass. Az azért már "nagyobb" hajó. -
ak1ra
csendes tag
válasz
tigerwolfhun #25464 üzenetére
Megerősítem, versenyért is ad REC-et. Szombaton kora délután sikerült bejutnom egybe. Mára már elvették a kipróbálható hajókat. A public még most se megy.
-
Unteroff
aktív tag
válasz
tigerwolfhun #23905 üzenetére
Miért vennék el?
-
Nabar
csendes tag
válasz
tigerwolfhun #23858 üzenetére
estenkent sc cseten lehetne gyulni, a heten 1 nap kivetelevel mindig volt valami kis hepaj.
-
PhilBrick
őstag
válasz
tigerwolfhun #23108 üzenetére
Már gondoltunk rá, de ahhoz túl drága darabja. És nem kell ahhoz 5 hajó, 2-3 is elég.
-
mrfire
őstag
válasz
tigerwolfhun #23108 üzenetére
MÁr az sem lesz sokáig, mert a Town Hall-on elmondták, hogy a japán parkolóház mintájára liftes vagy valami emelőszerkezetes hangárokat vezetnek be, így nem tudom mekkora lehet egy hangár alapból, de ez alapján akár egy teremre is csökkenthetik.
-
Volfram42
senior tag
válasz
tigerwolfhun #22697 üzenetére
Fan made kép, de tetszetős.:
-
PhilBrick
őstag
válasz
tigerwolfhun #22659 üzenetére
Először is még 2015 elejére igérték, csak szólok.
Ha veszel szürkepiacon LTI-s hajót vagy csomagot. A már nálad lévőre lehetetlen utólag. -
mrfire
őstag
válasz
tigerwolfhun #22508 üzenetére
Próbáltad mindkettőt? Az Avangert a mostani patchben nem próbáltam, de az előzőben nagyon nem volt mozgékony, főleg a Deltához képest, ami a legkönnyebben kezelhető hajó volt, amit eddig láttam. Az Avengernek hiába van pajzsa, a fegyvere semmit sem sebez, Deltával eljutottam Vanduulok ellen ugyanaddig többsször is, mint a Hornettel, Avengerrel meg fele addig. A Delta egy iszonyat jó ár-érték arányú hadigép most, a tűzereje még az alap Hornetnél is nagyobb. Igaz, persze, hogy papírból van, és nincs raktere, de harcra tökéletes választás.
-
válasz
tigerwolfhun #22341 üzenetére
Én is úgy tudom hogy őszre tervezik. Év végére egy esetleges PU alpha van említve.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
tigerwolfhun #22336 üzenetére
Igen várom... tuti hogy álleejtős lesz!
Hány küldi lesz chapter 1-ben? Meg mikorra várható kb a 2. 2015 Q1-Q2?
-
Diopapa
addikt
válasz
tigerwolfhun #22336 üzenetére
Én inkább coopban tolnám. Már amelyik missiont lehet.
-
mrfire
őstag
válasz
tigerwolfhun #22255 üzenetére
Pedig van ott is Paypal. Nézd meg a check out-nál. Paypal EU vagy ilyesmit ír ott.
-
Diopapa
addikt
válasz
tigerwolfhun #21907 üzenetére
User könyvtár törlése? Nekem működik a radar.
-
Diopapa
addikt
válasz
tigerwolfhun #21903 üzenetére
Hömm, akkor csak nem találtam meg, thnx!
-
_Gugu_
tag
válasz
tigerwolfhun #21881 üzenetére
Nah androidos kis app:
Gépen elindítod a host progit, nem is csinál mást csak annyit ír hogy receiving conections
A telefonon tableten stb-n telepíted az apk-t (esetleg beállításoknál engedélyezni kell az ismeretlen forrást is mivel nem hivatalosan a play ből lett töltve)
Az apk-t elindítod és elvileg jobb oldalt van egy olyan lehetőség hogy enter Ship OS information
Protocol adress a gép ip címe
(a protocol portot egyelőre nem bántottam,gondolom egyelőre nem is ajánlott)
Ha AC-n kívül szeretnéd tesztelni akkor nyiss egy sima notepad dokumentumot kattints bele egérrel és kezd el nyomogatni az appot. -
SkyS1gn
félisten
válasz
tigerwolfhun #21863 üzenetére
Wáó
De miért van embargo...?! Főleg ha ennyire be be vagyunk vonva állítólag. Vártam hogy videóban az Aurora ugrik de pont vágtak
-
Volfram42
senior tag
válasz
tigerwolfhun #21842 üzenetére
Köszi. ez jó.
A delta páncélja nyeli a jelet is. A leírásban is szerepel és a táblázatban is: IF, CS ugyanúgy 0,8-as szorzóval van ellátva.
A színváltás a jump pointban volt leírva. kérdezte valamelyik levelezésben a tervezőjét, hogy camo a neve ennek ellenére military green a színe. ezt nem lehetne inkább kékre változtatni? Azt válaszolta, hogy a környezetéhez veszi fel a színt ezért kamo. A zöld az az alap inaktív színe.
Ezen kívül is lesz színváltó camo, mert az egyik mérföldkőnél azt kaptunk.kicsicsuvi: Nekem megfelel. Ameddig nem kötelező részt venni egy ilyen harcban addig felőlem bármekkora lehet. Értem ez alatt, hogy nem dobnak rám hosszúpontot vagy mi, mint az EVE-ben.
Diopapa: Szerintem ez direkt klánharcok esetén fog megvalósulni, amikor két party megy egymás ellen. Hiszen a party rendszer felülírja az instance-ot. Szóval nem hinném, hogy minden arra tévedő csak úgy beesne egy ilyen instába.
-
Volfram42
senior tag
válasz
tigerwolfhun #21840 üzenetére
Úgy ahogy mondod az 1.1-ben jön ami soon.
A páncélra is azt mondták az egyik fejlesztői válaszban, hogy jelenleg nem nézi a páncélt. Mindegyik hajó ugyan az. Nem figyeli, hogy mekkora a vastagsága és milyen anyagból van.
Spekuláció:
Én gyanítom, hogy skin-ként rakhatjuk majd fel a különböző páncélzatot. Anno valaki kileste, hogy a Hornetnek kettő skint lehet feltenni. Én ekkor arra gondoltam, hogy az egyik a festés a másik valamilyen armor-t/hull-t befolyásoló dolog lesz majd. A Mustang Delta megerősítette az ebbéli hitemet, mert azon van egy plusz réteg jelelnyelő páncél ami elvileg át fogja venni a környezete színét is. A hangárban látszik is. A jump point-ban is kitértek rá. Nem hinném, hogy ezt ne vehetnénk le valahogy. Szóval szerintem majd házilag rakhatunk a hajóra egyéb burkolati elemeket.
Természetesen ez csak az én tippem, még senki se tudja, hogy mi lesz. Csak ők. -
válasz
tigerwolfhun #21762 üzenetére
szerintem el lett írva, mustangokkal lehet repülni, a cutlass-okról még nem volt szó.
-
Diopapa
addikt
válasz
tigerwolfhun #21762 üzenetére
Én nem hallottam, hogy ki lehetne próbálni.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
tigerwolfhun #21736 üzenetére
A gladius volt az UEE alap harci vadásza, és ezt váltották le később a hornettel. A gladius csak egy light szúnyog. Meglepő lenne, ha az utódja nem lenne jobb nála.
Élek a gyanúperrel, hogy a Delta sem lesz hozzá képest(gladius) elhanyagolható.
A fricci tulajok a sima F7C-t kapják vigaszdíjul. (Én inkább repülök a Deltával)
-
mrfire
őstag
válasz
tigerwolfhun #21736 üzenetére
Valóban el is felejtettem, hogy nem lehet kapni, csak elfogadni nem akartam soha úgy látszik, mert nem látom sok értelmét, miért zárták ki az eladásból. Elvileg csak a PU-ban lehet majd venni, bár biztos elérhető lesz még egy két különleges alkalommal.
-
mrfire
őstag
válasz
tigerwolfhun #21511 üzenetére
Tisztára úgy néznek ki, mint az achievementek...
csak pénz is jár hozzájuk.
-
tkondor
tag
válasz
tigerwolfhun #21411 üzenetére
versenyző Avengert azt cseppet kétlem, túl széles, nem oly kecses, mint a 300 széria vagy a Mustangok, meglepne ha lenne verseny variánsa...én tippre felfezőt és katonai variánst mondanék....
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
tigerwolfhun #21411 üzenetére
Annak idején kétszer vagy háromszor eljutottam a 18. körig, ahol a Baron von akárki jön, de az még hornettel volt. Amikor ki lehetett próbálni mindenkinek a hornetet, és a super hornetnek megfelelő fegyverzet volt rajta.
A fegyvereitől eltekintve én nagyjából elégedett vagyok az Avengerrel, viszonylag sokat elbíró, ügyes hajó. Akkor alighanem kivárom az Avenger variánsok megjelenését, és utána upgrade valamelyik változatra és/vagy fegyver upgrade. Addigra biztosan megjelennek már az új fegyverek is.Volfram42: Mi fán terem ez az AC kredit? Ha a lelőtt ellenfelek után kapjuk, alighanem felkopik az állam.
-
Diopapa
addikt
válasz
tigerwolfhun #21308 üzenetére
Mit jelent az "újradolgozzák"? Koncepcionálisan, grafikailag, vagy a specifikációit?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
tigerwolfhun #21164 üzenetére
1 - vótmá
2 - Nemrég volt arról is szó, hogy a térképet át fogják dolgozni, ahogy ténylegesen átültetik 3D-be. -
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz
tigerwolfhun #21094 üzenetére
Ha jól rémlik arról viszont beszélt CR hogy az orgok elfoglalhatnak (vehetnek) űrállomásokat ami lehet a központjuk. Egyébként az aszteroida hangárnak mi értelme lenne ha csak egy felhasználó használhatja... hiszen ez egy csapatjátékra kitalált game.
-
válasz
tigerwolfhun #21082 üzenetére
Jah, de ha az avengert továbbfejleszted deltára, megint csak a kezdő hangár marad. Mindig azok közül lehet választani, amiket az épp aktuális hajóidhoz kapnál. Én az egyiket cutlassra vittem fel, így megkaptam mindegyik hangárt, de ha azt továbbfejleszteném mondjuk majd Freelancerre, buknék hangárokat. Úgyhogy várhatóan a 300i lesz majd frici
a pénz értékéről pedig valóban semmit sem lehet még tudni. Nem azok lesznek, amik most, simán lehet hogy többel is fogunk kezdeni mint a csomagban lenne, vagy épp mindent nagyon visszaolcsósítanak, amikor már nem lehet dollárért UEC-et venni.
-
ttamashu
aktív tag
válasz
tigerwolfhun #20993 üzenetére
Ha mindenképp szeretnéd vissza az AMD hajót jobban jársz ha veszel egy packot.
Hardveraprón keresd maross-t. Megbízható, korrekt, vettem tőle már én is, meg küldtem is hozzá embert, mind elégedettek voltunk!
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Eltűnik minden, a fejlesztések árát visszakapod.
Ahogy írja is a rendszer mikor az upgradet rányomod... nem hazudik, tényleg nem lehet visszavonni.
-
válasz
egész pack
-
mrfire
őstag
válasz
tigerwolfhun #20808 üzenetére
Az AMD Mustang is tartalmazza az Arena Commandert, csak hát az nem megvásárolható ott.
(#20807) Drenadar
Nem tudom, hogy át lehet-e tenni oda, az oldal szerkezetét megtippelve, max a hírek fölötti részre kerülhet, de sokan előbb találnak ide, mint oda, nem biztos, hogy ez az oka, hogy nem bukkannak rá. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
tigerwolfhun #20743 üzenetére
Göröngyös az űr.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
tigerwolfhun #20716 üzenetére
Én is kérnék egy forrás-linket erről, mert a fejlesztők többször is kijelentették, hogy marad a nagy ágyú és hajtómű is.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Hát, modjuk ez az Avenger esetében ez inkább "realizálás" volt. A hajó méretéhez képest nagyon durva volt az S5 fegyver, és a power plant mérete is kilógott a sorból. Szóval ez várható volt, még elmegy. Az lenne a getziség, ha mondjuk teljesen elvennék az orrágyút.
Amúgy ezek az adatok honnan származnak? -
válasz
aha, akkor nem bug, hanem feature hogy nem tudok a szárnyakra omnisky-t tenni. hmm hmm hmm...
Hát mindenképp megvárom hogy rendberakják a specs-et (ünnepek alatt nem csoda ha "elmászott"), de az omega akkor sem marad omegaEgy avenger azért marad egyelőre, meg egy deltát azért meg kellene csípni amíg van, max továbbfejlesztem. De megalapozottabb döntést nem lehet hozni amíg nincsenek ideiglenesen rendbetéve a specsek (persze tudom hogy attól még majd változhat)
-
válasz
tigerwolfhun #20651 üzenetére
Illetve ha alfás lenne a pakk, akkor beolvasztásnál figyelmeztet, ha az az utolsó alfás csomagod. Mert beolvasztáskor igazából visszakapod a pénzed az online CIG-es accountra, de új vásárlásakor már az új tartalom lesz ugye benne (tehát alfa nélkül)
Zsömi: meg ugye még mindig változhat bármi
Ma már lehet hogy ki fogom tudni próbálni az Avengeremet, aztán meglátjuk, hosszabb távon megy-e vagy marad
A hangár miatt jelenleg biztos marad...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
tigerwolfhun #20651 üzenetére
VIssza tudod, visszakapod a teljes árat és igen azzal a gombbal tudod, arra figyelj beolvasztani vétel után min 24 órával lehet!
Jó csereberélést!
Más: A 325A nem rossz gép, a hornetet meg eléggé megnyirbálták, se gattling, se ball turret...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hegesztés topic
- Ilyen lesz az anime stílusú Neverness to Everness (NTE)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest