Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memphis
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Én nem értek a programozáshoz, de lenne egy kérdésem tapasztalt emberektől.
Ha szeretnék egy tök egyszerű programot ami adatokat kezel bizonyos szempontok szerint mennyi lenne megcsináltatni? vagy tudtok ilyen szoftvert? mert több topicban próbáltam segítséget kérni, de nem nagyon kaptam választ.
Kicsit konkrétabban amire szükségem van.
Laci autót akar venni (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
2 milliót szán rá (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
4-7 éves közötti kocsit (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
csak német kocsi (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
illetve tudjak a mezők értékeire úgy rákeresni, hogy mondjuk bejön nekem egy 5 éves opel, és én leülök a géphez, hogy van egy 5 éves opelem ami 1,5 millióba kerül, akkor a program dobja fel nekem Lacit.A kocsi meg a többi adatot most találtam ki. a lényeg, hogy legyenek mezők amikbe tudok értékeket megadni és tudok szűrni.
Ez mennyibe kerülhet? vagy tudtok ilyet? csak nem lehet egy gyakorlott programozónak olyan nagy dolog. vagy igen?

Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest