- iPhone topik
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két szempontból sem lesz profi a Xiaomi 18
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Nem is egészen értem pontosan mi is a cél. Jobban mondva a célt értem, csak azt nem miért van rá szükség. Egyébként egy tipp: én minden táblában használok egy "active" nevű mezőt. Ez mindig az utolsó, boolean, default: 1. Minden lekérdezésben szerepel a WHERE active = 1; tehát ha "törölni" akarok egyszerűen csak inaktiválom azt a rekordot, és az "megszűnik" létezni az oldal számára. Lehet csak az én hülyeségem, de szerintem adatbázisból törlést kerülni kell amennyire lehet. Hozzáteszem: éles oldalaknál, amíg tesztelsz és telehányod sallanggal az adatbázist akkor persze érdemes legyalulni. Erre pedig a tökéletes módszer ha exportálod csak a struktúrát, eldobod az összes táblát, majd importálod a struktúrát. Lehet van erre szebb megoldás, ha van, engem is érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Legion 5 pro
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest