- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
htom127
aktív tag
válasz
bollokcs80 #6777 üzenetére
Esetleg próbáld megemelni 1 centit a lábait, hátha akkor több levegő jut a mélyeknek.
-
AL
addikt
válasz
bollokcs80 #6773 üzenetére
Szia ! Ennek a mélynyomója ( 1 db ) a doboz alján van, ezért lényeges, hogy mi van alatta ( milyen anyag ). Úgy tudsz kísérletezni, hogy valami fa "alátétet" még aláteszel és a faltól is egy kicsit távolabb teszed ( ha jól látom hátul és jobb oldalon is a fal mellett van, így nem tud jól dolgozni ).
Nálam ezeknél a változgatásoknál, pakolgatásoknál változott a hang minősége. Ha jól tudom hátul is van 2 "nyílás" a mély hangnak.
Érdemes eltölteni vele egy kis időt mert javulás várható. Ne ijedjél meg, ha kikapcsolás után hallasz egy erősebb kattanást, az erősítő része akkor kapcsol ki.
Nekem ez a 400 - as volt, nagyon tetszett és egy kis pakolgatás után még a térhangja is jó lett.
[link]
Remélem sok örömed lesz benne . Üdv. -
Hurkaleves
őstag
válasz
bollokcs80 #6773 üzenetére
Szerintem azért mert a mély optimális helye a földön van és lehetőleg sarokban.
-
AL
addikt
válasz
bollokcs80 #6729 üzenetére
Szia ! Korábban Nekem is volt ilyen TV alá helyezendő ( ennek a nagytestvére ) és az elhelyezése "körülményes" . Szép hangja volt, de sokat kellett pakolgatni mire jó helyet találtam neki. A TV szekrény zárt volt neki, nem jött ki rendesen a hang. Hely, tér és megfelelő fa talapzat kell, hogy élvezni tudjad a jó hangját. A polcon, vagy a oldalt zárz szekrényben nem tud bizonyítani. Érdemes próbálgatni több helyen, lényeges, hogy körülötte legyen hely. Az alatta lévő polc ( fa ) minősége is befolyásolja a hangot az alsó hangszórók miatt, főleg a térhatást . Üdv.
-
htom127
aktív tag
válasz
bollokcs80 #6715 üzenetére
Évekkel ezelőtt hallottam egy Sonos-t, az meggyőző volt. Típusát sajnos nem tudom.
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
bollokcs80 #6714 üzenetére
Általában tudják a soundbarok a DD-t és DTS-t, de persze amit kiszemelsz érdemes hozzá leszedni egy használati útmutatót. Nem feltétlen árhoz van amúgy kötve. Létezik 150 ezer Ft-os soundbar is, ami csak PCM-et kezel, vagy éppen nem tud DTS-t csak DD-t.
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
bollokcs80 #6711 üzenetére
Igen, a DD és DTS jel estén nem fog szólni semmi. De a TV-t áttudod állítani, hogy PCM jelet adjon ki, ekkor természetesen lesz hang. Panasonic PMX90 hifiben már van optikai bemenet. 78.000 Ft-ért már kapható. Nekem volt PMX70-esem, amin nem volt optikai csatlakozó, egészen jó hangja volt USB-ről, CD-ről. Csak sajnos pont analóg aux-on akartam használni, na ott viszont sziszegett, nagyon gyenge minőséget nyújtott. Mintha csak azért tették volna rá, hogy legyen, de érezni lehetett, hogy a hangzást a digitális bemenetekhez "igazították".
-
ftt
tag
válasz
bollokcs80 #5240 üzenetére
szerintem mélyláda nélkül garantált a csalódás - azok a rudak max. cincogni fognak ...
én kétféle sony soundbase-t is kipróbáltam, ezek nem rudak, hanem nagyméretű, fekvő hasábok (a TV alá valók), és még ezek se voltak igazán meggyőzőek
pedig ezekben még beépített mélynyomó is van, igaz, picike
lehet jobban jársz, ha megtartod az LG-t ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmvilág
- MotoGP & WSBK
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest