- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
jocoka75 #4280 üzenetére
Neked és a többieknek is jó ha könnyebben érthető a mondandód! Nem arról van szó, ha véletlenül ír itt valaki egy-két helyesírási hibát, hanem arról, hogy rossz többször nekifutni egy-egy ilyen tagolatlan, ömlesztett szöveghalmaznak, mint egy kicsit figyelmesebben megírt szövegnek ... lehet sokan megunják kihámozni, mit szeretnél, ezért nem is válaszolnak, ezzel meg te is csak rosszul jársz.
De tényleg zárjuk is a dolgot, ne menjünk el ennyire OFF-ba.
Témához is hozzászólva: Ez már többször szóba került itt a fórumon is, hogy vajon megéri-e 500E-ért soundbart/hangprojektort venni. Hiszen ebből az árból már egészen tűrhető mozizós hangrendszert lehet építeni, és ritka eset amikor valaki ennyit tud költeni egy soundbarra, de pl helyhiánnyal küszködik egy 30 nm-es garzonban! Persze kinek mi....
-
goe1
tag
válasz
jocoka75 #4044 üzenetére
Szia!
Nekem volt, egy barátomnak adtam el, (szereti nagyon azóta is) nagyon ajánlom, térhangzás nincs mert ez egy soundbar, de a hangminősege durva, megdöbbentő hangja van a méretéhez képest szerintem, jó kis mozis hangja van, én imádtam.
Extreme Audionál látom van egy bemutató darab, garanciális, 169.999Hallgasd meg és el tudod dönteni.
Azt kell még bele kalkulálni, hogy nincs rajta HDMI csak optikai, ha ez fontos. -
ftt
tag
válasz
jocoka75 #4067 üzenetére
LG SJ7
105k
https://www.emag.hu/lg-hangprojektor-320w-2-1-vezetek-nelkuli-melynyomo-bluetooth-4-0-usb-beepitett-akkumlator-4-ora-3-fele-hasznalati-mod-sj7/pd/DF7MHDBBM/?utm_source=facebook&utm_medium=dpa_emag&utm_campaign=emag_hu_dpa_single_image_v2&utm_content=dpa&utm_term=dpa&cmpid=72300
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged