- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
Emirates777 #32137 üzenetére
Ez gyakorlatilag a redeemer, csak szebb. De a funkciója ugyanaz. Kicsit nagyobbra számítottam mondjuk. Gyönyörűszép.
Nathan
Igen igen, csak minden ami úgy kezdődik hogy kíséret kell hozzá, az kevésbé játszható, kivéve persze ha npc kíséret az gördülékenyen megoldható, de azt majd meglátjuk.
tomi
Igen de akinek nagy hajója van, az nagyon sokat játszott érte, vagy nagyon sokat fizetett érte, tehát nem sok játékosnak lesz olyanja, és akinek lesz az bőven kifizette az árát, tehát szerintem az úgy rendben van, hogy egy moduláris cirkálóval játszunk, ami sokféle dologra is jó egyszerre. Persze, semmiben ne legyen olyan hatékony, mint a speciális hajók, de a modularitás szabályai szerint minél nagyobb egy hajó, annál több modul fér bele, tehát annál sokoldalúbb, és ez így szép és jó. Egy kezdő játékos mire eljut egy ilyen hajóig, hülyére játszotta magát sok kicsivel. Kivéve persze a pénzes majmok, mint Ylgrim!
-
Gabás
addikt
válasz
Emirates777 #32137 üzenetére
ez fan-made hajó, de ígéretek szerint majd bekerül
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Emirates777 #31950 üzenetére
Figyelj, a Bengal is csak egy nagy, üres cső az űrben, amibe repülőket pakolhatsz... Csak arra jó, amire csinálták. Repülőgép hordozó. Repülőgépeket hordoz... Plusz abban a méretben belegondolni se tudok, hogy hány kanyar kell hány Starfarer-rel, hogy feltöltsék a tartályokat naftával. Persze ez igaz minden hajóra abban a méretosztályban.
Beszélgetünk róla, hogy milyen nagyok ezek a "large multi-crew" hajók, de azokhoz képest ezek a kapitális dögök "off the scale". Meg lehet nézni...
Ahogy már mondtam, szép meg jó az álmodozás, de gazdasági oldalról is meg kell ám fogni a dolgokat.
Annyi előnye van a Panther-nek, hogy az a legnagyobb hajó, amit civil legálisan tarthat.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Emirates777 #31946 üzenetére
De az "nem jó semmire"... Az gyakorlatilag három alagút az űrben. Kettő csak ilyen Hornet méretű vadászoknak, meg van az oldalsó hangár, amibe már Retaliator is fér. BTW ember legyen a talpán, aki abba harci körülmények közt automata pilóta nélkül berepül... Szűkebbek, mint a versenyek alagútjai. Utóbbi kb Bengal méretű.
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
Emirates777 #31946 üzenetére
Fú sok az off, most azonnal mindenki vonuljon a topik offtopikjának offtopikjába, és változtassa a bejegyzését offra!
ON
Fú most komolyan elkezdtem ezen fantáziálni. Láttam koncepciórajzokat a szárazföldi járművekről, nem tudom mennyire a valóságot tükrözik, mindenesetre elég komolyan néztek ki. Azok szállítására biztosan kell valami jármű. Talán kellene valami landoló modul, amit rácsatolhatunk mittudomén 100 méternél nagyobb gépjárművekre.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Emirates777 #31939 üzenetére
Szep hajo az a Carrack, jo is, remelem az Endeavour nagyobb, szebb es hatekonyabb lesz, akkor Vanguardot raolvasztom
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
Emirates777 #31930 üzenetére
Jah, engem is meglepett, bele is szerettem azonnal. Nem tudom ki tervezte meg, de azt hiszem élete főművét alkotta meg, beleadott mindent.
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
Emirates777 #31930 üzenetére
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
Emirates777 #31928 üzenetére
Én a carrack méretein ámultam el hajdanán.
És még ez is 100 méterrel rövidebb, mint a Normandy SR-2, aminek az utódját keresem, mint Star Citizen végcélt. Egy 230 méteres moduláris fregattot, amibe mindent belezsúfolok, és mindenre jó lesz. Ez az álmom, és nem téríthettek el tőle holmi olyan szöveggel, hogy úgy se lesz elég moduláris és úgy se tudom eltartani!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Emirates777 #31922 üzenetére
Á, ez rajzolt kép. A sok mo- és performance-capture alapján én amondó vagyok, hogy a "cinematic" cuccok is in-engine lesznek megcsinálva hasonló minőségben, mint amiben játszunk is, elkerülendő a minőségváltás okozta immersion-breaking-et.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Emirates777 #31922 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Emirates777 #31918 üzenetére
-
Diopapa
addikt
válasz
Emirates777 #31918 üzenetére
Jók a képek, köszi!
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
Emirates777 #31857 üzenetére
Emirates, én még meghívót sem kaptam képzeld.
Mért nem küldenek, van erre logikus magyarázat? MÉRT? MÉRT???
Na jó jó, talán lehet köze van ahhoz, hogy nem is igényeltem ilyen meghívót, meg hogy még a játék sincs letöltve, illetve nem is futna a gépemen, de ez akkor is egy nagy szemétség CR-éktől, egyszerűen mintha megfeledkeztek volna rólam.
Ylgrim, redeemert szádra hiába ne vedd, az egy gyönyörű és hasznos szerkezet, szerintem az egyik legértelmesebb jármű a méreteiben, de természetesen megértem hogy elfogultságod miatt gyalázod. Fel kellene venni a scimitaros srácokkal a kapcsolatot, hogy súgják már meg hogy mi a helyzet, nekem is tetszik az a hajó.
Tnil
Amennyiben érdekes és megfelelő mértékben profitábilis minijátékot raknak a tudományos és információszerzéses történet mellé, akkor mindenkit érdekelni fog az a dolog is. A degeneréken kívül.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
unalmas olvasgatni, lehet de nagyon frusztráló lehet hogy aki akar játszani annak már több napja nem megy egy mach találat sem...
Én azt tudom Gyps-nek javasolni hogy a következő patchig jegelje a játékot, nektek meg hogy kicsit legyetek megértőbbek.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Unalmas. Értem. Ne aggódj, többé nem untatlak.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Emirates777 #31577 üzenetére
Tyson!
Ő bezzeg nem harapta le az idegenek fülét...
-
válasz
Emirates777 #31195 üzenetére
Vajon csinálnak majd valamit a Freelancer S1-es, valójában használhatatlan manned turretjével? Vagy erősítsék, vagy hagyják a fenébe, és dobjanak még hozzá az unmanned turret erejéhez! Még jobb, ha én dönthetek, melyik változatot veszem meg, mert adott bármelyikre a lehetőség!
A Freelancer a kedvenc hajóm, félek, hogy el fogják szúrni, mire repképes lesz.
P.S.: van egy olyan érzésem, hogy amennyiben a SC megjelenik jövőre, az decemberben lesz, de ha az elvégzendő munkák mennyiségét nézem, simán elképzelhetőnek tartom a 2017-re való csúszást is. Szerintetek?
-
mrfire
őstag
válasz
Emirates777 #31181 üzenetére
Én eBay-en vettem újonnan egy német raktárról 65-70k körül. Ha azt veszed, hogy jár hozzá pedál, amit külön 30-ért kapsz, szerintem nagyon jó árú szett.
(#31187)
A csavar teszi tönkre a vezetéket?(#31190) TESCO-Zsömle
Köszi, akkor ideje lesz megbabrálni. -
macy
addikt
válasz
Emirates777 #31186 üzenetére
Azt mondják többnyire elég ha azt a csavart kiszedi az ember, de van aki hosszabbra cserélte a vezetéket.
-
macy
addikt
válasz
Emirates777 #31178 üzenetére
A G940 egy nagyon jó szerkentyű, de jó esély van rá, hogy be fog krepálni a gázkarja. Túl rövidre csinálták a vezetékelést benne.
-
Szőrös
veterán
válasz
Emirates777 #31178 üzenetére
Az a Logi egyetlen jól sikerült joya.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Emirates777 #31155 üzenetére
Mert ha 1000wattot enne akkor 10.000ezerrel kén szólnia?
Csak arra próbáltam utalni, hogy a cucc a felvett teljesítmény 1100%-át adja le...
És minek az összege? Mindegyik ugyanarról a dobozról megy, tehát a felvett maximum 100W-on meg kell osztozni még a lejátszóval is.
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
Azért az áramfelvételből lehet következtetni gondolom ő arra gondolt.
Nézz meg egy erősítőt.
Például az enyém:Teljesítmény:
7x125 W (6 Ohm, 1 kHz, 0,7% THD, 2 csatornát hajtva)
7x95 W (8 Ohm, 20 Hz-20 kHz, 0,08% THD, 2 csatornát hajtva)Legnagyobb áramfelvétel:
500 wattEbből is lehet következtetni hogy valami érdekesség van ott.
-
Diopapa
addikt
válasz
Nem az "okoskodás" fura, hanem amikor leírja valaki, hogy 1100w... Műszaki embernek fáj az ilyet olvasni.. De tényleg peace..
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
Emirates777 #31150 üzenetére
Mondjuk watt alapján dönteni sose szabad.
Meghallgattam én is rengeteg hangfalat, de a wattot soha nem néztem.Most összeszámoltam az enyémnek is az rms összteljesítménye: 740W. (soha nem számoltam még össze
)
Már ez is vicces tud lenni a szomszédok felé, pedig töredékét nem használom ki.
Egyszerűen csak tetszett ahogy szólTaga Harmony 606 v3
Jbl Studio 250p
Denon x2000De ez már ide nagyon off.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Emirates777 #31150 üzenetére
Maximális áramfelvétel: 100W.
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
Emirates777 #31142 üzenetére
Azért óvatosan azzal az 1100 wattal
Ismerem azt a szettet mert mi is áruljuk.
Marketing van mögötte bőven.Az én "kisebb" szettem papíron kevesebbet tud, de mégis máshogy szól
Nem kötekedem, és nem leszólom, mert nem rossz szett ~70-80 e ft körül, nehogy félre érts.
Mi is szoktuk ajánlani aki egybe szettet akar venni. -
vaakuum
addikt
válasz
Emirates777 #31135 üzenetére
Milyen rohadt hideg lehet feléjük...én meg majdnem odaragadok a székhez...
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Emirates777 #31139 üzenetére
1100W? mi szerint? valami marketing bullshit szerint, vagy real? Mert ha real, akkor az egyenesen brutális, az én hangfalrendszerem alig 200W és a tizedét használom talán... esetleg...
Koncertszervezést vállalsz otthonra?
Oké, hogy nem tud űberelni egy füles sem, csak élvezd a hangfalat :
-miközben a család otthon van, esetleg egy kisbaba aludna melletted
-TS-en kommunikálnál valakivel... esélytelen.Amúgy meg vannak olyan stúdió fülesek amitől valószínűleg beszarnál.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Emirates777 #31136 üzenetére
Irigylem azokat, akiknek az ilyen dolgokra külön szobájuk van, ráadásul akkora, amekkorában nekem mindenestül kell élnem...
-
Yllgrim
őstag
válasz
Emirates777 #31125 üzenetére
Most kepzeld el ezt VR sisakkal es kesztyuvel ahogy tudod rendesen nyomkodni a jatekban
Allitgatni a toloerot, forgatni a kijelzoket, holopad-ot allitgatni...
-
mrfire
őstag
válasz
Emirates777 #31075 üzenetére
Érdekes. Erre gondoltam, hogy az ilyeneket akár megoszthatnád a starcitizen.hu-n is.
-
bladex73
aktív tag
válasz
Emirates777 #31075 üzenetére
Ez nagyon király oldal köszi.
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
Emirates777 #31047 üzenetére
Aurorával már én sem akarom elfoglalni. Hanem azzal a golfautóval, amivel a hangárban közlekedtek. Golfautóval bengalra. Cutlass hátuljából kihajtunk a bengal fölött, rácsattanunk a fedélzetre, a nagy ágyúk nem látnak ránk, illetve nem mernek lőni ha mégis, és akkor elautózunk az első nyíláshoz, felbontjuk/lerobbantjuk, bemászunk, és kiirtunk mindenkit. Sima ügy.
-
Emirates777
tag
válasz
Emirates777 #31052 üzenetére
Merlin repeszt a szaharában
[link] -
Drenadar
Topikgazda
válasz
Emirates777 #31049 üzenetére
Mindenre fény derül, de nem akarják még mindenről lehúzni a leplet, persze most egyik hónapban mégis kiszivárgott pár kapitális hajó...
(Én azokra a hajókra vágynék már, amiket ismerünk, még sincsenek a kanyarba se... )
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Emirates777 #31047 üzenetére
És akkor ez csak egy hordozó, és nem egy csatahajó
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Emirates777 #31044 üzenetére
Ezeket máskor légyszíves privátban oszd meg a cikk írójával!
(de természetesen köszönjük, de az ilyesmi nem fórumba való).
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Emirates777 #31033 üzenetére
Aegis-től? Mi más lehetne? Még a doboz alakja is passzol, jó hosszúkás. Bár a többi hajójuk is jó, de csak a Tali igazán ikonikus. Méltó párja lenne a Connie-knak a polcokon.
Drenadar készítheti a bankszámláját...
-
mrfire
őstag
válasz
Emirates777 #31033 üzenetére
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
Emirates777 #30993 üzenetére
Esetleg itt kérdezz rá
szerk.: bocs az off-ért
-
mrfire
őstag
válasz
Emirates777 #30998 üzenetére
Nem, az Off topic az egy külön fórum, amit azért hoztunk létre, hogy a totál OFF témákat ott lehessen hosszasan taglalni, és még a szürkített részek se ide kerüljenek. Itt van.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Emirates777 #30993 üzenetére
valószínűleg saját, a zene felismerő nem mond rá semmit sem.
de ezeket bátran nyomathatnád az off topicba is ám...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Emirates777 #30984 üzenetére
A leghightedchebb vadászgép sofőrje nem izzad, mert egy légkondicionált szobában ül egy számítógép előtt és gond nélkül ráránt a gépre 40+G-t, ha a szükség úgy hozza.
-
válasz
Emirates777 #30984 üzenetére
menjen inkább az off-ba
-
vaakuum
addikt
válasz
Emirates777 #30980 üzenetére
Meg ha a kaszni kibírja a terhelést, amit egy ilyen manővek közben kap
...én csodálom, hogy nem roppannak össze, vagy hogy nem dobják le tőben a szárnyaikat ilyenkor.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Emirates777 #30980 üzenetére
Nem, nem a kobrára. A MIG 29 annál többet is tudott, függőlegesen megállt a levegőben hosszú másodpercekre a tolósugarakon egyensúlyozva. Arra gondolok, ami 0:49-1:01 között, és 1:20-tól a végéig látszik. Ezt a manővert légköri repülésben eddig kivitelezhetetlennek gondoltam. Ezt mi "megcsináljuk" (három idézőjelben), amikor a decoupled-ben végrehajtunk egy 180 fokos yaw-t. Az űrben ennek nincs akadálya, elméletben. Node légkörben már durva, aerodinamikailag ilyet kivitelezni...
Menthirist: Ezért tettem hozzá, hogy laikus szemmel nézve. Bár az, hogy sok gépre gyakorlatilag évek óta várunk (Caterpillar, Avenger variánsok) azt mutatja, hogy lehetne ezt hatékonyabban csinálni, évi három teljes áttervezés nélkül is...
-
válasz
Emirates777 #30982 üzenetére
mondjuk én ezt nem annyira erőnek, hanem a repülésvezérlési rendszer régiségének/hiányának tulajdonítom, illetve hogy olyan a kialakításuk hogy relatíve alacsony sebességnél esnének csak át. A mai világban valahogy kevéssé érzem hatékonynak, mikor nagy távról szedik le a legtöbb gépet. Egy repülőshow-n látványos, de más hasznát annyira nem látom.
-
mrfire
őstag
válasz
Emirates777 #30793 üzenetére
Ja, ez lenne az. Már korábban láthatta egy két ember, aki fent volt, mikor dolgoztam rajta, de most így marad, remélhetőleg végleg. Mármint amíg nem találunk még jobbat. Létrehoztam egy hibajelentés oldalt ideiglenesen, oda lehet írni a bugokat, és hogy hol láttok angol szöveget (sajnos a magyarítás közel sem teljes, csak azt írtam át, amivel használat közben találkoztam) amiket majd sorra kijavítok. Az új menü majd később jön.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Emirates777 #30795 üzenetére
Jajah, attól eltekintve, hogy a másik oldalra csak tükrözve van a textúra, nagyon igényes, pont mint a hülye béna lézerpisztoly, ami benne van az AC-ben
(Várom már a jó kis golyós pisztolyomat, ami 10k kreditbe került és azóta kb. 2x láttam
)
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Emirates777 #30793 üzenetére
A csöve alapján ez vagy golflabdákat lő, vagy gránátokat... előbbinek túl sok értelme nem lenne, az utóbbit meg egy űrállomáson, űrhajón nem szívesen használnám
Najó, babzsákot is lőhet, de ki akar nem halálos fegyvert használni a PU-ban?
-
válasz
Emirates777 #30433 üzenetére
Igyekszem
Ment a második darab is
Átvenni meg azt vesztek át az oldalra amit szeretnétek -
SkyS1gn
félisten
válasz
Emirates777 #30422 üzenetére
Úristen
Régebben vettem a lapot meg olvastam, sőt a táborban is voltam 1x, de a mai staff már más világ, a cikket elolvasva meg majdnem leestem a székről... fingja nincs az egészről, nameg azok a mondatok.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Ez a GS egyre szánalmasabb... nem bírtam ki ilyen hülye regisztrálás nélkül, hogy ne írjak nekik... :|
szutyok banda... következő gondolom a IPON lesz amin kiakadok... de oda legalább már tudok kommentelni reg nélkül is...
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
A GS címek alapján - hangsúlyozom, a címek alapján - az az érzésem, hogy a GS eldöntötte, hogy a star citizenről rosszat kell írni és ezt keményen be is tartják. Vagy csak tényleg nem foglalkoztatja őket ez az egész, de akkor meg tényleg inkább ne is írjanak róla
Arról már nem is beszélve, hogy még a korábbi FPS demóból bevágott kép van betéve fejlécnek...
-
Szőrös
veterán
válasz
Emirates777 #30348 üzenetére
-
Szőrös
veterán
válasz
Emirates777 #30343 üzenetére
Az nem úszógumi hanem a gyíkmutánsfőnök csak még rejtőzködik .
( régi Total Recall megvan ?
)
#30346 Jack@l : jelen esetben neked kéne kérdezned, hogy ez miért van így mert úgy néz ki infó hiányban szenvedsz ( meg szerintem mástól is
).
-
Diopapa
addikt
válasz
Emirates777 #30314 üzenetére
Ugye tegnap írta Szőrös, hogy most már senki sem mondhatja, hogy kamu az egész SC. Látod, mégis...
Ilyenkor mindig erős késztetést érzek, hogy elmagyarázzam, miért nincs igaza, de utána rájövök, hogy disznóknak sem akarok algebrát oktatni.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Emirates777 #30311 üzenetére
csak akik ott voltak a vanduul swarmban, azoknak jelent meg a lehetőség, nekünk nem.
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
Emirates777 #30295 üzenetére
Én egy főnöki hajót néztem ki magamnak. Az aurora főnöki variánsát. Attól főnöki, hogy a pilótafülke mögött van egy olyan szék, mint a Star Trekben a kapitánynak. Itthon is van. Tessék, most megmutatom hogy élek hétköznap. Itt gondolom ki a következő stratégiai lépésemet.
http://graphics8.nytimes.com/images/2009/03/18/garden/19trek-600.jpg
-
mrfire
őstag
válasz
Emirates777 #30299 üzenetére
Ez csak azokat mutatja, akik a legbénábbak voltak ellene...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Emirates777 #30292 üzenetére
Ha dropship kell, akkor miért nem a bébi bálna? Abba is ugyanannyi ember fér, de jóval ütőképesebb fegyverzete van.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Emirates777 #30289 üzenetére
Idris?
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Emirates777 #30286 üzenetére
Én azt se bánnám ha nem írnának róla...
(#30276) mrfire : Azt a bizonyos cikket a Gamepodnak kellene elküldeni
-
válasz
Emirates777 #30071 üzenetére
jah hogy valaki lelkes közvetíti a twitch-es streamet youtube-ra... meg így legalább képeket is nyomat amíg várakozunk
mrfire: valaki csak forwardolja a streamet...
Közben eddig megvan a 140k körüli összeg is. -
ÁDI
aktív tag
válasz
Emirates777 #30065 üzenetére
kösz, ez szimpibb nekem is...
ez a fuvolás zene, wazze.....a sör ehhez kevés önmagában. -
válasz
Emirates777 #30065 üzenetére
köszi, még jobb... minden ilyet youtube-on nézek, csak nem tudtam hogy most is streamelik-e majd, a reverse the verse-et pl talán csak twitchen szokták és később kerül fel YT-re.
mrfire: nem értékelik hogy "kiöltöztünk" eme nemes eseményre
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Emirates777 #30038 üzenetére
Ez filmnek se lenne rossz alapanyag. A zene meg mintha a TRON-tól vette volna a szólamokat...
-
vaakuum
addikt
válasz
Emirates777 #29937 üzenetére
Mért is lenne? Szerintem vagy 20 éve láttam valahol ezt a képet, meg olvastam róla...csoda, hogy eszembe jutott bármi is róla...
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Emirates777 #29828 üzenetére
hangulatos hajó, de ronda. nem elég részletes, főleg a belseje ami gagyi...
nem is értem minek csinált erről videót, amikor ezt is újra csinálják...
-
válasz
Emirates777 #29826 üzenetére
elírtad a linkben a kettőspontot
-
laci_8519
tag
válasz
Emirates777 #29776 üzenetére
Az SLI az nem az én pénztárcámnak való. Erre is sokat kellett spórolnom. Nem egy olcsó darab.
Azért is kérdeztem a dx12-t, mert fájó szívvel adok ki ennyit, de ha támogatni fogja akkor jól fog jönni. -
mrfire
őstag
válasz
Emirates777 #29752 üzenetére
Köszi
Sajnos lehet, hogy szeptemberben változások jönnek, de majd meglátjuk.
GamesCom élő adások mikor lesznek? Mármint nem a Star Citizen, hanem úgy bármi más.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Emirates777 #29748 üzenetére
Kár, hogy a hivatalosat csak 2 havonta akarják frissíteni. Jó lenne, ha mindent akkor frissítenének, amikor megtörténik. + egy kis dobozka, hogy legutóbb mi változott...
-
Szőrös
veterán
válasz
Emirates777 #29734 üzenetére
Az ilyenek szerintem mehetnek a Star Citizen OFF topikba nyugodtan.
Lehet nem tudtál róla, hogy van csak azért írtam ( mielőtt még azt hiszik, hogy megint csak kötözködök
).
-
mrfire
őstag
válasz
Emirates777 #29732 üzenetére
Heh
pedig látszik, hogy a 2 alig tud fennmaradni.
-
mrfire
őstag
válasz
Emirates777 #29730 üzenetére
Azt nem vágom, ezt csak a neten találtam.
-
Volfram42
senior tag
válasz
Emirates777 #29713 üzenetére
Érdekes, hogy engem egy ilyen csapatösszevonás és készülődés mindig jobban érdekelt, mint egy csatajelenet. Mass Effect--ben is amikor először voltunk a Citadel-en az a bejátszás tetszett a legjobban.
Filmeknél is megfigyeltem ezt. Battlestar Galactica-ban is amikor mutatták, hogy él a flotta az sokkal jobban tetszett, mint amikor öldököltek. Fura egy ízlésem van. -
válasz
Emirates777 #29659 üzenetére
általános pop reference, voltak űr bálnák a galaxis utikalaúz stopposoknakban, említették a Star Trekben és a Star Warsban, írtak róla talán a Discworld-ben, stb. Szóval nem lesz benne, de ez ilyen sok helyen felbukkanó utalás
Drenadar: márpedig nekem ettől még nem tetszik
-
válasz
Emirates777 #29639 üzenetére
meg a rajongók
Az eredeti ugyanis a mostani Wonderful World of Star Citizenben volt feladva a labda, amit persze a rajongók lecsaptak
Amúgy még artworkok:
Buggy
Avenger
Retaliator -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Emirates777 #29629 üzenetére
Már úgy értem, hogy a jelenlegi formájában lenne jó Anvil-nek. Anno a kiírásnak része volt, hogy Aegis hajót kell csinálni. Igaz, hogy a Retaliator szögletes, de egyúttal kecses is. Ez meg egy doboz. Mint a Carrack. Ez így ahogy van illik az Anvil-hez.
Megkockáztatom, hogy annak idején ez is közrejátszott a kiesésükben. Amellett, hogy kissé meg is csúsztak. Sok mindent átdolgoztak belül, ez volt az első SC hajó, ami behúzta a fegyverzetét a burkolat alá. Azóta ugye több hajón is visszaköszöntek ezek a dolgok...
Én örülnék, ha bekerülne, noha valószínűleg nem vennék ilyet...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Emirates777 #29627 üzenetére
Az nekem is tetszett és az átdolgozott formavilággal el is menne Anvil-nek.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Emirates777 #29625 üzenetére
A Redeemer konkrétan már benne is van, Hangar Ready. Volt LTI-s
ConceptHangar Ready Sale-je, nettó 265$ volt az ára. Akkor. A másik is készül, de még nem került be, illetve gondolkodnak, hogy az egyik harmadikat is betegyék-e.Szerintem a probléma az, hogy ezek a hajók mind variációk egy témára. Szóval mindegyik Aegis gunship-nek készült, ami alapvetően határozta meg a design kérdését.
-
mrfire
őstag
válasz
Emirates777 #29619 üzenetére
Én is ezt mondtam.
A Vanguardról meg, remélem a variáns nem csak át lesz színezve, egy másik toronnyal a tetején. Bár ahogy látom ez lesz mostantól a divat, hogy nem nagyon alakítanak a variánsok között külsőleg. Anno lehetett hinni, hogy a Hornetek tényleg máshogy néznek ki, de most már a moduláris rendszernek hála, a variáns csak egy Hull név lesz más modulokkal...
(#29620) TESCO-Zsömle
De ha egyszer az a címe, hogy kráter. Kár spekulálni rajta, Teller egyszerűen így tudta lemodellezni.(#29622) Drenadar
Legalább azt láthattad, hogy fog kinézni, mikor raktérré alakítod a belsejét. -
mrfire
őstag
válasz
Emirates777 #29616 üzenetére
A Retailator szép mint mindig, de az a kráter nem sikerült túl profin.
(#29617) torz on borz
Olyan lesz mint a FalconA Cutlass valószínűleg mozgékonyabb lesz igen, de ha a connie a tengelye körül forog, akkor nem tud beállni a seggébe, és a connie megteheti majd, amekkora dög ahhoz képest, hogy megálljon és sima forgással vegye célba. Szerintem két ugyanolyan tehetséges játékos esetében a connie pilótája lesz a győztes, de ahogy engem is irtottak már le Hornetben 325A-val itt is meg lesz az esélye a Cutlassnak. A megfelelő taktikát kell alkalmaznia ellene, tudaotas mozogni, és kilőni a megfelelő rendszereket.
De nem is a mozgékonyság a legnagyobb nyitott kérdés, hanem maga az irányítás, mert ezeket a nagy hajókat már nem úgy fogjuk irányítani, mint a vadászokat, hogy pörgés-forgás stb. így viszont lehet, hogy gyors lesz, jól fordul, de nagyon nehéz lesz vele manőverezni az adott vezérléssel, amit hozzá írnak.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Emirates777 #29584 üzenetére
De elvileg ez is fanmade cucc, szóval nem valószínű, hogy bekerül...
-
válasz
Emirates777 #29104 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=qBhEkmTJOxE
nagyon tetszik ahogy bejön a vanduul majd a normál hud
mondhatni k***rva nagy
A beszálló anim is bejövősJól ki lett találva
-
válasz
Emirates777 #29018 üzenetére
A merlin kivételével szerintem már voltak, de lehet hogy az is volt
Azért köszi
-
válasz
Emirates777 #28666 üzenetére
2040-ben
-
válasz
Emirates777 #28664 üzenetére
én nem feltételezném hogy a játékban is benne lesz.
-
válasz
Emirates777 #28662 üzenetére
mármint az átvezetőkben? Mert ugye ilyen csak légköri repülésnél lehetne, ami meg egy ideig még biztosan nem lesz a játékban.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Emirates777 #28607 üzenetére
Ha végre kijön az FPS és elkezdik árulni a kézifegyvereket, meglesz hamar a 90 is
-
ttamashu
aktív tag
válasz
Emirates777 #28596 üzenetére
Emirates777: Úgy érted már már gyanúsan jól
Nathan Boggs: Azért valld be, hogy a gravigránát sem hagy hidegen
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Emirates777 #28591 üzenetére
Nem tudom, hogy csak én látom-e így, de szerintem elég komoly fejlődés történt az itt látott gif és a kiszivárgott videók közötti időben
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Emirates777 #28591 üzenetére
CryEngine teszi a dolgát. Erre találták ki. A csoda az, hogy mi minden másra veszik rá.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Emirates777 #28576 üzenetére
Sőt, a Terrapin egy hajó lett volna, nem teknős az akváriumba, úgyhogy megint javítottam
Most láttam meg, ahogy keresgéltem a hajók között, hogy van-e tervben valami Dropship
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Emirates777 #28582 üzenetére
Egy csapatszállítónak nem kell szépnek lennie
Én amúgy simán el tudnám képzelni ezt az SC-ben.
Endeavourről kerestem, de nem találtam képet, pedig úgy emlékeztem, hogy láttam róla egy videót is, de az lehet, hogy a Crucible volt, bár most azt se találtam meg...
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Emirates777 #28576 üzenetére
Javítva, köszi
Annyira elszomorodtam ettől a hírtől, hogy ottmaradt átolvasás után is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest