Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
j.bravo #12194 üzenetére
Azokat a HiFi-ket amiket linkeltél gyorsan felejtsd el...
Ha sztereo hangfalban gondolkodsz, akkor ezekkel érdemes foglalkozni minimum:
Panasonic PMX90. Itt már van optikai csatlakozó, de szinte mint minden mai HiFi-nél vagy éppen aktív hangfalnál, csak PCM támogatása van.Ezt érdemes figyelembe venni.
Magnat Monitor 220
Erre később tudsz kötni aktív mélyet is. Szintén csak PCM jelátvitel támogatott.Vannak egyéb lehetőségek:
Jamo S801PM, Klipsch R-41PM. Ezeknek az előnye, hogy ha PC-hez is akarod használni, akkor van bennük USB DAC, csak csatlakoztatod és működik. Nem kell azon agyalni, hogy jobb lenne-e a hang egy minőségi hangkártyával stb...Hátrányuk ezeknek a kicsi középsugárzó miatt, hogy azért ezek alapból mélyhiányosak, ajánlatos hozzájuk rögtön mélynyomót venni. -
Gino20
őstag
válasz
j.bravo #12202 üzenetére
Szerintem az az audio pro esetedben egy nagyon jó választás lehetne. Nem halottam még csak olvastam a márkáról + akár a linkelt tesztet (de lehet valami hasonló lesz majd a hálónkban), viszont gyanús, hogy ennyiért egy jobb kategóriát tud képviselni sztereó esetén, mint akár egy jóval drágább (nem A650/Q60T) SB.
TV-t pl sosem vennék használtan, főleg nem OLED-et, de a hifivel Én kicsit másképpen vagyok (főleg ha egy "komoly kis" gyártóról van szó, mert abszolút az az érzésem ha az tönkre is megy, akkor az jellemzően nem ~2 éven a gari időn belül fog bekövetkezni).Asszony kérdést illetően mondanám, hogy megértelek, de részben mégsem
"kisebb" beruházások estén Én nem kérdőjelezem meg, hogy mi a péniszt tud az a hajvasaló ~25-30e Ft-ért, ellenben ha "kisebb" Ft-ot költök "hobbira", akkor ugyan ezt el is várom / meg is kapom
(persze, persze ez legalább 2x-es összeg csak hirtelen ez jutott eszembe, de biztosan akadna itt/ott/mindenhol más hasonló példa is
)
Amúgy ha BP vagy környékbeli lakos vagy és van rá ingerenciád, akkor a helyedben val elmennék a T14 tulajhoz és meghallgatnám személyesen, de SB-t illetően is lehet szánnék rá egy kis plusz időt és meghallgatnám legalább egy pl MM-ben (ahol az óriási térben sehol nem fogja azt hozni, mint otthoni körülmények között, de kiindulásnak ez sem rossz) vagy több időt rászánva elmennék egy pl extreme audio-ba (ha van a környéken) és meghallgatnék egy esetedben legolcsóbb SB-t (ez talán valamilyen ~100e Ft környéki JBL lesz az EA-ban), ezzel is talán közelebb kerülve a "megoldáshoz" -
Gino20
őstag
válasz
j.bravo #12194 üzenetére
Ha nem igény a HDMI csatlakozó (CEC: vagyis egy tával feléled a rendszer és a vezérléshez is elég a TV távja) és szeretnél minőségibb hangot, akkor Én használtan valószínűleg patika állapotban keret felett ezt venném: [link]. Nem egy hoki cucc. Itt olvashatsz is róla magyar tesztet [link]. Van benne USB, jack, optika (Én ezen csatlakoztatnám a TV-hez) plusz RCA, vagyis ha egyszer akarnád, akkor ki tudod egészíteni akár egy aktív mélyládával is.
Ha ez nem és mégis csak jó lenne a HDMI, akkor olyan SB, amiben már van ilyen az pl samuban ez: [link], de ez esetben Én már inkább ezt venném [link].
Amúgy a TV-nél nagyjából minden jobb lenne, de Én személy szerint ezek alatt nem költenék el pénzt, mert lehet azt érezném, hogy csak elégettem pénzt.
Amúgy ezeket a mikrohifiket rá lehet valahogy kötni a TV-re? Ha jól látom ezeken se optika, se jack, HDMI meg főleg nincs.Az, hogy a hátsó falon van az ágy, ne tévesszen meg. Persze nem olyan lesz, mintha még hátrébb el tudnál helyezni surround-okat, de kis tartóra helyezve beforgatva, akkor is kapnál egy valós 5.1 élményt ha mondjuk a samu SB-t kiegészítenéd egy ilyennel [link]. Sokan használják ilyen lehetőségek között és mégis nagy előrelépként élték meg a surrond-okat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged