Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DNReNTi
üzenetére
Igazából nem fontos, hogy nullázni tudjam, csak tesztelés fázisban vagyok az oldallal, aztán azt gondoltam, hogy én állítottam be valamit rosszul, és azért nem engedi törölni. Főleg azért gondoltam, hogy én szúrtam el, mert teljesen üres táblákon sem működik, de ezek szerint nem ott van a gond, hanem egyszerűen az adatbázis nem fogja sohasem engedni.
Marad a törlés, és újra létrehozás. Azzal nullázódnak az indexek, és végülis az a cél...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Automata kávégépek
- Windows 10
- Építő/felújító topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Windows 11
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest