Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memphis
tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Hmmm...nem vagyok rossz excelből de ez meghaladja már a kepességeimet :-)
Azert utanajarok kicsit. Köszi -
Memphis
tag
válasz
Diopapa
üzenetére
most is azt használok. De több usert is bevonnék + jogosultságokat. Ez meg mar excelben körülményes.
Meg őszintén szólva a mai világban már csak van valami jobb megoldás erre mint az Excel....elvégre nem agysebészetNem ártana egy kicsit grafikusabb felület. Semmi extra, de azert az excelnel valami szebb. Nekem tokeletes lenne az Excel de nem csak en használnám....hanem olyan emberek is akik az USB-re azt válaszoljak egészségére
-
Memphis
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Én nem értek a programozáshoz, de lenne egy kérdésem tapasztalt emberektől.
Ha szeretnék egy tök egyszerű programot ami adatokat kezel bizonyos szempontok szerint mennyi lenne megcsináltatni? vagy tudtok ilyen szoftvert? mert több topicban próbáltam segítséget kérni, de nem nagyon kaptam választ.
Kicsit konkrétabban amire szükségem van.
Laci autót akar venni (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
2 milliót szán rá (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
4-7 éves közötti kocsit (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
csak német kocsi (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
illetve tudjak a mezők értékeire úgy rákeresni, hogy mondjuk bejön nekem egy 5 éves opel, és én leülök a géphez, hogy van egy 5 éves opelem ami 1,5 millióba kerül, akkor a program dobja fel nekem Lacit.A kocsi meg a többi adatot most találtam ki. a lényeg, hogy legyenek mezők amikbe tudok értékeket megadni és tudok szűrni.
Ez mennyibe kerülhet? vagy tudtok ilyet? csak nem lehet egy gyakorlott programozónak olyan nagy dolog. vagy igen?

Köszi előre is -
Memphis
tag
Sziasztok,
lehet, hogy már volt javaslat a problémámra, de ennyi hozzászólást nem tudok visszaolvasni.
A helyzet a következő. El akarok indítani egy vállalkozást ami értékesítéssel és tanácsadással foglalkozik. Egy olyan programot szeretnék amibe be tudom vinni az értékesítendő terméket, illetve a vásárlók igényeit. Meg persze a vásárlókat.
pl. mondjuk van egy ingatlan iroda és beviszem az eladó lakásokat meg a vevőket. és akkor ezekhez tudnék megjegyzéseket fűzni, esetleg párosítást lefuttatni vevő és eladó között.
ez most egy példa. nem kell, hogy ingatlanos programokat ajánljatok (ha vannak), igazából az lenne a lényeg, hogy a program tudja kezelni az "A" halmazt meg a "B" halmazt, és ezekbe a halmazokba be tudjak vinni értékeket.
valaki tud javasolni valamit? már ha egyáltalán érthető volt a kérdés???

köszi és üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- ÚJ ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest